Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета,моето дете от няколко дни не си иска млякото вечерта Sadтоку що пак си легна гладен newsm78,какво може да е това,да не е свързано със зъбчето,което днес проби?

# 241
Кали, а през нощта не се ли събужда от глад? Тогава му дай млякото  Peace
Тити, много мъчно ми стана, като прочетох как я е втресло малката душичка и как е гледал тъжно  Confused
А на Милена аватарът наистина кърти мивки!

# 242
Добър вечер!
Аз вчера нали се заканих, че вече редовно ще пиша и на пук на мен, компа сдаде багажа .... добре, че не беше нещо сериозно, че бързо ми го върнаха от ремонт. Докато прочета кой какво е писал то мръкна  Simple Smile Гледам за кръщенета става дума .... ние мислим за след Великден /че преди това не било разрешено заради постите/ Ориентирали сме се към манастирите край В. Търново - Арбанаси, Лясковския ... Сега остава да измислим и как да закараме половината рода до там   newsm78

# 243
  • София
Момичета и момчета, търся идеи за лятно возило Praynig Изискванията ми са обичайните - широко, маневрено и като се сгъне, да е мъничко. Чикото вече взе много да му отеснява на джудженцето, седи като в скафандър вътре Confused Кой ги е измислил тия бордове отстрани, не е имал много акъл Confused
Тити, цункай го от нас, и на мене мъчно ми стана като разказа как е треперел Cry Дано АБ подейства бързо!

Миленка, бравос, мацко, само тъй Crazy

# 244
  • София
тия дни не мога да смогна на четене  Rolling Eyes  добре, че сега яна се заигра с едно списание и попрочетох. гледам за село си говорите и за 'качествени' храни...
благодаря на всички, дето сте ми писали за краката. джоли, вярно че й слагам много чорапи - 2бр и чорапогащник, но аз тъкмо заради тия лдени крка... не ми е хрумвало, че може да с изпотяват , но и мн не ми вярва... то като се замисля и лятото често й бях студени... май е наследила от майка си оскъдното оросяване на крайниците...

кали, това че не е пил мляко не означава , че е гладен.. още повече ако пък е заспал и не плаче

тити  Hug

отиваме да се къпем

# 245
Тити, плаках с теб. Толкова ми е познато всичко,, тези внезапни температури ги мразя. като порасна баткото само казваше : - Студено ми е и се почваше. Точно с мокри чаршафи започна цялата му одисея на 9 м. Дано не ви се случва пак. Но става ли дума за уши, никога не се оставяй на педиатър. Винаги търси специалист.

Миленкината ми е ясна: имала е програма за вечерта, но бебо я е провалил в един момент Wink

# 246
Сакси, гледах сайта на Яна! Честито ви прояждане, много се радвам!
А последните й клипчета пак са невероятни! И не мога да повярвам как се спуска по пързалките, като голямо дете!  Shocked  Heart Eyes

# 247
прочетох всичко на веднъж ... и сега не знам от къде по напред...

Тити
много е болестливо когато е възпалено ушето, и най-добре на ушен да го закарате детето за всеки случай, дано всичко бързо отмине!

Аелия
много тъжна и твоята история от днес... надявам се да няма големи проблеми твоя сладур!

Мерилу
много готин лафа  Mr. Green

Миленке
 Mr. Green супер секси аватар  Mr. Green

Киса
шапка ти свалям! Браво на теб  Mr. Green

За кръщането - и при нас като при Тити, не можем да се съберем с кръсниците в една държава всички заедно, камо ли на едно място  Rolling Eyes честно казано надявам се скоро да намерим решение на проблема, или ще трябва да ги сменям  Mr. Green защото много държа да кръстя децата в черква...

За селата, моето си е Петрич - едни от най-хубавите ми спомени са от там, всички ваканции там с бабата и братовчедите - луди игри  Heart Eyes

друго какво беше ... забравих  Blush по късно може и да се сетя...

# 248
Само да ви кажа , ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ  Hug

# 249
Здравейте момичета.Нямам много време да пиша,но попрочитам .Честито зъбче,Кали,надникнах сайта на Яна-разкошница.За уши възпалени направо не ми се мисли-минахме и ние от там.Симеона вече има цели 2 зъба-долни.Беше болничка,но вече по-бива.Милото,свали бузките.И едни сенки под очите-ужас.Сега и аз съм бона-минавам по ред.Лафът със шофьорката ме изкефи-хихихих.
И нещо сладко-някой,не помня вече коя от вас(кърмя все още,простено ми е да забравям),прекръсти Ноеми в НАОМИ.Айде Ноеми си има кръстница Joy
Да оздравяват болничките Peace

# 250
И нещо сладко-някой,не помня вече коя от вас(кърмя все още,простено ми е да забравям),прекръсти Ноеми в НАОМИ.Айде Ноеми си има кръстница Joy

Joy

Ноеми тренира пълзене с препиатствия  Mr. Green Докато вечеряхме, допълзя от хола до трапезарията, навря се под масата и пълзеше между краката на столовете. Не се удари нито веднъж Crazy И Ясмин беше същата маймуна - само дето действието се развиваше много по-рано - с Ясмин на 5.5м, Ноеми едва последните дни стана смела ...

2 пъти пиша и все забравям...Тити  Hug Бързо оздравяване на Ясен! Аз съм чела, че натиска не е надежден начин за преглед на уши - плачели от болка при самия натиск, а не показва възпаление. Нашата Леля Доктор Wink гледа винаги с оная лампичка - не знам как се казва Embarassed

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 22:52 от Майра

# 251
Маябии, не те ли е страх, че балона може да се спука и бебето да се стресне? И Бухтичка снимала Лили с едно сърце. Имахме и ние, обаче на Анна не го давам. Кой друг беше снимал бебето с един дълъг, Юцка май newsm78

Белинда, защо ти е тясна? Моята Валерия има като Чикото ти, приспива си дребната в нея, а тя не е от малките бебета. Има и Бъгстер, това е количка номер 1 Grinning

# 252
  • София
Белинда, защо ти е тясна? Моята Валерия има като Чикото ти, приспива си дребната в нея, а тя не е от малките бебета. Има и Бъгстер, това е количка номер 1 Grinning
На мене не ми е тясна бе, на Бобо Mr. Green Може би заради космонавта Thinking Абе още по-лятна искам вече, тази комбинираната си изпя песента Simple Smile

# 253
  • София
И аз си търся количка, но не искам съвсем лятна. Паянтова са ми Rolling Eyes Търся с легнало и седящо положение и борд. Друго не ми е важно newsm78

# 254
Аз съм чела, че натиска не е надежден начин за преглед на уши - плачели от болка при самия натиск, а не показва възпаление. Нашата Леля Доктор Wink гледа винаги с оная лампичка - не знам как се казва Embarassed

а, тя и тази с лампичка гледа. Но не знам какво вижда вътре. Аз го натисках  Rolling Eyes тази нощ няма Т, само сополи вадих, много му е гадно.

но поне му направиха преглед на хлапето, вече е 6500 гол, 64 см.

кажете сега защо чистият морков на Семпер мирише различно и вкусът е различен от домашния чист морков. Освен сорта, семпер си ми мирише на нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт