Отговори
# 165
  • Miami
Добро утро  Grinning

Офи, кефите ме максимално  Grinning

Жорко от вчера е със зъбче  tooth Изби без особени промени в настроението му. Даже спи по цяла нощ  Heart Eyes Вече пълзи много бързо, изправя се по мебелите, иска да го държа да ходи... абе направо откачам Crazy  Grinning

# 166
Здравейте,мами ! Ние не сме се включвали мнооого отдавна по ред причини. Иначе сме добре на последната консултация Искрен беше 9,700 и 71 см.,има 8 зъбчета ,яде всичко което му дам или сам успее да докопа  Simple Smile пълзи ,а хване ли се някъде ведна се изправя   ooooh! И в общи линий и при нас е като при повечето от вас  Crazy Аз искам да питам тия мами на мом4енцата ,които не забелват насилствено има ли напредък? Ами това е от нас слънчев и спокоен ден на всички  newsm08

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:02 от lina_viki

# 167
Момичета,моля някой да ми прати на лични паролата за албумчето! Heart Eyes

# 168
Добро утро момичета! StopКори,честито ви първо зъбче! toothВсе така без проблеми да излизат.Offioly,страхотни сте!Браво на вас,ще отгледате голям българин.Да се похваля и ние вече имаме попадения на гърнето. Mr. GreenТо като няма с какво друго да се похвалим,нито пълзи,нито се изправя сам! HugМомичета,как се справяте с нощните ставания,но не за ядене,а само за успокоение на гърдата?Това е засега от нас с Митко.Честито на всички,празнуващи днес!  bouquet

# 169
  • Бургас
Хайде и аз да намеря време да се разпиша  bowuu

Върнахме се от Пампорово вече и въпреки минусовите температури там не пропускахме да излизаме с Иво навън. Надишахме се на чист планински въздух поне....
Истина е,че покрай Иво не можах да карам ски, но пък всеки предиобед се наслаждавах на разните СПА процедури, а следобяд докато се разхождахме с малкия, мъжа ми покоряваше пистите.....Догодина и аз с него  Joy
Така,че дали едно дете ще се гледа като в саксия или ще се калява на слънце,въздух и вода зависи изцяло от родителите и техните решения...за което в случая приветствам Офиоли   bouquet

И ние нямаме празно в гърнето....дори,когато иска да ака почва да се напъва, но нищо не пуска в памперса и чака да седне на гърнето...

# 170
  • София
Леле Лина_Вики - цели 8 зъбчета има твоят юнак. Моят още ни един.  ooooh! Само нощем все се буди, търси биби, през деня ще я изяде направо. Давам му само Дентокинд от време на време. От вчера е и леко хремав.
...

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:17 от Kia

# 171
Kia не се кахъри много  Wink и на каката избиха много рано, а ела да видиш сега как всичките и кътници са развалени.

# 172
  • София
Аз хич не са кахъря, ама, с това събуждане по 5 пъти нощем ставам  #Crazy

# 173
  • Пазарджик
и ние нямаме зъбки,Емо цяла нощ беше с температура.Давам му Панадол и не иска да пада.Дори стигна до 39.От снощи да 3.30 се борихме с тази температура.Спадна на 37.5, и в 5.30 пак на ново. ooooh!направо съм каталясала.Водих го днес на д-рката,бил със зачервено гърло.Нямало изгледи за зъб.
Като ви чета,че лазите вече,започвам да се притеснявам.Ние не лазим.Не се и изправяме.Само в паяка ходи.

# 174
Киа, къде го кри досега този хубавец?  Heart Eyes

Върнахме се от Пампорово вече и въпреки минусовите температури там не пропускахме да излизаме с Иво навън. Надишахме се на чист планински въздух поне....
Истина е,че покрай Иво не можах да карам ски, но пък всеки предиобед се наслаждавах на разните СПА процедури, а следобяд докато се разхождахме с малкия, мъжа ми покоряваше пистите.....Догодина и аз с него  Joy
Съни, страхотно! Няма по-хубаво нещо от чистия и свеж планински въздух. Ние също планираме скоро подобна почивка. Wink

емко08, а той спи ли добре нощем, като има Т?
Мишел ми вдигаше през ден преди 2 седмици 39 гр. Но, не беше болна. Затова го отдадох на зъбите (които още ги няма).  Rolling Eyes Събуждаше се нощем по няколко пъти и докато не й дадях гел и гранулки, не можеше да заспи.
 Confused

# 175
  • София/Севлиево
Хайде привет и от нас!

Честита Баба Марта и Честит 3-ти март със малко закъснение  Wink

Емко08, добре дошла и от мен!Нашите момчета са родени на един и същи ден Simple Smile

Дадох си гласовете за срещата през юли, пък да видим накрая какво ще се реши.Сигурно ще съм с една приятелка,която също има юнско бебе, но не пише тук.Обаче каза, че може да дойде и дано се съгласи, че иначе си нямаме превоз.

Зъби и Станислав още няма, обаче ги чакам и дано се появят скоро, че ми писна по цяла нощ да будувам. TiredИскам си предишното кротко и спящо бебе Simple Smile

Ние тези 4 дни не се спряхме изобщо да си стоим вкъщи-все някъде си намирахме да ходим.Вярно че си стояхме в София, но пак ни беше много хубаво.

И Слави не лази, нито се изправя сам.Само ако му подам ръка се набира и сяда, без да го дърпам, обаче сам не може, или пък не иска, знам ли го и аз newsm78

Като видях тази сутрин,че Митето на Офиоли е бил на Шипка и викам на Емо някой път да се качим на Витоша със Станислав, ама нека още малко се затопли и тогава.

Хайде толкова засега.Лек и хубав ден на всички.

# 176
Привет!Как я карате в това мрачно време?
Как са косите ви?Моята все още продължава да пада,дали заради кърменето или от липса на витамини,не зная.
А децата - как се справяте с пълзящите и изправящи се малчовци?На мен ми е все по-трудно,а с играчките не се заиграва много.Да не говорим,че през деня почти не спи-веднъж-два пъти по 15/20 мин.Тези които са ползвали каишки за прохождане- стават ли за домашни условия

# 177
Как са косите ви?Моята все още продължава да пада,дали заради кърменето или от липса на витамини,не зная.
Не знам дали падането на косата има нещо общо с кърменето, но откакто не кърмя, ми спря косопада. Може и да е абсолютно съвпадение, не знам!  Peace

Забравих да ви кажа, че вчера ходихме за 1 път на плуване за бебета. Много готино беше. 10 мами с 10 бебета. Нито едно не се разрева. Въртяхме ги, хвърляхме ги нагоре, мотахме ги над водата, но никога не ги пускахме сами! Пяхме песнички... забава голяма.  Laughing Само после в съблекалнята беше препълнено с бебета, майки, лелки и столчета за кола.  Joy Като пристигнах в басейна, една лелка ме пита "Вие ли сте майката на това дете?", поглеждайки ме отгоре до долу и обратно. А аз без малко да кажа "Ми, не, аз съм сестра му.".    hahaha Те такива кльощави майки като мен тук не са виждали.  hahaha

# 178
  • Пловдив/София
Привет и от нас  Hug.

Ние,мрачно-немрачно пообиколихме ,малко да вземем въздух.

Бюти,като нищо по-нататък може и за кака да минеш на Мишел  Crazy.

Моя звяр,още няма зъб,но от известно време не иска да си пие млякото след като изяде пюрето или кашата  Thinking,незнам какво да я правя. Давам й го след 1.30ч. и тогава го изяжда /млякото/ .
Ама така храненията ни се получават доста начесто  newsm78  newsm78  newsm78,при вас има ли нещо подобно???

Другото ново е,че Йоана започна да казва ма-ма и на-на и други подобни,много е сладка  Heart Eyes.

Една виртуална почерпчица,че Йо днес става на 8 месеца  Hug

Лек ден от нас,за сега   bouquet

# 179
  • Пазарджик
като има температура спи нощем,но неспокойно.Пъшка,проплаква.Ужасно е

Общи условия

Активация на акаунт