Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За кръщенето незнам,не съм мислила има време.Мен ме кръстиха на 17г.и то защото първият ми мъж искаше църковен брак,който м/у другото все още е валиден Mr. Green
За селото да кажа и аз,никога не съм имала село,но имаме вила над Своге,където прекарвахме целите лета с баба и братовчедите ми...винаги си спомням с много положителни емоции тази част от живота ми-беше прекрасно,но за съжаление свърши.Когато поотраснахме и спряхме да ходим,разграбиха къщата #Cussing outи когато преди 2 години решихме с братовчед ми да отидем ми стана толкова тъжно,че вече не искам да ходя Sadвсичко което може да се изнесе са го изнесли,имам чувството,че са ми ограбили спомените Rolling Eyes.Много бих се радвала и детето ми да изживее такива емоции,но не виждам къде Rolling Eyes

# 226
Боян откри, че може да пляска. И го прави по всякакви поводи. Днес като падна от спалнята си порева и после, със зачервения нос беше страшна гледка, докато пляскаше.  Crazy

# 227
Може да ме упрекнете, но смятам, че ако семейството изповядва съответна вяра, то и детето  се възпитава в същата. Докато детето е готово да осъзнае каква релегия иска да изповядва, то ще стане поне на 16-17 години. До тогава всяка година ще празнувате и спазвате християнските/мюсюлманските традиции и празници /например/, ще го възпитавате с поведението си и отношението си, и изведнъж след 15 години детето само  да реши. Съгласна съм, че нещо може да му повлияе по-късно и да си смени вярата, но не мисля, че вие можете да живеете по един начин, а детето да не се вписва в картината.
Така че , според мен, по-доброто е да възпиташ по най-добрия и толерантен начин детето, а един ден....кой знае Peace

# 228
Изчетох всичко, но използвам  докато мъжО не се е върнал и окупирал компютъра да ви пожелая приятна дълга почивка  Peace
Аелия  Hug стискам палци резултатите от стерилната урина да са отрицателни и на Само да му няма нищо  fingerscrossed

# 229
  • Варна
Здравейте момичета,
аз да се отчета от днешната консултация. Вече сме 9600 (+600) и 67 см (+2). Абе добре си хапва детето, само дето се тревожех, че не суче. Joy
Днес ходихме на разходка и Вики като никога спа 2 часа навън. Нямам време сега да чета, че приготвям вечеря- ще си имаме гости. Утре ще наваксам.

# 230
Киса, забравих да те поздравя за титлата!!!   umnikuu   bouquet  Дано не повтарям темата, но да питам аз - доктор по какво?  Party

# 231
  • София
Киса, забравих да те поздравя за титлата!!!   umnikuu   bouquet  Дано не повтарям темата, но да питам аз - доктор по какво?  Party
Ужас, и аз Embarassed Честито, Киса, ти си нашата научна гордост Hug

# 232
Благодаря  Hug по хидробиология. Аааа Аелиа и тя е доктор  umnikuu

# 233
Честито на Киса!
Честито зъбче, Кали!
Браво на Наоми!

Емо все още мързелува и не ще да пълзи, иначе се обръща навсякъде.  Заспива сам в креватчето си. Но от 2-3 дни, от как е болничък нещо се разглези и иска все на ръце. И така жално плаче, че ми се къса сърцето и го гушкам. Дано като оздравее си заспива пак самичък.

Забелязах, че вчера и днес спи повече от обикновено. Дали защото е болен? Вие забелязали ли сте бебетата ви да спят повече като са болнички?

Дуци, само така.  Тук има един много готин лаф - като се озъби някой мъж шофьор на жена шофьор и и каже: ти защо не си седиш в къщи да миеш чинии, ами си седнала зад волана, тя му отвръща: ами защото имам един такъв идиот като тебе и ми ги мие Joy Joy Joy
Много помага тоя отговор Laughing

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 18:49 от maryloo

# 234
Киса, честито и от мен!!! Малко бях изостанала с темите  Embarassed

Кали, честито зъбче!

Не че да се оправдавам, но по въпроса с кръщенето – лично аз се кръстих преди около 2г. Дотогава постоянно имах някакви здравословни проблеми, но след кръщенето и настинка не съм имала, изкарах лека бременност, детенцето ми е живо и здраво, въпреки че се роди с усукана пъпна връв. Затова и кръстихме малкия, иска ми се да знам, че някой „го пази”. Иначе съм напълно съгласна с маякуб за правото на избор. Самата аз съм изключително толерантна към всяка религия. А и за мен най-важното е детето ми да е щастливо и ако пътя към неговото щастие минава през религия различна от моята, то така да бъде. Едва ли факта, че е кръстен като бебе(когато, наистина не е осъзнавал какво става) би го спрял да си смени религията след време, ако реши.

# 235
Мерилу, посмях се с вашата обида Joy

Крис, добре си гледаш момичето.

Аеля, дано всичко е наред при вас, но я издай по какво си доктор, киса те разкри. Laughing

# 236
Привет от нас  Hug
Първо да поздравя празнуващите и всички с хубавите новини   bouquet
Дано няма и болни   fingerscrossed
Ели става всяка сутрин в 5  ooooh! Не ми е останало особено време да чета назад, затова ще се включа само по последните теми.
Мерна ми се един бисер, докато се опитвах да прочета нещо за почистване на кокошката със спирт ли беше  Joy много се смях на това  Joy
Дуци, добре си го наредила и ти  hahaha Не е особено приятно да те обидят така. Та по тази тема, попаднах на едно клипче, което разбира се не е свързано с дуци.  Hug
Ето го и него, който желае да се посмее  Grinning
maryloo наистина готин лаф  Mr. Green
И ние не се обръщаме и не пълзим. Като иска да я взема вика ма-ма, ма-ма ...Ако не я взема продължава да ми се кара ЪЪЪъъъЪЪЪ  Mr. Green И зъби си нямаме  Rolling Eyes
Хайде до другия път, че нощната започва  Grinning

# 237
Ивонче - бъркам те с Ивончето, учуди ме.

благодаря, момичета. Дени70, не е текло ухото, не знам що така. Баткото го удря в гърлото и аз очаквах Ясен да е същият. Лекарката го прегледа много подробно и това й беше заключението. Значи при натиск до ушето, Ясен плачеше, но не съм съвсем и напълно сигурна. Както и да е. Снощи към 2 се събуди целият в сополи - и очите му секретираха, и носът с някакви странни сополи, давеше се, и като изтеглих каквото можах с помпата, гушнах го при нас на спалнята. И той започна да трепери. Знам, че това е бързо вдигане на висока температура, но не съм виждала малко бебе да го втриса така. Не плачеше, мълчеше си, само гледаше кротко и трепереше. Сложих свещичка, мокър чаршаф и се оправи скоро. И като се оправи, си повярва че е добре, изправи се на 4 крака, взе да се клати и си заби челото в таблата на спалнята  Rolling Eyes а днес беше малко крив, но температура не е вдигал. Е, не съм отписала нощното дежурство......

милена ме утрепа с аватар!

Хич не ми се живее в тая скапана София, даже и в Бг не ми се живее, ама няма къде да идем.

елате при нас, ама не знам ще имате ли какво да правите. И ще ти е жега.
Тук също се кара идиотски, мигачът не съществува като понятие, а ако някой тези дни е гледал BBCnews, имаше един репортаж за шофирането в Египет, е няма такова понятие, шофиране - вкл. една майка шофира с една ръка, защото с другата държи малкото си бебе  #Crazy ама веднъж аз засека някого, после друг мен засече....

за кръщенето - още баткото не ни е кръстен, щото с кръстниците не можехме да се засечем в една държава четиримата - а сега пък не можем да се съберем четиримата в държава, където има църкви  Mr. Green но да речем, че лятото ще го организираме.

# 238
В бързината забравих да кажа, че смених името  Embarassed
Аз съм Ив@, да не се чудите.
Да се оправяте бързо  Praynig

# 239
Sad първи антибиотик, уши. А той дори не плаче.

Тити, как се разбра, че се налага антибиотик?  fingerscrossed ... по-късно прочетох
Сирене - маждаров, роса; Елена - НЕ
Кис. мляко - ЕлБи
За селото - никога не съм го обичала, мъжа ми пък хубави спомени има от ваканции там.
ДеЩо , беше полезно инфото за едногодишните и кърменето   bouquet ... и на Белинда.
Аелия, сигурна съм, че Сами е добре и не са му нужни лекарства  Peace
За кръщенето - аз не съм кръстена, май с детето заедно ще минем.
А моя ортопед каза "никакви проходилки", прохождане бос, а като го хващам за ръчичка да не е само за китката, а пО към лакътя (за да не се измъкне ръчичката, ако залитне детето).
Честити месечинки на празнуващите днес! Да са здравички и да слушкат много!!!
В тази връзка имам един проблем – а родените на 29, 30 и 31-ви как ще празнуват месечинки този месец? Не е много честно  :xarms
Аз пък се ожених на 28-ми февруари  Confused
maryloo, нормално е да спи повече, когато е болен, особено ако има Т, все пак е по-изтощен.
Моето дете май е най-нисичко  Sad 66 см. на 8100 гр.
Аватара ми го сложи мъжО, негова идея е  Blush
Тити, не се смей на готово, ами давай една снимка, да не  разглеждам всички албуми в Сливенската тема, че ще се узоря мноооо  Sunglasses
Отивам да зяпам ТВ  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт