Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
Тити, Мерилу, бързо да оздравяват малчовците Hug

# 181
На среща аз не мога да дойда Crossing Arms И осмомартенската ще пропусна, чудно просто Cry

Тити, бързо да се оправя малкото сладко Ясенче Heart Eyes

# 182
Момичета,сега видях че има тема за бебетата родени през юли 2008г.Моя бебео е роден на 28.07.08 и реших и аз да се похваля!Искам да му кача снимчица,но сега нямам много време,ама щом се освободя ще го направя!Честито на всички мами докоснали се да чудото да си и мат рожба!И да ви попитам,как да си направя тази табличка за възрастта на бебо?Благодаря ви предварително!!!

Добро утро!

Велито добре дошла. Кажи рожданните кг и см на Силвен, на колко си години и от кой град си. За първа страничка са.

Аз днес ще излизам на разходка, ако има желаещи за среща ?

# 183
  • София
Велито добре дошла Hug

Дуцка, защо не можеш  Rolling Eyes Аз пък и теб исках да те видя  Crossing Arms

Тити  Sad Милото! А как разбрахте от Т ли newsm78

На село и аз съм ходила, а и съм живяла при баба от3-6г  Grinning
А пък и тук си ми е като на село  smile3534 Ако някой завижда може да се менкаме  Mr. Green

Маги ме събуди в 7ч и сега сладко спи Crossing Arms

# 184
Ми 4 почивни дни са, няма да си стоим у дома Crazy

# 185
Добро утро и от мен!
Снощи пак изкарахме в полусън, към 3.00 часа мъжа ми легна в спалнята при Гого , а аз се опънах на дивана в хола малко да дремна.

Тити, дано на Ясен бързо да му мине  Praynigнаистина е юнак, щом не плаче smile3540.  Като знам как малкия се дереше  на 4 месеца , заради възпалено ушенце.
Мерилу, хайде и вас бързо да ви отминат болестите Hug

Да ви питам, момичета, кога мислите да кръщавате бебчетата? Аз сега се замислих да го направим много скоро и ми е интересно вашето мнение Simple Smile

# 186
Мислим като се позатопли, все пак голи стоят в църквата.

# 187
Милена,а за млеката Пършевица какво ще кажеш, те нали са на Маджаров също?

Пършевица не са ли на Зоров? Или става дума за една фирма? Не ми се търси сега из нета Simple Smile
Оооо, не знам за Пършевица. Активията също има живи бактерии  Peace
Пак не мога да ви изчета .... не обичам да спортувам, ама всеки ден поне 3 часа съм навън, когато много духа - 1 час.
Пак излизам  Mr. Green
Вчера бяхме на ортопед - Раян е 6 точки в краката  Grinning
Хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 19:55 от Milena_vk82

# 188
  • София
 Crazy Аз пък не мога да си избера кръсник.

Дуцка кажи къде отивате и планината ще дойде при Мохамед  Mr. Green Шегувка Wink

# 189
Добро утро!И моят дивак нещо си сменя режима на спане.Досега заспиваше към 21.00-21.30 и спеше до 07.30-07.45,но тая сутрин е кукнал от 07.00 и досега дивя.В момента е заспал както си е играл.Аз даже вчера все се канех да ви питам има ли някакви промени при съня с вашите бебчовци,но не ми остана свободен момент.Какво имам впредвид-Моето дете допреди 2-3 дена спеше между всяко хранене по 30 мин./1 час,а от скоро спи преди обяда около час и към 14.30 до 17.00.
 Относно кръщенето мислим да направим както при голямата кака,която е родена на 06.07,т.е. годинка с кръщене.Времето е топло и подходящо според мен.
 Добре дошла на Велито!  Hug
Тити, дано бързичко му мине на малкия сладур.Мен не са ме боляли уши,но мъжа ми и малката дъщеря страдат от това и като знам от тях каква болка е...  Sad
Миленка, ти като си на "ти" със сирената,я кажи това на "Елена" става ли,че повечето ми приятелки,които са с по-големи бебета дават от него и аз мислех това да му давам?Не че няма да потърся и на "Маджаров".

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:26 от lucia

# 190
Фам, страхотна е Габи! Като фотомодел! Heart Eyes
Тити, Мерилу, дано бързо да оздравяват бебчовците! Hug
Велито, добре дошла! Hug
Дуци, много е сладка Анна, Heart Eyes ама си личи кой е ходил на курс! Peace

# 191
Никога не знаем какво им е в главата на нашите деца.
 Момчил рисува ли рисува и ме пита: - Мамо, познай какво е това? Аз му казвам , че е извънземно, защото от главата му стърчат разни работи.
А той: - Не, това е потъващ богаташ, те нали имат такива шапки на главата /може би има предвид цилиндър/. Паднах от смях Joy

# 192
Белинда, все се каня да те питам, може и някой друг да каже ако знае де, след 1 годинка колко често сучат децата, само сутрин и вечер ли или различно Rolling Eyes ?

Според както си захранил и според както си го направиш като цяло и се водиш от детето все пак
Като се има предвид, че наште през лятото ще са на годинка -нямам нищо против да суче повече
Опита ми с Яна показва това - на годинка сучеше сутрин към 6, после ядеше попара, после супа или манджа или салата и кърма, следобед пак сучеше, вечерта евентулано някаква манджа или сучене и преди лягане пак сучене - по едно време беше пък само на кърма и сутрешната попара и някаква салатка от настъргани краставици и тиквички - в жегите отказват да ядат, освен това си имат периоди, в които просто отказват да ядат и е добре поне да си сучат
Кисело мляко с бисквита също ядеше понякога вместо попара
Тогава беше юни, после към есента все повече намялавше сученето и беше само когато я приспивах вкъщи, навън заспиваше в количката - тоест към година и три-четири месеца е било по три пъти на ден може би
На година и пет-шест вече само вечер преди да заспи
Но ако четеш в Кърмаческия дългокърмещите- детето суче на поискване по колкото пъти на ден иска - те сучат колкото да се успокоят, за контакт
Моите и двете деца приемат гърдата само като начин на хранене, Яна никога не ме е дърпала да суче, ако не и предложа -винаги само когато идва ред да яде, Елена също засега е така
При всеки е различно!

# 193
  • София
Мариела е кръстена. Имахме си причини да го направим по-рано. Избрахме 27.09.2008 г., понеже през септември било още топло.  Crazy Беше 17 градуса де, което на фона на сегашните студове си е направо приказка, но тогава умрях от притеснение да не се простуди детето. Нищо и нямаше, слава богу.  Peace

# 194
  • София
Като деца сме ходили при баба на вилата и също сме щуряли навън по цял ден, тичахме по реката, катерихме се по скалите (в Балкана е вилата), игри с кучето, абе беше си много хубаво. Затова сега си спретваме къщурката която макар и на 12км от София е все едно на края на света - с рекичка, горичка - кучета, котки, жаби крякат - с една дума идилия. Почти приключваме с ремонта, остава още, но не пречи да живеем там. Иска ми се Криси да проходи там на поляните  Heart Eyes
Другото което исках да пиша е за въпроса на Аелиа, става дума за свинското месо не се ли даваше след годинка или аз бъркам. По мои спомени първо са  пуешко, пилешко, риба, телешко, агнешко и накрая свинско. Ако бъркам да ме поправи някой. Аз още не съм стигнала до месото де, само споделям  Hug
Тити не я видях  Crossing Arms Не ми работи компа и ползвам един лаптоп, но е на мъжа ми и не мога да го ползвам през целия ден, само по някой час ми е на разположение ... Embarassed
За кръщенето - мислим да е по топло, и другия момент е да е по - голяма и да ходи може би, защото като са още бебета и им омръзва бързо и в жегата не искат да ги гушкат- имаите и това в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт