Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 780
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Минавам на бързо.  Wink

Всички болни малки и голями да се оправят бързо.  Praynig

С Ели бяхме на РД в детски клуб и малката беше шокирана и в началото седеше само при мен и когато излизах ме търсише. После се поотпусна, но бягаше от "каките". Много бях очудена от реакцията й, защото като е на вън, на площадката е много "отворена", бута се с децата, дърпа играчки (може би защото се чувства в "свои води". Явно доста голямо впечатление й е направило, защото следобед не пожела да спи.

# 31
  • Варна
Привет! Благодаря на всички за грижите и пожеланията, вече съм много по-добре. Днес получих и чудесни новини от лекаря ми, та съм в настроение  Grinning.

Пожелавам ви хубави празници!

# 32
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Бре, докато се наканя, вие ще свършите темата. Голямо писане тези дни. Браво на вас. Hug
Я се стягайте, хора, какви стомаси, зъби, лимфи и умора ви гонят. Я строй се, преброй се и бегом на разходка-пролет иде!!!
Асе, само да ти кажа, че аз декември месец по 120 лв броих на зъб.
Ние сме пер-фек-тно! Пу-пу, да не чуе дявол.
В понеделник и вторник ми се обаждаха да прибирам детето в 2.30 понеже се събуждал и плачел. Останалите 3 дни от седмицата го прибирах в 4.30  bowuu ученик на мама, златен.  Embarassed За мен това е страхотна изненада. Не вярвах, че ще заспива сам, но детето е герой.Вчера имаха тържество, дадоха ми снимки, ма нямам скенер. Обяснява поименно кой кой е  Shocked, което не ме учудва много, щото е изключително паметлив и любознателен. Дори ми каза, че Баба Марта е Марето/една от лелите се е маскирала  Joy, но Нико не е заблудила/. Искам да ви кажа, че всеки ден ме изненадва - загащва се сам /силно казано де, но прави опити/, обува си пантофката - дърпа езичето навън и вика "Ели", т.е. Ели така го учи, поправя ме че ходи на ясла, а не на училище, дори се опита някакво стихотворение да навърже, ама 2 строфи само. Та така. Доволна съм. Е, сутрин плаче, но после е копче.
Аз да се похваля, че правих торта Династия вчера и стана божествена. Тези дни съм свободна и съм се развихрила.
Утре ще правя питка, Асе, дано стане, ще се отчитам.
Момичета, прекалих. Crazy Който е стигнал дотък е герой и му благодаря за вниманието   bouquet

П.С. Светли, чудесна новина! Peace
Лека нощ и весели празници.
До скоро

# 33
  • welcome to the Jungle

ЧЕстита БАБА МАРТА!
Да сте бели и червени, румени-засмени!

# 34
  • София
Ч Е С Т И Т А  Б А Б А  М А Р Т А!

Пожелавам на всички - малки и големи, здраве, радост и късмет!
Обичайте се и си простете един на друг - днес е прошка.

Ние се стягаме да ходим на гости на родителите ми, ама нещо колата ми сдаде багажа Shocked, та да видим - май ще ги викам да ни вземат.

Весел и усмихнат ден!

# 35
# 36
  • София
Пожелавам много ЗДРАВЕ на всички - малки и голями!

Cigarette, браво на Ники  smile3501 Изумена съм как за една седмица се е адаптира и е успял да разпознае Баба Марта. Покажи тортата ако имаш снимки.
Гале, къде се загуби? Пиши как сте, момчетата здрави ли са?

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:34 от GERY80

# 37
БАБА МАРТА ТРОП ТРОП ТРОП
БЪРЗА ПРЕЗ ГОРИЧКАТА
МАРТЕНИЧКИ ЦЯЛ ВЪРЗОП
НОСИ НА ДЕЧИЦАТА

# 38
# 39
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честита Баба Марта!

Гери, тортата лично аз не съм я снимала, но ето ти линк http://home-and-garden.webshots.com/photo/2914616640055752320egLNhe

Момичета, простете, ако волно или неволно съм засегнала някой  Praynig

# 40
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Да сте здрави, румени, засмени!

Днес е супер топло, ходихме на църква с Вальо, разходи се детето, че тези дни беше повече в нас, заради кашлицата. Вчера имахме инцидент и сега е с един красив белег на челото, залепен с лепило в Пирогов  Rolling Eyes.
  Но, въпреки това, настроението днес е чудесно.
  Гоголинче, и аз съм на мнение, че мисленето много влияе на здравето на човек. Но все пак, на лекар и зъбар трябва да се ходи редовно и профилактично, за да няма после лоши последствия.
  Цигарет, браво на детето. Много добре се справя. И ние вече говорим доста, забелязвам, че повече се отпуска да говори с други хора, на мен ми казва само първите букви на думите, или срички. Явно знае, че го разбирам и не си прави много труд Wink

Приятен ден

# 41
# 42
  • FRANCE
честита баба Марта!

# 43
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

# 44
  • София
Cigarette, тортата изглежда стахотно и предполагам е страшно вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт