Впечатления от Amway!

• 247 351
  • 678
  •   2
Отговори
# 360
Хубаво, само че това не е достатъчно на потребителя на българския пазар. Нещо си с картинки и заглавния, без определени цени и без описание на съставките и продукта на български език, не е каталог за нашия пазар. Аз картинки с наименования мога да си гледам из нета и на китайски. И какво от това?
Конкурентните фирми знаят това добре и са се подготвили, като са се снабдили с добри истински каталози, с нужната информация, които се предоставят на клиента, а не се разнасят само от дистрибутора като апокрифна литература и/или имат чудесни сайтове на български език- също с цени и описание. Като се променят цените се сменя и каталога, както правят всички професионалисти, продаващи продуктите си на пазара.
Та каталог за българския клиент няма.
Нищо против нямам компанията, но няма да я ползвам, поради недоброто им отношение към мен, като български потребители и поради липсата на професионализъм, изразяващ се в гореописаното.  Peace
Ако си организират политиката по един по- приемлив начин, може да преосмисля становището си. Засега, обаче, то си остава такова.

# 361
Никога няма да си купя нищо на тази фирма! Познавам задочно продуктите им - мой познат се занимава с тях, и от това "занимание" не мога вече да го позная! Не знам как са успели да го "зомбират" - това е най-точната дума, не говоря празни приказки!! Но той не говори за нищо друго, освен за това колко велики са Амуей, как ще спасят света и ще допринесат за просперитета на България, както са го направили навсякъде, където са навлезли...и прочее щуротии, плод на безброй семинари в Румъния, които сам си плаща като поп-пътни, хотели, и т.н..../. Последно като ми каза, че отива на Бургас , за да му пречистят аурата от Амуей и преля чашата! Серозно съм притеснена за този човек, а не е някой необразован , има сериозен бизнес, интелегентен мъж на средна възраст - ако не се мъкне по семинари, си пуска някакви техни дискове в колата за отпускане на не знам си какво - АБСОЛЮТНА СЕКТА!!!! Не знам какво ги правят на тези семинари, но съм убедена, че действат на ментално ниво и "промиват" мозъци, изобщо не се шегувам, ако не бях видяла какво се случва с този човек, никога нямаше да повярвам, че е възможно! Страшно агресивна фирма, сблъсквала съм се и с други мулти левъл маркетинг компании, но такова нещо просто не съм очаквала, не искам да ги чуя повече, чудя се как законът им позволява да съществуват!

# 362
Напълно подкрепям написаното в предния пост. Моята позната също е страшно променена, вече не може да говори за нищо друго освен за Амуей....интересуват я само семинари...точно като някаква секта е и според мен....

# 363
  • Някъде на път....
Напълно подкрепям написаното в предния пост. Моята позната също е страшно променена, вече не може да говори за нищо друго освен за Амуей....интересуват я само семинари...точно като някаква секта е и според мен....

Хахахахахахахаха!
Развеселихте ме!  Party
Моите познати не изглеждат така, изобщо не са зомбирани (говоря за тези, които ме включиха и аз поръчвам само за себе си продукти).... Ама те са в бизнеса от около 4-5 години, явно им е рано още.... Laughing
Сериозно ще ги наблюдавам и ако вземат да дават отклонения, ще ги освидетелствам моменталически.  Wink

# 364
Здравейте,виждам,че вече не коментирате продуктите на Амоей,искам да ви кажа,че фирмата е вече в България,можете да посетите българския сайт www.amway.bg и да се запознаете с възможността която тази фирма предлага за бизнес,складовете с продукти ще са готови след 2-3 месеца и на опаковките ще пише на български език.Искам да ви кажа,че Амоей, не само продуктите № 1 в света,Амоей е възможност да промените живота си,да изживеете мечтите си,да подсигурите старините си и всичко това да остане на децата ви и после на внуците ви,Амоей е начин на живот,здравословен / защото продуктитке са на растителна основа без химия/опазващ природата/,защото продуктите са биоразградими/ и не замърсяват както цялата битова химия която изливаме в природата след като почистим домовете си,изперем дрехите си ит.н.Амоей ти дава възможност да започнеш от нищото,само 23лв,да градиш всичко сам,без началници,без страх от съкпащения, и в същото време с подкрепата от един екип който вече 55г работи в 100 страни,България е 101,който е заинтересуван от твоя успех!Ще се радвам ако коментирате!!!

# 365
Максимка Дечева, фирмата се казва Амуей, а не Амоей. Освен това поста ти е пълен с грешки и рецитираш заучени фрази.

# 366
  • Sofia
Ама тия в Amway наистина са като зомбирани Shocked
От доста страници коментираме твърденията от поста на maximka_decheva, а тя дори не си е направила труда да прочете две мнения, просто се е пльоснала в темата, изрецитирала си мантрите и ни призовала да коментираме  ooooh!

# 367
  • Някъде на път....
.........тя дори не си е направила труда да прочете две мнения, просто се е пльоснала в темата, изрецитирала си мантрите и ни призовала да коментираме  ooooh!

Абсолютно!
Много ми е смешно, честно!  Laughing

# 368
Подкрепям казаното в предните мнения - моя позната е абсолютно "зомбирана", разговорите й се въртят само около техните продукти, постоянна агитация да пробвам това и онова, да ида на семинарите и т.н. Свърза ме й със своя близка роднина, уж за някаква консултация, а се започна с поредната агитация. Преди време ми беше подарен техен продукт - доволна съм, но определено не прави чудеса и не мие сам, както се опитват да ме убедят "зарибените". Не бих си купила техен продукт!

# 369
и аз Crossing Arms Самата политика на натрапване и заблуждаване дразни. Пробваш 5-6 неща, виждаш че са като другите по-качествени, но на двойни цени и повече не купуваш. Съжалявам ги влезлите в системата само за да купят по-евтино. Виж, тези които си печелят ги разбирам, но те не са от обикалящите по форуми и приятелки, а са на върха Laughing

# 370
Споделете нещо за самите продукти, особено тези, които касаят здравето - хранителни добавки за малки и големи. Видях че имат рибено масло, витамини... Обаче май използват и соев лецитин и соя в обвивките на капсулите, също и желатин? Sad
 Витамините им истински ли са (доколкото е възможно щом са под формата на хапчета, на е храна) или химическо копие? Въобще това е по-важно и интересно. Не ме интересува кой и колко печели, кой бил зомбиран, кой не. Толкова страници изписани за тоя дето духа, кой печелел и по каква схема...

# 371
 Peace
Това наистина не е важно. Магазин като магазин- дали с витрина, дали по такава схема- все ми е едно.
Важно е какви са самите продукти. И срещу какви пари. Аз затова се вълнувах от каталог с описание на продуктите на български и цени, но като не ми дадоха такъв се отказах да пробвам.

# 372
  • в огледалото на живота
Споделете нещо за самите продукти, особено тези, които касаят здравето - хранителни добавки за малки и големи. Видях че имат рибено масло, витамини... Обаче май използват и соев лецитин и соя в обвивките на капсулите, също и желатин? Sad

Тъкмо влизам да напиша подобно нещо  Peace

И да се запиша в темата с интерес  Hug

# 373
  • Varna
Здравейте!
Работи българския сайт - вече има и продукти. Повечето неща вече са преведени на български. Разгледайте!

# 374
Здравейте!
Работи българския сайт - вече има и продукти. Повечето неща вече са преведени на български. Разгледайте!
Благодаря за информацията.
Можеш ли дададеш в темата линк към този сайт, където продуктите са описани на български?

Общи условия

Активация на акаунт