Бели и червени са ПЛЕТАЧКИте засмени

• 31 675
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте , момичета!   bouquet
Страхотни неща разгледах, много ви се възхищавам за търпението, с което създавате толкова красота!  Hug
Аз започвам да плета мъжки пуловер, мога само лицево, опако и ластик  Simple Smile. Но нищо, като заа първи път ще ми свърши работа! Разгледах сайтовете на руски от Библиотеката, но ми е много трудно да си ги превеждам, пък и плетките ми се виждат много сложни... Има ли някъде информация на български за по-простичките плетки?

Благодаря ви и  Hug!

Ти си избери кройката и плетката - ние ще помагаме. Simple Smile

# 226
Привет на засмените плетачки  Laughing

Възхищавам се на красотите които творите. Аз сега се уча да плета и разглеждайки библиотеката попаднах на този сайт за прежди  http://www.yarn-paradise.com/ . Някой поръчвал ли е прежда от там и как става плащането, че си харесах някой намалени прежди?

# 227
Момичета, дали някоя от вас няма схема за мъжко поло, зимно, нещо не мога да открия...

# 228
Хахахаха , аз съм най - зле. Голямата каза , че правя упражнения за луди.
От преждата на Гедифра започнах Китайското палто - плетено е в Осинка / по - напред в темата бях дала линк , че сега Снимка не ме пуска / плетох и разплитах четири почивни дни. Накрая го почнах на 170бр.  изплетох го почти до кръста и като си го положих отзад  да го меря Joy Joy Joy смях на корем. Айде пак разплетох.
 Сега ще плета жилетка  LaughingОказа , че 500гр. са ми в повече и какво да я правя  ThinkingДадох сума ти пари на вятъра. Ще питам дали ще ми я върнат  Rolling Eyes Praynig

# 229
облячето, ето ти една идея за мъжки пуловер с лесна плетка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346485&pid=10884592

# 230
# 231
# 232
За TIHA VODA изпращам този линк само за идея, нямам описание за съжаление на изпълнението, на няма нищо сложно  PeaceДано да е от полза!
http://www.anniesattic.com/image.html?prod_id=74654&mode=magnify
  bouquet
http://picasaweb.google.com/zdenkagal/Kraslice#

# 233
Не мога да не кажа,4е сте страхотни вси4ки,искам и аз да се нау4а да плета.Спомням си,4е като бях малка ми показваше баба как се плете,но после ве4е съм забравила вси4ко.Много ми се иска да запо4на на една кука да плета,но не знам как се запо4ва с първия бод,може ли да помоля някой да ми даде линк към такъв урок или да снима някой стъпка по стъпка и да ми покаже,истината е,4е наистина искам да се нау4а.Надявам се да ми помогнете.

# 234
Кривондела, много полезен линк си намерила.
Фиф, не се тревожи! То си беше видно, че тази плетка една ще върви. А в крайна сметка се оказа, че много се разтегля по дължина ли? Оттам ли идва недоразумението?
тити, честити придобивки!

# 235
Добро утро мили момичета..Може ли да ми каже някой къде в София има складове за конци- прежди ...за плетене на една кука ...на изгодна цена .Благодаря предварително.

# 236

аз въпреки че по рядко пиша чета всичко редовно и си плета роклята ама много бавно става дано успея тия седмици да покажа нещо

и мен това ме впечатли ако имаш някакви разяснения или схема нещо ще съм признателна да споделиш много ме грабна и мен това и ми се ще да си го направя тъй като не изглежда никак сложно като за мен моля ако издириш повече инфо да споделиш ще следя с голям интерес

като го позагледах си мисля че може и на 1 кука да е плетено тази моята любима плетка на прословутият каскет на ДжейЛо дето се борих с нея толкова време докато и хвана цаката а може и на повече куки да е плетено не съм толкова добра в разгадаването на плетки и модели за това ако издирите повече инфо  Hug  bouquet

# 237
  • в баира
Фиф, не се тревожи! То си беше видно, че тази плетка една ще върви. А в крайна сметка се оказа, че много се разтегля по дължина ли? Оттам ли идва недоразумението?
Да, разтегля се на дължина, сега особено след като я опрах, порасна още. ooooh! Жилетка ще е, няма как. А и ми омръзна да я разплитам, защото много бавно върви. Каквато такава.

тити, честити придобивки и от мен! Я кажи от къде взе маркерите!

# 238
Добрутро и мерси за линка, Кривондела  bouquet. Да се засилвам тези дни да си купя принтер, че вече не се издържа на красоти-на работа ги отделям, а ако искам нещо да започна в къщи, трябва да си го рисувам на ръка през работно време.А точно това е доста сложно.
 Сега съм на "детска" вълна, пък в нашето село не мога да си намеря стиропорени яйца. Видях в Слънчоглед, но доставката сигурно ще е колкото стойността на поръчката.Продължавам да търся тук.

# 239
ЗДРАВЕЙТЕ.ДАЙТЕ МИ ИДЕЯ И СХЕМА КАК СЕ ПЛЕТЕ БОЛЕРО. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт