Рали, надявам се скоро всичко в работата да се оправи, знам колко беше щастлива като почна там

Данче, стискам палци всичко да е наред в петък и да нямате повече такива поводи за тревога
На Ст пожелавам по-бързо да си намери нова работа, за да може да се успокоите и двамата!Момичета, ако ви е тежко защо спестявате някои неща тук, нали много пъти казваме, че затова сме тук, който иска да сподели, за да му олекне. В никакъв случай не ни товарите

Бабълче, мога само да кажа "Добре дошли у дома"
Липсвахте ужасно много и дано вече всичко е лош спомен!Раче, забравих от вчера да пиша, че и при нас театъра се плаща допълнително и е 4 лв.
Рени, свършихте ли с Влади АБ? Той оправи ли се? Пусни ни снимка на него и Соня

Краси, дано този път снаха ти да износи бебето и всичко да е наред

Лек ден ви пожелавам
Аз ще ходя до Пирогов да нося документите на Стенли, за да може в понеделник всичко да е готово и да се бавим възможно най-малко 
... Как не мина този ечемик, да му се не види!
Няма страшно по това, което описваш, ама и мен много ме е яд като се налага пълна упойка за леки манипулации, а Диди е минала през 2 такива
. И аз така се обвинявах, че не съм направила всичко възможно, за да го избегна... 
Така на 8-ми март, едвам ги вредих за половин час в любимия им клуб (щот беше невъобразима гъчканица), а те прекараха половината (Диди даже повече) време във WC-то - Преслав наистина свърши работа, но Диди само се напъва от солидарност.
Пък как мразя обществени тоалетни 
Аз като нямам никакъв опит с херпеси, слагах на Диди паста за зъби и един мехлем с чаено дърво... и нищо не направих.