Отговори
# 180
  • жителство на место
Данип  bouquet Hug
Моарейн и Ива е така със схванато вратле. Не е страшно, с физиотерапия се оправя. Дори физиотерапевтката смята, че се е получило от раждането. Аз я викам за масажи вкъщи, не ми взема скъпо, даже е доволна, че има малък пациент, иначе все баби масажирала Mr. Green

# 181
Здравейте. Пак ви благодаря, че ви има. Hug Hug Hug

# 182
Добър ден!
Изпихте ли вече кафето,за да поднеса обяда? Laughing
Моарейн,не се притеснявай-щом е хванато навреме скъсяването ще се оправите.Трябва само постоянство от твоя страна HugПросто от това ,че си е държала главичката все надясно е разтегнала мускулчетата от ляво и съответно те са по-слабички,а тези в дясно са се съкращавали повече и са се скъсили.Чрез масажчето ще се отпуснат и аз те съветвам веднага след него(а може и едновремено) да измислиш някаква игра,в която да гледа и обръща главата на ляво. Т.е. да съчетаеш масажчето с гимнастика:hug:
Явно зъбната треска яко ни тресе всички-и аз преди седмица-две сънувах ,че Яна се е озъбила Laughing
Аз докато разправях,че не съм забелязала бебка да се радва повече на татко си отколкото на мен-тази сутрин елате я вижте-нали снощи не го дочака и заспа ,сутринта като се събуди в нашето легло(след преместването за нощното хранене)и такива радостни викове и любовни погледи имаше,извъртя се да го гали и щипе по лицето-на мен капчица внимание не обърна Crossing Arms LaughingАз им казах сега 2 седмици докато тати е в отпуска да не ме закачат за нищо Laughing
Малее току що разбрах,че на съседите под нас им откраднали детската количка #CrazyИзмили и гумите и я оставили на площадката пред тях да изсъхнат и.... #2gunfireА уж входа ни е постоянно заключен и съседа от първия етаж си позволява да ни разпитва гостите в кой апартамент отиват #Cussing outЕ аман вече от гадости,сега хората ще трябва да се бръкнат за нова количка #2gunfire
Стела,как си ,мила?То няма как да си добре,но да знаеш ,че винаги има поне едно приятелско рамо за теб тук Hug

# 183
Дани гледам Ния и съм спокойна. Каквото е писано, ще стане. Мислих цяла нощ. Той не е толкова лош. Не искам да го мразя, защото с него преживях най-хубавите си моменти, за всичките ми 35 години. Бешеу до мен и ме подкрепяше. Търпя ме, със всичките ми нервни кризи и депресии, всеки месец за тези години. Даде ми много. Пък и мъжете на тази възраст карат 3я си пубертет. Може да се е уморил, може наистина да му е писнало.Пък и срещу природата няма как да тръгнеш. Каквото ще да става. Ще помрънкам още малко, пък ще се съвзема. Ще се опитам да почна отначало. Странното е, че не го мразя. Искам да бъдсе щастлив. Искам и аз да бъда. И ще бъда. Някой ден. С него или без него, каквото е рекъл Господ. Весели празници момичета и много усмивки. Аз също се смея.На Ния. И тя ми се смее. И ме разтапя. Hug

# 184
Момичета, спешна питанка: какво е работното време на магазин Джъмбо?
Искам да купим неща за Марти на път за рождения ден на една приятелка довечера. Пък ми хрумна, че и нейния подарък може да е от там. Ама не знам до колко часа работи...

ПП. Питането отпада - след дълго лутане из дебрите на Гугъл (щото магазинът няма сайт) видях, че работното им време е всеки ден от 10:00 до 21:00ч. в неделя до 20:00

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 12:47 от Шматка

# 185
Стелче, просълзих се от последния ти пост! Наистина трябва да вярваш,че ще бъдеш щастлива, особено като си имаш това малко съкровище!Знам,че всички думи в този момент са излишни и затова се присъединявам към всичко,казано от момичетата.Бъди силна!!!!!!!!!! А, и честито ви зъбче!

Юник, браво на малкия бърборан! Страхотно ме разчувства!

Суит, чудесно е,че резултатите ти са добри!!!!

Веч, страхотен стих. както беше казал някой- почуствах вятъра в косите си!

Моарейн, дано се оправи бързо малката Дария. Между другото ние с Бобо много си я харесваме!!!!!

# 186
  • София
Шмат прочетох из нета: работното време на Джъмбо - всеки ден от 10-21, а в неделя до 20`00 часа.
Ех, събота - ден за почивка, ама не и не - чистене, готвене, приспиване, хаос от играчки...ама иде пролет еххх

# 187
Мерси, слънце! Писали сме едновременно Simple Smile

# 188
  • София
Здравете!
Мерси много за информацията за тиквите. Hug
Стеле -това,което се случва с тебе е много неприятно , мъчително и унизително-подкрепям те с цялото си сърци и се моля нещата да се уредят по най-добрият за вас начин. Hug
Ирини-добре,че не се е ударила снахичката  ми:peace:-много стресиращ момент е това с падането на бебетата.
А пък вчера нали ни боцкаха и след 3 часа през какъв ужас минах-като ревна това дете,ама толкова силно , жално и със сълзи и така 2 ч.-няма успокоение #CrazyДойдоха щерката и една нейна приятелка и 4 души пееме,дрънчиме и няма успокоение-чак доло прд входа се чувало.Давеше се от слюнката си,като се успокоеше за 5мин. хрипаше.Сложих компрес на ваксината,дадох вит.С-имаше и температура 37.2.Идеше и ми аз да ревна с него.Така се бях разстроила,че направо после ми беше лошо и имах чувството като седна,че нещо ме люлее .През нощта трудно заспах от тревога -колко го е боляло детето.Но всичко отмина вече. Praynig

# 189
Стефи, добре, че всичко е отминало Hug
Стелче, бях се наканила да ти пиша, че ако мъжът ти може да ви причини на двете с Ния подобно нещо в този момент от живота ви, не заслужава вниманието ви, но след последното ти писане не знам какво да ти кажа. Ти го познаваш най-добре - със слабостите и добрите му страни, и сама най-добре знаеш какво да направиш. А ние ще бъдем тук за да те подкрепяме каквото и да решиш Hug

# 190
Стелко, това последното е най дългия ти пост от мнооого време насам. И е прекрасен просто   bouquet Знаех, си че си силен характер, сега съм сигурна съвсем. Браво на теб, колко по лесно е да го мраzиш и да ревеш и да обиждаш, но полzа така и така няма.. Мисля, че си на прав път, дано и той е като теб, zа да се раzделите поне цивилиzовано и иzобщо.. Абе убърках се, но все пак, евалата, мацко  Hug Тука сме винаги, когато имаш нужда  Wink
Мариямко, щях да ти кажа, ама zабравих, пак прекрасно си го описала това zа граматиката. То си личи, ти си такава хвърката душа  Hug Писането ти иде, меко каzано, от вътре. Някак се лее.. Пък граматиката, айде бе, на тебе ти е простено и да я пропускаш тука там.. Не на всички, но на тебе определено. Пробвала ли си да пишеш нещо, zнам ли, стихове ли, есета ли, абе нещо от душата? А zа граматиката си има редактори, ти пиши и не и поzволявай да те zадушава.

# 191
  • жителство на место
Стела  Hug
Няколко предложения за заглавия от мен
Баба зима вдига белия юрган, половин годинка празнува СЕПТЕМВРИйския малчуган
Кокиченцата подават срамежливо главички, половин година празнуваме всички
Половин година мина вече, откакто мама гушна СЕПТЕМВРИйското човече

Стеле и едно за теб
През слънце и дъждове,
през бури и снегове
ще мине с гордо вдигната глава,
СЕПТЕМВРИйската мама е силна жена

# 192
  • софия
Кокиченцата подават срамежливо главички, половин година празнуваме всички

Тук няма "СЕПТЕМВРИ" ама ако някой избере това заглавие ще сложи септември в ()

# 193
Менюто ни днес: Домашно пюре от тиквички! пожъна страхотен успех, заради което е ви споделя рецептата:
1 крехка малка тиквичка се обелва и нарязва на кубчета. Може да се свари на пара, а може и директно във вода /аз не съм си донесла кошницата и варих въ водата/, като във водата сложих една клонка копър, която извадих след варенето и 1 щипка кафява захар на прах.
Пасирате тиквичката с част от течността, в която се е варила. Постига се светлозелено, рядко пюре. Къме 1 бурканче от 80мл добавих 1 равна чаена лъжица оризова каша и 1 капка зехтин.
Стана страхотно пухкаво с малки меки частици пюренце.   chef  chef  chef  На Джи й дадох само 30г, а как искаше още!

Някой питаше за оризовата каша - 1 равна чаена лъжица на 30мл кърма

# 194
Стел. специално за теб!  Hug

САМОДИВСКО

Когато разбера, че те обичам,
ще хукна щура срещу вятъра,
сълзите ми на радост да издуха
и къдрите ми светли да разбърка,
така че да не ме познаеш,
така че да те омагьосам.

Ще сложа дъхав чай -
да те напия,
и хляб ще опека -
на теб наречен.
Легло ще ти постеля -
за отмора,
и сън ще ти направя -
сладък и упойващ.

На утрото, когато тръгваш,
ще те проводя свежа до вратата.
Усмивка във очите си ще сложа,
по вятъра целувка ще ти пратя,
а после зад вратата ще се смея,
за да не чуеш
колко много
страдам.

Прегръщай Ния, тя ще те успокоява. Децата усещат всичко и не бива да си крием чувствата от тях. Ако ти се плаче - плачи спокойно пред нея, ако искаш да ругаеш - ругай. Но бъди искрена с нея, както тя е искрена по детски в обичта си. А другото само ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт