Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Нашата количка чико също има странични бордове и много съм се чудила защо са ги сложили, да пречат на детето  newsm78 Много тясна ми се струва и така ми се иска да я продам  Confused
Дуци, бъгстъра стабилен ли е без приставката за четириколка? Аз имам спомени, че като триколка се накланя на една страна, или бъркам  newsm78 Много е лекичка и маневрена, но дали ще върви из кривите павета в Драгалевци
Shada мерси

Пюретата понякога Ели за малко да ги повърне, защо така  newsm78 И домашни и готови.
Не са гъсти, някои от тях ги е яла с удоволствие и друг път, но понякога не ги яде...много странно  Rolling Eyes Само с плодовите и с морковите няма проблем.
Вече незнам какво да купувам.

# 256
Добро утро, мацки
Тити, по-добре ли е Яската?  Hug
Белинда, за лятното возило - аз си взех на прилична цена лятна количка Чиполино Омния с борд и покривало към нея, за да я ползвам и зимата, 185 лв., не схващам защо е по-евтина от нета  newsm78 обаче още чакам да ми я достават, уж тая седмица, ама стана за другата  Confused Та чакам с нетърпение, като дойде ще дам отзиви, лесно се сгъва, става малка, маневрена е (поне в магазина на гладко) и е широчка за детето, но наклона на гърба се регулира с колан (но не е трудно) .. и е много лека - http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=344
Деница70, а не, детето културно изчака мама и тати да се наиграят, ама по Коледа беше програмата.
Ивонче и Раян понякога не иска да яде нещо, което преди е ял. Никога не го насилвам обаче, щом не зяпа, няма да яде. И аз не мога да ям всекии ден синьо серене и черенн хайвер  hahaha

# 257
  • България
Здравейте,отново!Аз малко си промених профила,но оттук нататък така ще бъде!Много ми е приятно,че ви открих и се надявам скоро да видя моя малък мъж отпред при другите юлски слънца!

# 258
velislava_f   bouquet
Milena_vk82 мерси  Hug
Но тя повечето пъти не дава признаци, да не иска пюре  Rolling Eyes
Не и давам всеки ден едни и същи пюрета и също никога не съм я насилвала, когато не иска да яде.
Понякога това го прави веднага, след като опита дадено пюре. Но вчера например изяде 80-90 мл с удоволствие и изведнъж пак се случи така. Притеснява ме факта, че когато се опитва да повърне не спира, докато не и напръскам вода в устата с биберона  Shocked Тогава изплюва каквото има. Имам чувството, че неможе да си вземе въздух  Confused
Друг е случаят, когато стисне устни и започне да се върти..тогава сваляме лигавника и даваме мляко.
Вече се страхувам като я храня  Confused

# 259
Ивонче, пробвай тогава по време на хранене да и предлагаш водички. Не бива да се страхуваш докато я храниш, ако си спокойна и Елена ще е спокойна  Hug
Отивам да си взема душ, че моя син заспа рано рано; после сме на разхдка.

# 260
  • Варна
Добро утро  Grinning
Днес мрачно времето  Close
Надявам се поне да не завали ...че капакът ще е това.
Миленче, много ти е готин аватара   Twisted Evil   
Да си похваля возилото и аз  Mr. GreenПонеже дълго мислих каква ще е ...
Белинда, аз от Ариата си съм доволна за сега мноооого...5-6 кг. количка с оригинален дъждобран и покривало за крачета е 330 лв. Wink За мен цената също си беше от значение - исках да се вместя в около 300 лв, безсмислено ми е да давам някакви огромни цифри за количка ,...но всеки си разсъждава индивидуално разбира се.И другото и според мен преимущество - гюрука пада много надолу като сенник се ползва - не пе4е на бебето слънце, и дръжката е цяла / повечето летни са с по 2 дръжки и мн. неудобно ми се вижда, примерно да не мога да си вдигна телефона докато я бутам.../

# 261
  • София
И Омнията, и Бъгстера изглеждат ок. Ще ги изпробвам и двете. По принцип нямам високо мнение за количките чиполино, но то е базирано на опит отпреди години, нещата при тях видимо се промениха напоследък. В крайна сметка пак ще взема тази, която ми влиза в багажника hahaha

Веси, това със сенника на Ариата ми е много важно!!! Боб реве като заклан от слънце, трябва да търся нещо с як сенник или допълнително покривало ли, чадър ли, не знам и аз...Много реве това дете Shocked Само като му блесне и писва. Обаче тая единична дръжка ме притеснява Thinking Досега нито една количка с такава дръжка не съм успявала да събера в Цецко Confused

# 262
  • Варна
Досега нито една количка с такава дръжка не съм успявала да събера в Цецко Confused
не знам Цецко какъв модел е ,ама Ариата е много малка като се сгъне, абе тя по принцип си е малка количка, но Павел се събира добре, въпреки космонавта  Laughing И Павел реве много като го напече, по това не прилича ама изоообщо на мен, какъвто съм гущер...

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:21 от Vessi_to

# 263
 smile3507 Добро утро!
Ама че мрачно навън  Cry

Ивонче, много лошо така ... опита ли с друга марка пюре? Предполагам си пробвала да ги поразредиш с мляко  newsm78 Мойта маймунка като не иска да яде, я оставям да огладнее хубаво /ама така, че да почне да реве и да вика "амам"/ и после и обувките и да и дам, пак ще ги изяде  Mr. Green

За количката - аз съм с комбинирана и не мисля да я сменям с лятна. Вече е обърната на летния вариант и за сега ми е идеална. Не ми тежи по стълбите, има място за звяра вътре, коша и за багаж е голям, с цяла дръжка е ... какво повече да искам  Simple Smile

# 264
Мерси, момичета! Ще пробвам да разреждам повече и да давам водичка  Hug
Ето една Ариа. Само незнам как се вдига облегалката и колко позиции има.
Аз в момента съм със сенник, който се движи напълно напред. Няма друго такова удобство  Heart Eyes
Както и таблата за детето.

# 265
  • Варна
има позиции със коланче се вдигат, не е неудобно, до 30 градуса е полулегналото, Павел спи перфектно дори и на не напълно до 30 градуса  Laughing Моята е такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7162, тази Ивончето дето е показала е друг модел, моята е ОН - разлика има някаква освен покривалото и дъждобрана май и друга...

# 266
разлика има някаква освен покривалото и дъждобрана май и друга...
Мисля, че няма поставка за крачетата

# 267
Добро утро  Tired

Това моето хлапе вече 2 седмици неможе да спи нощно време. Само се търкаля и проплаква на сън. Хвърля си бибероната по земята и после я търси. Нощес поне /мин/ 7-8 пъти съм ставала да я мия, да й я давам и да се люлем с леглото. Пустите му зъби да излизат, че вече НЕАМ нерви. Като знам, че само 2 са излезнали и колко има ощееееееее.........  #Crazy Дано поне скоро излезнат повече от 1

# 268
  • София
Видях я тази ариа. И тя има бордове отстрани, не ме устройва Confused Мойто не стига, че дебело, ами и иска да спи с вдигнати ръце...Ще взема да му купя направо едно сайванче с четирима цигани да го разнасят и туй то Joy

Сисони, не си само ти така, споко. Аз вече посвикнах на среднощните събуждания за по час-два, викане, игра, сране, ядене и когато окончателно се разсъня - той заспива сладко Tired

# 269
Белинда, не си личи на снимката.. аз така разчитах на тази количка, сега трябва да търсим друг вариант  ooooh! Може би говориш за другия вариант...пълно щастие няма  Confused
Ако случайно и ти попаднеш на нещо драсни два реда  Peace
Сисони   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт