АПРИЛските деца се молят за Магито сега!!!

• 13 018
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Вени, не знам дали съм ти цитирала Алеба-фурията "Всички мъже са еднкви", има и много други верни цитати относно мъжете. Няма какво да се залъгваме, всички мъже магат да бъдат сложени под един знаменател рано или късно, понеже уравнението ще включва чувства. Да , има различни начини за решаването на една задача, в това всеки мъж е различен. Но крайния резултат е един и същи. Така е и при жените - едни са материалистки, други не са, едни сговорчиви, други нападателни, едни красиви, други грозни, но всяка жена опре ли ножа до кокала, или по-скоро опре ли до чувства пак ще бъде една и съща с другата. Крайните точки са А и Б, само пътищата от едната до другата са различни и е въпрос на индивидуалност кой път ще поемеш.
Едно е сигурно, ако се появи ревност, то или има чувства /макар и тлеещи/, или има егоизъм. Като оптимистка ще кажа, че е въпрос на чувства, но като реалистка ще реша, че е егоизъм. Нали се сещаш - като прегръщаш оная не мислиш за жена, деца, семейство, но като някой гушне жена ти и вече го удряш на чест и изведнъж 'изтрезняваш' Ама най-вероятно е до следващата любовница. Казвам "най-вероятно" понеже може и някакво чудо да стане и да е била първа и последна. Да вярваме ли в чудеса, това е питанката.
С няколко думи, нищо не казах, защото няма как да се каже "това е истината и друга няма".
Човешко е да се греши, хубаво е да се прощава. Но не и ако ти ударят шамар да подадеш буза за още един. Peace
Значи мислиш за 'златната среда' ако можеш да я постигнеш - и ти, и той.
Децата са плод на любов - дали е към ближния, дали към секса, дали към екстремните изживявания. Те не са спойка дотолкова, че да държат заедно неработещи синхронно машинни елементи.
Но истината е, че на жената най-често не й стиска да се откъсне от нещастен брак, защото знае, че остава сама с децата. Тук на 90% мъжете са доказали как си духват под опашките. Но не визирам твоя брак и твоя мъж. Peace
Това, че е изревнувал не би трябвало да те ласкае, не се заблуждавай ако си решила да го правиш. Всеки човек ревнува, това е кофти черта и висчки я носим в себе си. Нали сме човеци. Blush

Раче, ако нещо те притеснява как ще си го занесеш пакет, да дойда да ти го отмъкна,а? Mr. Green

# 286
  • София
Честит Рожден Ден на Раичка!

Жени,
love001

# 287
  • Варна
Честит Рожден Ден, Раичка!

# 288
  • София
Аги, Hug

# 289
Вени, напълно съм съгласна с написаното от Аги  Hug Мога само силно да те гушна и да ти пожелая успех, независимо на къде ще тръгнеш  Hug Но в крайна сметка и ти си човек.
Аги, приликата между децата ти е поразителна  Shocked Да ги нагушкаш.
Бубка, как е коремчето? Кога можеше да се види какво е бебето? Дани знае ли вече?

# 290
  • София
Наде, специално за теб:

# 291
Ренииииииииии,  Hug Hug мерси много са готини  Heart Eyes а какви очи имат направо не е истина  Crazy Да са ти живи и здрави  Heart Eyes

# 292
Жени, да ти е живо и здраво момиченцето!!!

Рени, прекрасни са, прекраснииииииии  Hug

Аги, няма такава прилика, уникално много си приличат Heart Eyes

# 293
  • София
Рени, много сладки съкровища си имаш, пу, пу, пу.

Момичета, ето и нашата развръзка - Станимир е със скарлатина! Откачих май съвсем, защото чак се зарадвах като каза лекарката. Има си всички характерни симптоми и то добре изразени. И сега сме си цялата друга седмица вкъщи, когато най много трябваше да работя ще съм си вкъщи, такава каръщина нещо ме е захванала...  Confused

# 294
  • София
Рени, невероятни са! Малкия е много пораснал! Направо ми е невероятно!

# 295
Рени, страшни са сладури! Hug
Моите много си приличат, главно в погледа.
Данче, какво правите вие, момиче! Wink Дано се отървете по-бързичко от таз напаст! Heart Eyes Hug

# 296
  • София
Айде и аз да се оплача тук на последната страница, че да не развалям новата празнична тема: Соня е с Т. Днес и беше третия ден на ясла и пак цъфна болна ooooh! вече не знам какво става. 2 седмици си влачи предишното разболяване, после беше 5 дена здрава и сега пак. Казва, че я болят ушите малко. Утре ще я водя на лекар.
Уф, писна ми от тия болести. влади точно вчера свърши АБ и сега се почваме наново с лекарствата.

Благодаря ви за хубавите думи, към моите жабета. Очите им са изцяло на баща им.
Хайде отивам да лягам, че не се знае колко ще се спи тази нощ.

Данче, какви са симптомите на скарлатината? Че и в групата на Соня имало едно болно дете, но тя не беше ходила 3 седмици на ясла, та ме съмнява да е прихванала, но де да знам...

# 297
  • Boston, MA
Честит рожден ден на сладката Рая! Жени, весел празник!

Много си приличат Соня и Влади, прекрасни са с тези кафяви, изразителни очички! Да оздравяват бързо!

На Стаси скарлатината да минава!

Наде, на 6 април имам насрочен видеозон за да гледаме бебето, тогава трябва и полът да се види. Днес ходих за кръв за последния кръг от Даун изследванията, следващата седмица ще ми дадат преизчисления риск.

Дани знае, че ще имаме бебе, сочи къде е в корема на мама, на снимката от видеозона показва къде са му крачетата, главичката. Понеже още една приятелка тук е бременна, той най-редовно разправя, че всеки имал бебе в коремче, най-вече Дани също.  Laughing

# 298
Работите ли, работите ли, днес, дами!? Mr. Green

Рени, страхотни са!  Heart Eyes  Heart Eyes Наистина много си приличат! Как поддържаш бял диван с две деца - браво!? Wink

Данче, и мен ме интересуват симптомите! Confused

Всички болни - бързо възстановяване!!!
Hug Hug Hug

# 299
Работите ли, работите ли, днес, дами!? Mr. Green
Мдаааа, на пълна пара Wink

Общи условия

Активация на акаунт