Впечатления от Amway!

• 247 368
  • 678
  •   1
Отговори
# 375
  • Varna
Здравейте!
Работи българския сайт - вече има и продукти. Повечето неща вече са преведени на български. Разгледайте!
Благодаря за информацията.
Можеш ли дададеш в темата линк към този сайт, където продуктите са описани на български?

www.amway.bg

# 376
  • в огледалото на живота
Хубаво са описани,но ако има и дистрибуция в България ще е по-по добре.
За сега не се очакава такава:

http://www.amway.bg/how-to-order-public

# 377
То хубаво,ама що такава разлика от сега и преди,говоря за цени, в посока надолу?

# 378
Здравейте,

Предварително искам да се извиня ако въпросите, които искам да задам са вече коментирани. Четох доста, но не абсолютно цялата тема.
Предлагат ми да стана част от системата на Amway, но понеже момичето, с което говорих е рускоговоряща не успях да разбера няколко неща, за които ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.
Първото е тази регистрационна такса, която до колкото разбрах е 23 лв. , а след това задължена ли съм в някакъв определен срок да направя поръчка. и за каква сума?
Вторият ми въпрос е относно доставката - прочетох, че се извършва със Спиди до дома, но никъде не успях да намеря стойността за това. Аз съм от Бургас.

# 379
Здравейте,

аз използвам доста продукти на Amway, които поръчвам от една жена която ги разпространява. Много изгодно излизат защото много неща от тях могат да се разреждат в вода. Веро имам от тях, както и умекотител, препарат за петна и препарат чистене на всеки повръхности

# 380
Khaleesu Tangrian , нямаш никакви задължения да правиш някакъв оборот или определени поръчки на месец или година. Поръчваш само ако имаш нужда. Не ти препоръчвам да се регистрираш към непознати, защото преди да си поръчаш нещо е хубаво да се консултираш с човека, който те е регистрирал. Ще обясня и защо например с универсалният loc трябва да си вземеш помпата. Трябва да ти обясни, че от него се слагат само 2 помпи .  Препаратите за кухня , баня и за прозорци се разрежда 1:3 и от 500 мл препарат се получават 2 л препарат. Рол она е страхотен аз по- добър не съм използвала, при него е хубаво да видиш , че е 100 мл. Детските витамини например са за 4 месеца. Въобще  нещата са много и е хубаво човек да ти обясни повече за това, което си харесаш.
Относно доставката първата при записване е безплатна, иначе ако правиш поръчка под 150 лв доставката е 5 лв, а ако е над 150 лв. е безплатна

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 21:11 от Aia

# 381
Марийка Георгиева разликата е към 20% надолу и е нормално, защото преди доставките са идвали от Румъния ( сигурно има и от др държави) и екипа, който е организирал  поръчките и доставките до България са взимали тези 20% Simple Smile сега фирмата е официално в България и тази надценка я няма. Получаваш си поръчките директно от фирмата.

# 382
  • София
Някой може ли да ми каже повече за семинара на 14 септември в София?
Моя позната ме покани, но не знаеше нищо повече и говореше много потайно, като че ли ме кани на завера. Стана ми интересно...

# 383
  • София
Доживяхме и в Бг да кацнат!
Колкото и тривиално да звучи, вярвам, че и кризата си казва думата. И е страхотно намалението, в сравнение с доставките от Румъния и Унгария до сега. Сигурно не е много здравословно за дистрибуторите, но .... и клиентът е човек Simple Smile.
За въпросния семинар, все си мисля, че освен традиционните 'балони', с които надъхват дистрибуторите си, едва ли ще има нещо съществено. А ако прекалят с рекламите и надъхването, нищо чудно да означава, че опитват да компенсират нещо, което може и да е по-ниско качество, свързано с 'неизбежни' икономии в производството. Дано не е така. Аз продължавам с марката, но определено с едно на ум. При все, че излизат все по-качествени аналогични продукти, на доста конкурентни цени.
Спорна на всички!

# 384
  • в огледалото на живота
Повече инфо може ли?
 Rolling Eyes

# 385
Повече инфо може ли?
 Rolling Eyes

Amway започва да предлага своите бизнес възможности вече официално и на българския пазар www.amway.bg. България се присъединява към повече от 100 други държави в света.
Вече и ние сме пълноправни членове на глобалното семейство на Амуей и имаме възможност да се наслаждаваме на висококачествените продукти на още по-ниски цени.
На българския пазар като начало са лансирани само 110 от най-продаваните продукти. Остава и досегашната възможност за пазаруване от румънски и други онлайн магазини, в който са налични над 500 продукти от Европейския пазар.

# 386
  • в огледалото на живота
Благодаря.
Видях,че има опция и за онлайн регистрация.
Не ми харесва обаче това,цитирам:

''Вашите данни Внимание! Ако се регистрирате на латиница, заедно с формуляра е нужно да ни изпратите и копие от личната си карта, иначе регистрационния Ви формуляр няма да бъде обработен и процеса по регистрация няма да бъде завършен.

Абсолютно никой  търговец не може да ме накара,да изпратя копие от  личните си данни и то на онлайн система....
Не,благодаря,не е това което търся ..... Stop

# 387
Ползвала съм няколко от продуктите им, имам съседка която е диструбутор. Има един спрей за чистене на стъкла, който с нанасянето става на пяна, изчаква се минута и се измива с микрофибър - страхотен.  Kато се нанесохме в тази квартира имаше нови стъкла с прах останал от ремонта, тежък, който го чистехме 2 пъти и още течеше мръсна, черна вода. Имаше и някакви лепенки/стикери по стъклата, които това нещо за прозорците ги разкара само с едно нанасяне. Ползвала съм и Loc, който е много хубав и приятно миришещ. Останалите им продукти не съм ползвала, но бих  Peace

Даде ми каталог на български наскоро с всичките им продукти. Имат и козметични, които са ми страшно интересни, но впредвид че кремовете са по 200-300 лева за съжаление на този етап не мога да си ги позволя  Cry
Прочетох на първите страници мнения за пастата и май ще я пробвам като следващ продукт  newsm78
И на мен ми предлагаха да се запиша като дистрибутор, но нямам време и желание  33uu

# 388
  • София
Благодаря.
Видях,че има опция и за онлайн регистрация.
Не ми харесва обаче това,цитирам:

''Вашите данни Внимание! Ако се регистрирате на латиница, заедно с формуляра е нужно да ни изпратите и копие от личната си карта, иначе регистрационния Ви формуляр няма да бъде обработен и процеса по регистрация няма да бъде завършен.

Абсолютно никой  търговец не може да ме накара,да изпратя копие от  личните си данни и то на онлайн система....
Не,благодаря,не е това което търся ..... Stop
Това е само ако се регистрираш на латиница. Иначе на кирилица - никакви копия. Аз съм прясно-прясно регистрирана, сега си чакам поръчката ДО В КЪЩИ newsm68 newsm44 ДОЖИВЯХ!!
С новите цени една таблетка за миялната ми излиза 42 ст., а аз ползвам половин. Едно пране с пералня също 43 ст.  Излиза ми по-евтино. Запасих се за по-дълго време за да ползвам и 10 % отстъпка за първа поръчка. С 10% ми излиза още по-евтино.
В тази тема се изписаха много негативи за Амуей. Но тези които си ползваме продуктите и без да ходиме на зарибяващи семинари си уважаваме фирмата и продуктите й. Нямат лош продукт. Мое мнение Peace

# 389
  • София
добри са; дано запазят качеството в тези 'размирни' времена;
колкото за цената, като си направи сметката човек, реално му излиза по-евтино от почти всички останали почистващи препарати /изключения правят може би само най-най-евтините боклуци на пазара/; но онези, които вършат поне някаква работа са значително по-скъпи от amway-а; да не говорим за тези, които  са хвалени, като най-добри на масовия пазар - те са в пъти по-скъпи;
за съжаление на Бг пазара това е реалността; казвам за съжаление, защото в 'белите' страни пазарът е наситен с доста качествени перилни и почистващи; и където има и евтини такива...

Общи условия

Активация на акаунт