Още утре тичай за питка, още по добре да е било днес, че сряда е хубав ден, ама... mimchence нищо не мога да кажа,
Pretty_Galina бьрзо оздравяване на Пепо.
И остатъка от дни които казваш да пиша само тук ли "Моля, в качеството ми на .............................................................................

Да ти е жив и здрав, много му се радваме! 
добре дошла 
браво на това дете, той ни е първенец в темата по ходене
как да не е прохождане, че това са си първите самостоятелни крачки, които знам че са най- трудни понеже досега винаги са се държали я за ръце я за уолкъри и сега хоп сам... браво
Миналата седмица се опитах да проходя едно момиченце така, ама само да я пусна за секунда е тя е седнала от страх
Kory,много ти е сладък Жорко!Честито на всички месечинковци!Vesi21,ми той наистина е проходил сладура.Браво!Я издай тайната как го учиш на тези неща,че ние сме много назад с материала.Gadost,добре дошла!А как се казва детенце?
! Браво на Марти
! Страхотен малък мъж си имаш! Наистина си е за прощъпулник
!
! Най-големия кошмар е да ти е болно детенцето
!
! Ама такива неща да лекуваме и нищо по-сериозно
!
Не само,че се върти на воля с него,но го и разкопчава и си излиза от него, та понякога го намирам бос по пижама сутрин:crazy:
) Добре дошла!
Да не си всъщност Радост? 
Хъджис пропускат точно, защото им е дишаща материята- това им е идеята- да не запарват
Либерото са ми доста дебели. Аз сега ползвам ЕвиБебе и съм доволна от тях
Не ми пропускат,изкарва цяла нощ с него и са едни от най-евтините. Мисля,че съотношението цена-качество е добра
Мое мнение...
Или хич и да не се главоболя и направо да го хвьрля... 
от нас , в тоя късен час
.Днес качих нова снимка за пролетната темичка .
.
- готин ник.
.
Иначе, и мойта кокона е с чувствителна кожа... Имаше в продължение на 2 месеца едни ужасни обриви по цялото тяло. Само с едно хомеопатично мазило минаха.
Как може в най-гадните зеленчуци да има най-много полезни съставки? 
!
! Супер вкусно е! Поне на мен ми харесва де
!