112 немска чета - маските сваляме и Баба Марта поздравяваме

• 11 580
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
ок, бива, ще се мелдвам..........

# 46
  • в сърцето на един мъж...
Мато, аз ще ти правя компания Mr. Green

# 47
3апис 3а да 3нам докъде сте стигнали...

# 48
Мате споко,
и ние ще дойдем с Перла + дечурлигата  Grinning.

Риен,
защо нямаш право да работиш  Rolling Eyes? Твърде много дипломи  Mr. Green?

# 49
e, тогаз съм спокойна.

щото онаЯ не е в час танче.........има си право на раута риената, от момента в който се е омъжила за гуспудина. ма кат не си четат домашните, така става..........срам и позор.

# 50
В района си имам 3 държавни и 2 частни , като държавните са до обед , а чАстните са zелодневни. Като си пресметна раzходите zа хорт и храна и ми иzлиzат горе долу на една цена. Сега, като установих, че цената е що годе равна, се чудя кое е по добро като учебна програма и педагогика и дали раzходите се приспадат от данъците като при хорта  newsm78 

# 51
Да се присъединя и аз към въпросите...
-Таксите за детска градина приспадат ли се от данъците?
-Как да разбера какъв ми е статута тук по отношение на право на работа?

# 52
и аз се чудя примерно, ако съм готова да плащам много пари за детска, дъл мога да намеря. става дума за това, че майка ми ще плаща детската на алекс, демек мога да се разпростирам в границите на примерно 500 евро месечно. може и повече да даде.
няма ли такива градини в които напливът не е голям, а.
нали се сещате, майка ми смята детето за гениално и иска най-доброто за него Mr. Green

# 53
Да се присъединя и аз към въпросите...
-Таксите за детска градина приспадат ли се от данъците?
-Как да разбера какъв ми е статута тук по отношение на право на работа?

1. Само ако и двамата родители работят
2. В Ауzлендерамт  Peace

# 54
Мата , частните не са нещо по особено, просто не се zанимава човек с вартелистета и има повече места.
Та ако не намериш друго място и ако ти предложат единственото място на другия край на града, а ти трябва да пътуваш zа работа в обратната посока ... плащаш  Mr. Green
За чАстните училища идеята е , че ако ще плащаш така или иначе сума пари zа хорт zащо направо не дадеш детето в частна група (ако няма особени минуси ... това ми е въпроса къде са минусите )  та да си е по цял ден поне в групата и да си има програма ...

Има според мен и специални някакви zа гениални деца ... питай в югендамта  Wink

# 55
По другите въпроси не съм компетентна, но относно този на Мата: гледах по телевизията един репортаж за градините в Мюнхен и дадоха една частна, в която таксата на месец беше 1000?  Shocked. В градината се преподаваха уроци по английски и музикален инструмент.

# 56
ха, тва е нашата. ша кажа на баба и Mr. Green
квато е снобка, ще я дадем там hahaha
танче, как се вика таз градина да я видя. пък може на половин ден за 600 евро и аз ще присвоявам тайно останалите 400..........

# 57
Мате,
не знам как се казва градината, а и репортажа го гледах миналата година  Embarassed. Но по всяка вероятност такива занимания се предлагат във всяка частна детска градина. Ще говорим на срещата след обяд по-подробно  Wink.

# 58
ха, тва е нашата. ша кажа на баба и Mr. Green
квато е снобка, ще я дадем там hahaha
танче, как се вика таз градина да я видя. пък може на половин ден за 600 евро и аз ще присвоявам тайно останалите 400..........

между другото няма да е zле с баба снобка, zащото часовете по английски и муzика са доста интересни  Wink
супер е да си има човек такава баба  Wink

# 59
да, ама и купи златен легинс и златно болеро Mr. Greenи това е към бабата.............
изисква да я дадем на балет, език и музикален инструмент.
за спорт ни дума...........

Общи условия

Активация на акаунт