Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
 Гледам На кафе и рева Confused

това как тя е на преден фон, а отзад е размазано и не се вижда фона.
Е за това карах курса, заради тоя ефект се запалих Mr. Green

Благодаря ви Simple Smile

Айчуха, честит рожден ден  bouquet
Желая ти много здраве!

# 76
  • София
Даам, ефекта наистина е много сполучлив  newsm10 Значи определено има полза от курса  Laughing

# 77
Добро утро!
Айчуха, честит рожден ден   bouquet
Аеля, снимката е треееееееепач  Heart Eyes
Дуци, мани го ти обектива  Naughty друго си е да ходиш на курс, та да те светнат за тънкостите  Simple Smile
Ра, аз ще гледам Бобо дъъъъъъъълго време, вероятно до 4 години  Simple Smile Плануваме второ, след около година  Crazy Причините са , че няма да се връщам на сегашната ми работа, а не ми се почва нова работа и след това пак бебе.  Затова идеята е  ... отглеждам децата, м/увременно завършвам започнатите дела и на 30 с пресни сили ще градя кариера наново  Wink

Нали знаете , че пуснах тема в красива мама за фитнеса .... е нЕма отговори, което ме навежда на мисълта, че мамите само гладуват или диетуват, но не спортуват  Peace Та въпроса ми е , ще възпитате ли у детето си спортен дух или ще хапва чипс пред компа и ще чете  в нета, колко е полезна двигателната активност  Crazy

# 78
  • София
Разкошна снимка показа Аелия! Рапунцел, просто трябва навсякъде да си с мъжа си, да ви снима, снима... Такива хубави дечица - и Сами, Ивето, Анна и Пепи  Heart Eyes Красота!
Дуци, супер снимки! Чудех се само дали една слаба светкавица няма да освети по-добре? По-скоро чувствителността? Личицето малко ми се губи в сянката сякаш (но може и от моя монитор да е нещо  hahaha), но пък цветовете са много меки и приятни. Кво ли давам акъл, аз с такава сапунерка снимам и толкова калпави снимки стават Sad Да хване човек Анна и да я гушка поне 2 часа Simple Smile

Ра, аз бих искала до 2 години да гледам Дари, а после почасово да се върна на работа за около година (това последното дори не знам дали е възможно). Обаче в момента положението с работата на мъжа ми е малко неясно и... въобще не ми се мисли да я разболявам (така де, водя) на ясла на 1 година  Confused

Ех, събуди се, ставам Simple Smile Само да се похваля - кексът е станал супер, сега си го опитах  Laughing

Добре дошла на новата мама!
Ая, много щастие и крепко здраве!

PS Снощи мъжът ми едва успял да хване Дари, започнала да пада от леглото. Бил се обърнал да оправи някаква хартия, тя се врътнала за нещо и... Във въздуха обаче се поударила в бутилката с вода, уплашила се, горката, рев - чух я през затворени врати от хола, едвам я успокоих, така ужасно хлипаше  Cry

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:56 от julie.k

# 79
Ха добър ден   wavey
да не забравя първо
Честит рожден ден на Айчуха! hbday baloni само хубави и положителни емоции желая!
Снимката с бебоците е уникална, много ми хареса - браво на мъжа на Рапунцел, а Анна е голяма чаровница, браво на мама фотографка  smile3501
Честити месечинки на Маги и Ива   Gift

аз в момента чакам Мати да се изпишка в колектора и да ходим до лабораторията, че днес се очертава хубаво време...
ха току-що ми донесоха някаква пратка, отварям  - два продукта на МУстела, хм, пак съм спечелила някой конкурс от някое списание, сега остава само да разбера кое е... dance
за гледането на децата  - аз мисля да си го гледам до 2 г, щото с тая моята държавна работа - няма много разлика между минималната заплата и тази, която получавах преди да изляза в майчинство...  Angry

# 80
  • София
Следва въпрос от серията "кухи" : варя яйце на Дея /купешко/, което само изплакнах предварително, но се е пукнало докато се вари. Сега безопасно ли е от хигиенична и тем подобна гледна точка да й го дам? /е, не цялото де - само троха от него/.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:05 от Ninche

# 81
Нинче, няма срашно, само да е варено 10-ина минути. Колко яйца съм опекла.....

# 82
  • гр.София
Нинче и според мен няма страшно.Нали си го измила и си го варила десетина минути.

# 83
lubabel, кутията с личните ти е пълна, изчисти я Simple Smile

# 84
  • София
Нинче, според мен, щом не си го поляла с белина предварително, не го давай Naughty

Шада, опитвам се да възпитам любов към спорта у децата си, по точно у Ники засега Laughing Записан е на всички възможни достъпни спортове - плуване, ски, футбол, чакам да видя кое го влече...Не искам да става като мен, аз тренирам  зорлем - ето сега играя гимнастика вкъщи, ама щото имам да свалям...Знам си, че в момента в който си възстановя фигурата, ще зарежа спорта, познавам се. А не е хубаво. Мъж ми едно време тренираше - фитнес, баскетбол, футбол...Сега и той стана същата мърда като жена си, тренира гребане с лъжица пред телевизора hahaha Не ни идва отвътре и туй то! Дано дечицата да не са такива Rolling Eyes

# 85
  • София
 Laughingами защото само го изплакнах и реших, че сега като се е счупило е влязло нещо навътре, но го варих 15-16 минути. Ще дам трохичката от самия център на ядрото  Mr. Green               Благодаря ви, момичета Hug

Шада, аз също ще се опитам да възпитам любов към спорта у децата. Билянка сме я записали на всичко възможно за момичета именно с тази цел и за да видим на къде ще се наклонят интересите й, защото е още малка, а и хем да й е по-интересно и разнообразно в градината. Даже обмислям нещо за в събота или неделя също да я запиша.
Откъм храна го караме по-здравословно /макар, че на този етап да не ни личи  Simple Smile/ и смятам, че в това отношение  даваме добър пример, защото не купуваме вафли, чипсове, газирани напитки  и тем подобни боклуци. 

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:23 от Ninche

# 86
Някой ще ми отговори ли за трихинелозата?

# 87
Дуци, много хубава снимка, а Анна колко е чаровна като модел Heart Eyes
Аз нали се записах късно при юлките и сега ето, на - останах без снаха Joy
Аелия, и снимката, която ти си пуснала е страхотна Heart Eyes
Ра, аз засега мисля да си гледам детенцето поне до двете годинки, а след това евентуално да се върна на работа на 4-часов работен ден. Но дали това ще стане  newsm12 , никой не знае. Да не си правя сметки без кръчмар
Аз да ви се оплача. Миналия петък майка ми беше у дома, за да изкара една нощна смяна с Георги и аз уж да си почина. И лягаме  си значи към 23.00 с мъжа ми  и какво мислите- като взеха да се чуват някакви стонове, пъшкания smile3516, малко по- късно се включи и скърцането на легло и това около 40-50 минути. Ееее, направо щях да откача smile3511- аз ли не съм нормална , ми не мога да ги трая такива разни шумове. А като си представя , че комшиите , от които се чуваше са на по 61 и 60 г newsm09. После не можах да заспя до 2.00 часа. Уф, каква съм гадна- на хората им било хубаво, пък аз.....
И накрая да ви споделя, че моят Убавец от една седмица си бърбори- баба и мама, ама много е сладичък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. А как започна да пълзи като финикиец- направо не вярвам, че е той hahaha.

# 88
  • Варна
Давай яйцето безстрашно Simple Smile
Белинда, страхотни снимки, аз като едно морско чадо, много се радвам на сняг Simple Smile

А снимките на Дуци нямат нужда от коментар.
Аз сега съм се шашнала тука, на мъжа ми един работник /от готините цигани/ детето му е в Мед. академия, то е с астма, доколкото знам. Сега /по негови думи/ детето имало петно на белия дроб, искат по 35лв. на ден на жена му, задето спи на един стол до детето си и 2500лв. да плати за някакъв санаториум в Банкя. Той милия ... толкова се е притеснил за  детето, смята, че не му казват нищо нарочно.

# 89
Мерси за поздравленията за месечинката на Ивето Hug!
Честит празник на Айчуха  bouquet!
Моделите правят снимките Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт