Формула 1 - сезон 2009

• 20 558
  • 448
  •   1
Отговори
# 375
newsm81 Страхотно, отново ще гледам Ф1 с огромен интерес и трепет. Легендата се завръща   Heart Eyes
Радвам се, че Маса се възстановява  Hands Thumbsup и ми е изключително неприятно, че БМВ се оттеглят.  Sad

# 376
  • София
п.п. Не уважавам фурнаджийски лопати!!!
Ако казваш, че Шумахер е фурнаджийска лопата, не си права. Това е човекът, който може да спаси Ферари в момента, като докаже, че се развиват и имат потенциал. И шапка му свалям, че се наема да го направи.
Нали се сещаш, че той изобщо не е тренирал с тазгодишния болид. Дори може и да не го е карал.. Мисля, че решението не  е лесно и е достойно за уважение.

# 377
  • Враца
Ау, това се казва новина.
Дано да премине успешно тестовете!

# 378
  • Пловдив
 newsm44 newsm44 newsm44

# 379
  • E-CLM & CH-VD
Интересно ще стане, ако ангажират Шуми и за следващия сезон, и Алонсо да подпише с Ферари. Дали ще се сработят като съотборници?  Thinking
Тук като съседи не се е чуло да имат търкания.  Joy

# 380
  • София
Интересно ще стане, ако ангажират Шуми и за следващия сезон...

Това вече е в сферата на мечтите...все пак неколкократно Шумахер каза че е щастлив, има нови занимания и не иска да се връща във Ф1. Дори и сега според мен не е сигурно, ако не успее да премине тестовете - все пак не е първа младост и не е карал формула от 3 години близо.
Да не говорим, че Ферари все още имат договори с 2 пилоти - едва ли биха разкарали и двамата наведнъж (ако предположим че единият е пътник), за да върнат "дядо"...да не прощават фенките  Wink

# 381
  • Варна
п.п. Не уважавам фурнаджийски лопати!!!
Ако казваш, че Шумахер е фурнаджийска лопата, не си права. Това е човекът, който може да спаси Ферари в момента, като докаже, че се развиват и имат потенциал. И шапка му свалям, че се наема да го направи.
Нали се сещаш, че той изобщо не е тренирал с тазгодишния болид. Дори може и да не го е карал.. Мисля, че решението не  е лесно и е достойно за уважение.

Послеписа ми е малко краен и обобщен, признавам си, но от снощи съм на тази вълна и вече ми е на пъпа цялата тази истерия Mr. Green

Шапка свалям на маркетинговия отдел на Ферари Mr. Green, на никой друг.

Не разбирам, как така само един единствен човек може да бъде панацея за нещо, което се прави и участват толкова много хора в него. Далеч съм като симпатии и от фанатизирането към определена личност.
Уважавам много МШ, заради това, което е направил, заради това, което е постигнал като ПИЛОТ!!!
Ще бъде най-голямата атракция този сезон, това е безпорен факт... той ще доведе хората, които го обичат и хората, които го мразят да гледат отново Ф1.
Комерсиалното в цялата тази ситуация обаче е толкова е голяма, че чак лошо да ти стане  Sick

Първата асоциация, която ми дойде, когато разбрахме за СВЕТОВНАТА новина Mr. Green, че има достатъчни примери за това, как легенди спортисти, се опитват да се завръщат на сцената след кратка почивка и толкова неистови и истерични очаквания има към тях, а падението е ....
Дано не стане така с поредната легенда!!!  

П.п.Собственият му мениджър е бил против да се състезава отново!!!

# 382
  • София
Аз не смятам, че Шумахер мисли да се завръща след кратка почивка. Просто Ферари са в безизходица в момента. Пак казвам - никак няма да му е лесно. Може и да се провали и тогава славата му ще остане на една пропаднала бивша легенда... За това евала, че се е заел със спасението на отбора, въпреки че това застрашава неговата слава.

Аз съм му много голям фен, за това се радвам, че ще го гледам отново. Дори не съм си мечтала за такова нещо. Ти явно не си му фен и за това не се радваш, че се завръща. Няма да спорим, коя е по-права от двете, защото всяка е права за себе си  Wink

# 383
  • София
Е чак пък безизходица...имат 2 тест пилота, все пак... според мен също е рисковано, но ще видим, може пък да се справи добре...

# 384
  • Варна
Аз не смятам, че Шумахер мисли да се завръща след кратка почивка. Просто Ферари са в безизходица в момента. Пак казвам - никак няма да му е лесно. Може и да се провали и тогава славата му ще остане на една пропаднала бивша легенда... За това евала, че се е заел със спасението на отбора, въпреки че това застрашава неговата слава.

Аз съм му много голям фен, за това се радвам, че ще го гледам отново. Дори не съм си мечтала за такова нещо. Ти явно не си му фен и за това не се радваш, че се завръща. Няма да спорим, коя е по-права от двете, защото всяка е права за себе си  Wink

Аз съм определено привърженичка на друг отбор  Mr. Green, но не мога да си затворя очите пред таланта и успехите на МШ.
Нямам на идея да споря с някой, права си, всеки има своето разбиране, аз имам друга гледна      точка.  Wink
Надявам се да има интересни състезания и двубои ...
Определено Спа и Монца ще бъдат черешката на тортата този сезон, и на мен ми се ходи ......

# 385
  • София
Ооо, не ми говори за ходене... Толкова много ми се ходи, че вече няма значение на коя писта.. Laughing

# 386
  • Варна
 .. имах аз предчувствие, че нещо ще стане тоя сезон и трябваше да си организирам ваканцията за Монца, ........ сега от вкъщи  на тивито tooth

# 387
  • София
О да, аз от миналата си мечтая за Монца или Спа, или и двете, но....и няма общо с връщането на МШ Simple Smile С него без него - все ми се ходи. Надявам се този ход да повлияе добре на Валенсия, дори ако не мине обжалването на Рено.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 21:30 от Lana

# 388
И аз гледам програмата и си мисля за същото  Crossing Arms Crossing Arms Сега или никога, ех Шуми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389
Още не мога да се нарадвам на прекрасната новина. Честно казано не съм си и представяла, че ще видя Шуми да се състезава. С насмешка прочетох думите на Ники Лауда, но сега така се радвам, че е бил прав.

Идва ми да хвана пътя за Валенсия. Искрено завиждам на всички, които ще бъдат там като зрители.  Mr. Green
Относно това как ще се справи Шуми, нямам никаква представа. За мен по-важното е, че ще бъде там. Надявам се все пак да успее да помогне в развитието на Ферари  Flutter
Интересно ще стане, ако ангажират Шуми и за следващия сезон, и Алонсо да подпише с Ферари. Дали ще се сработят като съотборници?  Thinking
Тук като съседи не се е чуло да имат търкания.  Joy

Самодивке, това предложение твоето направо е страшно. Да няма бой в бокса.  Wink
Не знаех, че са съседи с Алонсо. А той защо така е зарязал хубавата Испания  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт