Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И ние бяхме на ортопед, на шефа ставите са в отлично състояние Simple Smile Само дето забравих да питам за Витамин Д какво му е мнението и мноооооооого ме е яд. Другата седмица ще му звънна.
И ваксина бихме хепатитната, белег има от БЦЖ, въобще песен. Другия месец почвам Превенар.
И отчет 8300гр. 71см.
Аз село нямам и не мога да се включа по темата Sad
Онази проходилка дето ви питах за нея, все пак си я купих. И е страхотна. С гумирани колелца, изключително леко се движи.
http://www.abcdesign-bg.eu/product_info.php?cPath=41_34&prod … a47494aa2d5b3c27f
Ортопеда каза, че мога да оставям Диана да си стои в проходилка колкото иска. Да прохожда боса, обувките да са равни, не ортопедични.

# 196
Никога не знаем какво им е в главата на нашите деца.
 Момчил рисува ли рисува и ме пита: - Мамо, познай какво е това? Аз му казвам , че е извънземно, защото от главата му стърчат разни работи.
А той: - Не, това е потъващ богаташ, те нали имат такива шапки на главата /може би има предвид цилиндър/. Паднах от смях Joy

Joy Joy Много интересни  неща се въртят в малките главици на децата. Браво на Момчил, има голяма фантазия.

Да се отчета с нашия лек бронхит,  от вчера сутринта Емо не е вдигал Т, но пък много повече кашля. През нощта се събуди само веднъж, отпушихме носа и продължи да спи. Инхалациите за сега ги приема, интересно му е, играе си с маската. Дано да се оправи бързо, че на 22 март летим за София, трябва да е минало всичко, че не се виждам с болно бебе как ще пътуваме.

Тони, честита ви проходилка. Аз събирах капачки от кашите НуНу и сега чакам да ми пратят подарък Baby Walker Chicco. Дано само да не са свършили.

# 197
Благодаря ви за отговорите Heart Eyes Ние засега мислим кръщенето да е на имения му ден- 06.05- сигурно ще е топличко вече.

Ееееееееееееех, как искам да идва пролетта. Много обичам аромата на люляк из градините, на зелената тревичка........
А април ми е любим месец, не само защото съм родена тогава Blush А ако знаете как ми се ходи за риба Grinning Много обичам да съчетаваме пикника с рибата.  Често ходехме, преди да се роди Гого- хем Иван се наиграваше на воля, хем си хапваме, хем мама и тати да топнат плувката ribolov Пак ще ходим, само да се стопли и сме по реките и язовирите family

# 198
Кети, за среща съм за, но нека да минат празниците  Hug

Николета спи от 10 часа. Много поспалива стана нещо..чак съмнителна.

Тити, кажи какво му е на ушенцето. Малкият ми зет-герой  Heart Eyes като истинско мъжкарче не плаче.

Пърли, много хубаво си описала спомените си. Благодаря ти  Hug Аз се сетих за циганската баница. Надявам се и на Ния да успея да дам тези емоции. Пък и Чепеларе си имаме, макар там да няма баби Wink дето да садят вкусотии..но тази пролет мога да се пробвам с домашни китки като за начало  Rolling Eyes Готино е да се плетат венци от цветя.

# 199
  • София
Дени Joy Големи са образи...Вчера казвам на Ники - Маме, нещо имаш пъпки по бузките Rolling Eyes И той, с тъжна и примирена физиономия - Това е, маме, защото вече съм остарял Confused Легнах направо от смях  Joy

Тити, да се оправяте скоро Sad Praynig

Кърменето след годинка е както си го направиш. Аз лично кърмех доста, защото твърдата храна на годинка още беше твърде малко, преобладаваше млякото. След годинка обаче започна от само себе си да намалява, за сметка на манджите. Но никога не съм кърмила само сутрин и вечер, сучеше и през деня, когато се сети, той сам вече си казваше Laughing Когато се върнах на работа, кърмех сутрин рано, преди да тръгна, веднага след работа - чакаха ме с тати и още в колата кърмех Mr. Green После до вечерта поне още 1-2 пъти. Последните няколко месеца, преди да отбия, сучеше вече по веднъж на ден, само от едната гърда, другата вече нямаше никаква кърма. Сучеше силно казано, по-скоро цокваше за минутка, колко е изпивал...надали много Rolling Eyes И така, на 2 г. и 2 м. благополучно приключихме bowuu

# 200
  • София
belinda А нямаше ли разлика в гърдите след това newsm78 Аз заради висенето пред компютъра кърмех Дени повече от лявата гърда. И дори и като спрях да кърмя ми бесе маааалко по-голяма Confused Не се забелязваше, аз си я усещах само.Ама ми беше сриво.И сега гледам Магш да я кърмя първо от лявата Rolling Eyes В момента са ми еднакви Mr. Green

# 201
Честити месечинки на празнуващите днес! Да са здравички и да слушкат много!!!
В тази връзка имам един проблем – а родените на 29, 30 и 31-ви как ще празнуват месечинки този месец? Не е много честно  Crossing Arms

Тити, Мерилу бързо да оздравяват сладурите.

Велито добре дошла!

Благодаря и аз , че ме върнахте за малко на село. Не че съм прекарвала много време там, но и малкото спомени, които имам са просто вълшебни.

За кръщенето – и ние сме кръстени вече. Решихме да го направим на 8.11. – именния му ден. Малко се притеснявах, защото вече не беше толкова топло, но мъжа ми ме успокои с едно тяхно поверие, че в църква не се разболявало(лично аз не бях чувала такова нещо). Както и да е, нямахме никакви проблеми, освен когато го извадиха от водата – искаше още.

За малко да забравя – много са сладки тези юлчета. Много са красиви всички снимки, които показахте!

А, и да питам нещо – според моя мъж това, че правим всеки ден масаж на детето, помага за по-бързото развитие. Той се изправяше сам на 6,5 месеца. Просто ми е интересно вие правите ли масаж всеки ден? И смятате ли, че има връзка или просто когато му дойде времето, детето започва да си прави определени неща(да пълзи, да се изправя)?

# 202
...Вчера казвам на Ники - Маме, нещо имаш пъпки по бузките Rolling Eyes И той, с тъжна и примирена физиономия - Това е, маме, защото вече съм остарял Confused Легнах направо от смях  Joy

Малееееее, Фея-мея, не ме бутай по слабото място - рибарлъка. Това е най-доброто съчетание на тишина, спокойствие, безмълвие, страст, емоции, спорт и природа. Аз не съм по пикниците, а самото ловуване. Спортен дух съм и ми липсва тази страст. Но предпочитам речния риболов - много изненади има.

# 203
Вчера бяхме на консултация. Сами е 8280 (+540) и 71см (+1 за месец и половина). Добре е наддал, но докито като видя изследванията на урината (20-30 левкоцита на поле и бактерии), каза че трябва да я повторим и тогава да слагаме пентаксима ако няма проблеми. Днес повторихме - пуснахме една спешна урина и една стерилна. Стерилната ще излезе на 4ти. Обаче спешната показа проблем - масово левкоцити  Cry Тъпата лаборантка гледаше резултата пред мен. И като ме пита "Какво му е на това дете? Плаче ли като пишка?" и добави "Аз толкова левкоцити при бебе не съм виждала. Трябва много силен антибиотик да пие" - казвам ви подкосиха ми се краката от ужас Sad Не помня как съм стигнала до кабинета на педито. Тя каза че няма нищо чак толкова страшно. Явно се касае за възпаление, но отхвърля нефрит, защото Сами наддава отлично и няма температура. Предполага че може да има разширени бъбречни легенчета, било често срещано и се израствало. Ще видим стерилната урина какви бактерии ще покаже и след консултация с уролог ще стане ясно какво да правим. Но нали се сещате как ми е свито сърцето  Cry Стискайте ни палци да не е нещо притеснително  Praynig
А за лаборантката нямам думи  #Cussing out Имаше една друга жена с мен, също чакаше за резултат. Като чу оная кретенка какви ми ги наговори взе да й се кара да не ме плашела, ама аз вече нито чувах, нито виждах и си представях всякакви страхотии.  Cry

# 204
  • София
Aelia Hug,знам какво е да се претесняваш,стискам ти палци Peace

# 205
Аелия, представям си колко си се притеснила Hug. Сигурна съм, че Сами е здрав и тази лаборантка те е наплашила излишно Peace

# 206
Аелиа  Hug   Имала съм такъв случай, но с мои резултати. Идваше ми да застрелям лаборантката. Представям си какво е, когато става въпрос за детето. 

Кетито, и при мен има разлика в гърдите. Аз кърмя само от дясната и определено тя е по-големичка. Все се надявах като спра да кърмя да станат пак еднакви, но май няма гаранция.

# 207
  • София
Аелиа, мила  Hug всичко ще е наред, стискаме палци Сами да е добре.
Тити, как е малкия?  Hug
Да идва пролет вече, че тези болести  #2gunfire #Cussing out
Влязох да видя отчетната на юлки 2009  Heart Eyes Много ми стана носталгично, избират си колички, ходят на консултации и мечтаят да идва по -бързо малкото човече  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 14:42 от ine

# 208
Аелия spoko Нищо му няма да Сами Hug

Ние с Анна имахме малко работа и излизахме с колата, така се натоварих, пълно е с кретени шофьори, а и с простаци и злобни хора. Хич не ми се живее в тая скапана София, даже и в Бг не ми се живее, ама няма къде да идем. Завивам на един светофар, свети ми зелено, аз съм първа кола, обаче погледнах за всеки случай на ляво, а в дясно тръгват в тоя миг пешеходци и аз забих спирачки малко по-шумно, но достатъчно далеч, просто са се стреснали от звука, знам ли. И един ме изгледа супер криво, тегли ми една яка псувня(на мен ми беше леко отворен прозореца и го чух), при което аз не издържах, отворих го целия и му върнах отговор.

Взеха кръв на Анна, гък не каза, довечера мъжът ми ще вземе резултатите, а урина ще дадем след празниците, защото днес не успях да взема.

# 209
  • София
Aelia  Спокойно и Дени беше с разширени легенчета, вече си е добре  Peace Нормално е  Hug

fio  Започвай да кърмиш всеки път от по-малката гърда още от сега Peace

Общи условия

Активация на акаунт