112 немска чета - маските сваляме и Баба Марта поздравяваме

• 11 582
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
С червения пуловер ли е НадяБуба?

Айде давайте и другите снимки Wink

За срещата в Хайделберг аз съм там, другите да потвърдят, че да не се изложим пред мюнхенчанките Mr. Green

# 136
Петка ли е най-сериозната фоторепортерка?
Амаха! Искаме още! Искаме още!
Шарен свят - много си готина. Що се кри досега?  Flutter А Надя Буба да излезе от прикритието си и да почва да пише, най-редовно я засичам да чете без да пише.! Naughty
Майра, най-много двете с теб да пием кафе  Whistling Обаче щерката изяви желание да дойде с мен  Joy

# 137
  • Германия
Аз питах  за Хайделберг, защото трябва да избирам между него и CEBIT.  Rolling Eyes

# 138
Аз питах  за Хайделберг, защото трябва да избирам между него и CEBIT.  Rolling Eyes

Е разбира се, че Хайделберг ще избереш Mr. Green

# 139
Мацки, имам питанка - от няколко дни имам някаква болка в дясното подребрие. Основно беше вечер след вечеря и през нощта. Обаче днес от сутринта пак ме пробожда и като се пипна там, ме боли и е леко твърдо. какво е това чудо и какво да направя, за да ми мине!  newsm78
Данке!   bouquet

# 140
Зиме, къде точно е болката? Т.е. между кои ребра? Ако е при най-долните - може да е проблем със жлъчката или черния дроб. Ако е нагоре е възможна невралгия от простуда и затова да опипваш твърдо - схващане на мускулите там.
Ако е последното - намазване със загряващи неща или затоплена киршкернкисен върши работа.

# 141
  • Германия
Мацки, имам питанка - от няколко дни имам някаква болка в дясното подребрие. Основно беше вечер след вечеря и през нощта. Обаче днес от сутринта пак ме пробожда и като се пипна там, ме боли и е леко твърдо. какво е това чудо и какво да направя, за да ми мине!  newsm78
Данке!   bouquet
Какво имаше там? Черен дроб, жлъчка? newsm78 Нямаш ли интернист наоколо?

Е разбира се, че Хайделберг ще избереш Mr. Green
Да, но аз искам и на двете, и така се събират 2 дни все на път.

# 142
Майра, най-много двете с теб да пием кафе  Whistling Обаче щерката изяви желание да дойде с мен  Joy
Е как бе, без мен за къде Wink

Пепи, изборът не е труден-
Цебит- голяма лудница, много народ, пак лудница и пак народ, тук-там- блъсканица и накрая потрошени крака....
Хайделберг- кафенце, раздумка, разходка, хапване, биричка, пак разходка, пак дъра-бъра Simple Smile
Избирай Wink

Ама накарайте и мистичната да дойде, де, много ще ми е мъчно без нея Cry Вечке, обади й се и й се помоли и от мое име...

# 143
Хайделберг- кафенце с чаровни съфорумки, раздумка с чаровни съфорумки, разходка с чаровни съфорумки, хапване с чаровни съфорумки, биричка с чаровни съфорумки, пак разходка с чаровни съфорумки, пак дъра-бъра с чаровни съфорумки Simple Smile

Wink

# 144
Петка ли е най-сериозната фоторепортерка?

Що бе Веч, нямам ли вид на сериозен човек  Joy hahaha
И Гея има, ама ги крие, сигурно ще иска комисионна.  Sunglasses

Маймун Ева е голяма сладурана. Да и изям бузите и пухкавите ръчички.
Яна уж и тя много на кила, ама нещо не изглежда така пухкава, явно е като майка си с тежък кокал  hahaha

Зиме ако е точно под ребрата е черния дроб и жлъчката, както еписала Веч. Пиеш ли противозачатъчни? Понякога имат странични ефекти и удрят дроба. Колкото и да е странно мъжа ми се сдоби с нещо такова, макар и да не пие противозачатъчни  #Crazy Дано не е това де  Praynig

# 145
 Laughing скици. И аz оЩе не съм сигурна zа Хайделберг. Последно с или беz мъже и деца?  newsm78

Снимките са супер, големи сладуранки сте  Hug

# 146
Що бе Веч, нямам ли вид на сериозен човек  Joy hahaha
И Гея има, ама ги крие, сигурно ще иска комисионна.  Sunglasses
А, тя нали каза, че първо щяла да ги обработва и т.н. Дано не прекали с обработката само, че да можем да ви познаем все пак Laughing

# 147
Последно с или беz мъже и деца?  newsm78
Ами аз питах още миналия месец, ама никой не каза. Аз по принцип съм за без, защото така ще мога да се концентрирам по-добре над чаровните съфорумки Wink, щото мъж и дете си имам всеки ден у нас, но ако всички смятат да се явяват смейно, да си признаят навреме, че да взема и аз моите...

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Абе комисионна няма да искам, ама не ми харесват като качество и пози, та затова не ща да ги пускам. И обработка няма да има Mr. Green Ама моите са същите като на Петка.

# 149
Последно с или беz мъже и деца?  newsm78

Аз разбрах кой както иска? Иначе и аз мисля да съм сама, не би би пречило ако други са с половинки и деца Peace

Общи условия

Активация на акаунт