Юлчета щастливи, чакат мартенички закачливи (№77)

• 10 671
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да, за тази на Весито говорех. Може би и това е разлика между двете, че тази от твоята снимка няма бордове newsm78

# 271
Сисони, не си само ти така, споко. Аз вече посвикнах на среднощните събуждания за по час-два, викане, игра, сране, ядене и когато окончателно се разсъня - той заспива сладко Tired

Ужас то остава и да започне да ми дриска по сред нощ и вечееее ще откача. А за нашето разсънване и тяхното заспиване ми е писнало то такива изпълнения. Сутринта си взела една дрънкалка /понеже й оставям малко играчки в кошарката да си има/ и я тътреше по решетките на кошарата.  Shocked

# 272
  • София
Само влизам да се оплача и като оправя децата ще ви чета  Rolling Eyes
Вчера с голям ентусиазъм се зарибих по диетата Дюкан Rolling Eyes и добре започнах, абе на добре вървяха нещата....и после прочетох, че при кърмачки при диета се отделяли токсини, които минавали през кърмата и може да се натрови бебето  Rolling Eyes Писна ми вече  Crossing Arms Пфуууу, голям ангажимент това кърмене значи.
На една мама детето и е направило алергия към краве мляко и тя подозира, че е защото е била на протеинов режим  Sad Много кофти!

П.п. Това го  казвам, ако някой я е започнал тази диета и не е прочел, да знае Peace

# 273
 smile3507 ние сме в отбора на неспящите!Снощи Катето пожела да спи при нас с Алекс,ама дребното голямо мрънкало и не стига че мрънка,ами се върти като часовникова стрелка CrazyИма нова поза когато суче,ляга по корем и така си търси гърдата,после си отпуска главичката и заспива.Как и е удобно така,не ми е ясно newsm78 Вчера давах пюре от морков,изака се и се замислих,в устата ли давах или в памперса направо слагах hahaha
Кети,само при мисълта за диета и огладнявам Whistling ще слабея като тичам след малката Mr. Green

# 274
Мисля, че колкото и да е голям сенника, ако слънцето е ниско (следобед) и пече отпред пак ще трябва чадърче.
Ариата е много хубава, и аз търсих с цяла дръжка, но не ми допадна нищо, което да ме устройва като цена, сега да видя как ще свикна с двете дръжки  Thinking
Сисони, защо не пробваш нещо хомеопатично за по-спокоен сън и облекчаване на болки от зъбки.
Крайно време е да закусам нещо   chef

# 275
  • Варна
Павел ака за 2-ри път тази сутрин в гърнето току що..Ограничила съм памперсите до 3 на ден  Sunglasses
Не знам бе хора за какво говорите на количките,даже не захапвам за какви бордове по-различни става дума,  количката е същата като тази дето Ивончето е показала сега гледах т.е. не виждам разлика м/у двата модела   Rolling Eyes,но аз съм руса де.. Embarassed Павката е минимум 10 кила и спи без проблем в ариата  Laughing

# 276
  • София
Абе Весииииии, как не виждаш - горе, на облегалката, отстрани има едни повдигнати части, които ограничават ширината на самата облегалка. Все едно стените на кутийка. Ето това искам да го няма или ако го има, разстоянието между тях да е много по-голямо от това, с което разполагам в момента в чикото. При теб може би наистина е голямо, затова му е удобно на Павката. Чикото е тясно. То не е и толкова до килограми на детео, колкото до позата, в която спи. Бобо мрази да спи с прибрани ръце и вече му е малко стиснато вътре.

# 277
  • Варна
Да, сега видях  Mr. Green Верно, има разлика м/у 2-те колички...на мен малко повече се налага да ми се обяснява някой път, ама разбера ли нещо, цял живот го помня  Laughing С ръце нагоре Павел спи само вечер, по принцип сега е опакован много навън за такава позиция ...Иначе лятото -да..

# 278
Веси,руси сме,много сме Mr. Green

# 279
Маябии, не те ли е страх, че балона може да се спука и бебето да се стресне? И Бухтичка снимала Лили с едно сърце. Имахме и ние, обаче на Анна не го давам. Кой друг беше снимал бебето с един дълъг, Юцка май newsm78
Лили не успя да го спука, а доста си игра с него. Накрая той започна да издиша отнякъде. Сега съм й надула друг и той си е здрав.

# 280
Роси,  Hug Сигурно нищо му няма на Сами, стискам палци всичко да е наред! Ама тая лаборантка е просто заааа... #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #Cussing out
Кали, честито зъбче! tooth
Мерилу, видях, че си питала дали когато са болнички децата спят повече. Емо определено съм го забелязала, че като е болен спи повече и по-дълго.
Тити, много ми стана мъчно за Ясен, представих си го как трепери горкичкото! Cry Дано да няма повече такива неприятности! Бързо оздравяване! Hug
Фио, аз не съм чувала месец февруари да има дата 30 и 31! Joy
Честити месечинки на Бобо на Белинда и Симона на Олето!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 11:26 от nip1977

# 281
Момичета, много ви благодаря за подкрепата  Hug Знам че тук винаги ще ме успокоите и ще ме разберете  bouquet
Тити, много лошо с Яската. Дано да няма повече проблеми  Praynig
Милена, аватара е супер. Много се смях  Laughing
За селата - ние нямаме село. Ама баба и дядо си продадоха апартамента в Борово и си купиха къща на 80км от София. Сега там живеят и там ходим. Има и язовир и много красива природа. В двора отглеждаме малко плодове и зеленчуци, та имаме домашни продукти.
Кръщенето сме намислили да стане като се затопли - след май месец.
Аз съм доктор по растителна защита   umnikuu Защитих като бях бременна. Казвала съм ви, ама беше отдавна.
За количките и аз съм в размисли каква да вземем. Дано скоро се ориентирам, че да сме по-мобилни  Party

# 282
Тити, и на мен ми стана мъчно за Яската като прочетох как го е втресло. Нали наскоро имах треска заради варицелата и знам колко ужасно ми беше да се треса от студ и да не мога да се стопля, та си представих как би се чувствало малко бебче Confused. Дано повече не вдига температура и да се оправя бързо Hug.

Милена, аватарът ти е върха Simple Smile Peace.

Белинда, няма по-широка количка от Бъгстъра. Имам чувството, че и Алекс ще спи удобно в нея Simple Smile.

# 283
Веси, Иве разходка? Ние излизаме след малко.

# 284
  • Варна
Веси, Иве разходка? Ние излизаме след малко.
към 13.15 ще излезем и ние, ще ти звънна да ви видя къде сте  Hug
Разчисти малко кутията с лични  Wink

Общи условия

Активация на акаунт