Пакетчета от чай лайка, заливаш с гореща вода като за чай, после изстудяваш в хладилника (да е поносимо студено, не замръзнало) и налагаш върху очите. Студеното успокоява сърбежа, а лайката - възпалението.

а иначе 50-мм обектив като препоръчания от теб имаме за канона, че неговият китов е кошмар.

Завиждам ти и си чакам моя момент с нетърпение
Може с тях да се направят детска кухня- печка с котлони, пералня, хладилник, цяла къщичка за кукли.... Сега ми идва на ум, да ги опаковам в цветни хартии и да ги пусна да висят от тавана- много обичам така. Имам висящи пеперуди в детската и конопени топчета в банята. Харесва ми, ако го реализирам ще снимам и дзак 
Беба е на друга диета! И беба много ме изкефи твоя купон снощи във форума- сама, ама ентусиазирана
Шега!

Винаги съм гледала да държа добър тон, не само във форума, но и в живота и съжалявам ако е прозвучало другояче. 

, и 67 см...Нещо повръщаме, не искаме да ядем, и напук на цялата ми подготовка и план за захранването, докторът като чу, че нещо стомахът ни не е както трябва препоръча да започнем с плодово пюре първите 2 седмици, и след това да продължим със зеленчуковите - заради консистенцията. Та така....
Честита месечинка 

. За песничките- засега харесва само това, което й пея. Правя опити с разни песнички, ама не се ли включа с моя глас- не ги признава.