Формула 1 - сезон 2009

• 20 594
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
  • Луната ни пази
Има , ама по ТВ 7 или ТВ 7 Спорт

# 301
  • край голямата локва
И аз се записвам да ви следя. Това е любимото ми състезание от календара, а самия сезон май ще се очертае като един от най-интересните Laughing

# 302
  • София
Айде почна, най-важната (според коментаторите) квалификация в календара. Моят човек, Фернандо, с най-добро време досега от трите тренировки  newsm44, дано да продължи все така!

# 303
  • Варна
нямам думи ... е тоя път са ядосах ... нашите оправиха колата и накрая, що за шанс  ............. много съм разочарована, чак не ми се говори ..... doh

надявам се утре на чудо, макар тази писта да не дава много поводи за такова ....  no

# 304
  • София
дайте списък с първите 5-6 финиширали. Интересува ме и Хамилтън на коя позиция е Simple Smile

# 305
1. Бътън
2. Райконен
3. Барикело
4. Фетел
5. Маса
6. Нико Розберг

9. Алонсо
16. Хамилтън

# 306
  • София
нямам думи ... е тоя път са ядосах ... нашите оправиха колата и накрая, що за шанс  ............. много съм разочарована, чак не ми се говори ..... doh

надявам се утре на чудо, макар тази писта да не дава много поводи за такова ....  no

Е какъв шанс, чиста пилотска грешка  Twisted Evil
aneli,   bouquet

# 307
Ооо, браво на Кими! Утре няма да пропусна да се закова пред телевизора. Има надежда, дано!

# 308
  • София
Хамилтън 5 позиции назад, заради смяна на скоростна кутия http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090523205534.shtml

# 309
От мен приятно гледане на едно от любимите ми състезания. Тази писта е страхотна. Дано и на финала съм доволна. Стискам палци за Кими, Маса и Бътън. Ако може един такъв подиум да имаме ще е супер  Mr. Green

Lana - страхотен аватар.

# 310
  • София
Lana - страхотен аватар.
Благодаря!  Blush

Толкова е тясна тази писта, че когато дават кадри от колата и имам чувство че се движат ужасно бързо и всеки момент ще забършат някоя стена...
Учудвам се, че на първия завой се размина без инцидент, така се бяха скупчили..бррррр

Успех на всички!

# 311
Lana - явно не само на нас ни се струва, че ще се забият в стената. Бътън сподели, че последните обиколки пистата сякаш е ставала по-тясна и по-тясна.

Честито на печелившите.  Peace За малко да позная подиума. Все пак съм щастлива за момчетата от Ферари  Heart Eyes и за щастливеца Бътън. Това определено е неговата година.

# 312
  • София
... за щастливеца Бътън. Това определено е неговата година.

И започва сериозно да ми доскучава....последните 2 години свикнах на малко по-голямо разнообразие.
Почвам да си мисля, че всъщност успехите на Ферари от ерата Шумахер са всъщност дело на Рос Браун  Crazy
Но браво на Бътън, справя се чудесно и много ми харесва скромното му и искрено поведение...дългите години "мъка" в Хонда се отплащат.

# 313
  • Варна
Здравейте момичета,

честито на момчетата от Ферари /най-накрая да им светне и на тях зелената светлина/ Mr. Green

А за моите любими гарджета какво да кажа,....  вчера на квалификациите страшно много се ядосах, отдавна не се бях впрягала за такива дреболии, нооо ми мина де Mr. Green .... Надявам се,  следващите състезания да бъдат по-осторожни ама много по-осторожни и двамата!!!

Между другото днес толкова ми беше интересно състезанието, че чак заспахме  с милото Mr. Green, а доколкото разбрах и още някой други индивиди от компанията са последвали примера ни /държа да отбележа - не сме се наговаря ли с никого  Joy/. 
Някак си не ни харесва, на никой от компанията,  тази писта  Mr. Green Много ни е скучна и доста ни приспива Joy

п.п. мерси за букета вчера Lana, разсмя ме искрено, въпреки както ми беше кипнало Mr. Green, не ми се пишеше ама изобщо Mr. Green

# 314
  • Луната ни пази
Lana - явно не само на нас ни се струва, че ще се забият в стената. Бътън сподели, че последните обиколки пистата сякаш е ставала по-тясна и по-тясна.

Честито на печелившите.  Peace За малко да позная подиума. Все пак съм щастлива за момчетата от Ферари  Heart Eyes и за щастливеца Бътън. Това определено е неговата година.
Peace newsm10 newsm10 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт