Отговори
# 255
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,АСЕЕЕ!!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Ланвинка,за цеденето-аз не съм се цедила и вече почти 6м нямам проблеми с кърмата  Peace Единствено съм прибягвала към помпата,когато малкия се поуспи сутрин и гърдите ми са страшно напрегнати-тогава изцеждам мъничко,колкото да не ги чувствам напрегнати,иначе ми е адски неприятно това цедене..... Sick А за мнението на въпросната д-рка-аз мисля абсолютно по същия начин! Peace Приятелката ми си докара хиперлактация с едно такова цедене след всяко кърмене-напълни всички фризери у тях с кърма и после я изхвърли......Защото малката така и не пропи от замръзената кърма  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 14:47 от penelopi

# 256
  • София
Честита баба Марта!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСЕТО!
Честит имен ден на празнуващите днес!
Веч много разчувстващ стих
Стеле и твоето поздравче е много по темата  Hug
Дарушка мерси за приятният поздравв за баба Марта. Peaceвърна ме в детството.

# 257
Честита Баба Марта!

Честит Рожден Ден, Асе. Всичко най-хубаво милата.

Ланвинка, няма нужда да се цедиш. Леле, ми ти майка героиня си била. Сега вместо да спреш цеденето изведнъж, направи го плавно, за да не си докараш някакъв проблем. Например, махни едно от цеденията един ден. Като усетиш че гърдите не са ти напрегнати (след един, два..дни), махни още едно и така докато не се тормозиш с тази помпа вече. По принцип екстра цеденето се препоръчва ако имаш проблем с количество кърма и трябва да стимулираш производство, но само докато се увеличи и тогава се спира. Иначе го караш на суперлактация, от която няма нужда.  Hug

# 258
Честит рожден ден на Асето. Да е жива и здрава, много успехи и любов.
Аз да ви кажа днес на консултация дойде др.Мангъров завеждащ децкото оделение в Инфекциозна болница. За момента имаме само вирусна инфекция която може да се развие в грип а може и да отмине. За сега сме само на Хумана лечебна заради разтройството и на капки за нослето каза че може и да му даваме Проспан, но той няма да помогне кой знае колко. Надявам се всичко да отмине и детенцето ми да не се разболее  Praynig Hug Стискайте палци

# 259
Айде бе мамииииииииииии.Тая среща вече 6ти час продължва JoyСнимки чакам аз. Hug
Бубе стискам палци за млчо Praynig Hug
Асе честит рожден ден. В прекрасен ден си се родила HugМного късмет и здрве ти желая  bouquet Hug
Ние днес се разходихме добре.Сега спи в количката.Цялата рода дойде да ни види,имаше мартенички,целувки радостни викове и малко нерви за цвят Mr. Green Laughing
Хайде чакам отзиви за срещата Naughty Crossing Arms

# 260
Здравейте, милички!
Ние сме в Пловдив. Взехме пари назаем от брат ми и дойдохме. Малката понесе добре пътуването и промяната, даже утре ще я водим до Брацигово, да я видят пра дядото и лелите. Днес я накичихме с мартенички - на количката има Прасчо и Мечо Пух, а по ръчичките е с гривнички и все си ги дърпа и иска да ги маха Simple Smile Сега като я къпем ще й ги свалим. Иначе днес бяхме на разходка по главната улица и що бебета имаше  Grinning Направо ми се зави свят. Като паркирахме и до нас от още 2 коли заслизаха мъже, вадещи от багажниците детски колички и мамета с бебчовци. Нашата принцеса слушка и даже поседя на слънчице мирно и тихо, докато ние пиехме кафенце с няколко приятели. Довечера ще излизаме на кръчма и така програмата е пълна  Laughing
Параход, честит имен ден на малкта принцеса! Снимката е страхотна, направо като картичка!
Шмати, честит имен ден и на твоето шушонче! Да е здраво и много щастливо дете!
Моарейн мила, не се тревиожи за малката! Тортиколис ли ви е диагнозата? И ние имахме съмнение за същото с малката – нали все надясно спеше и й се беше деформирала главичката. Изобщо не си обръщаше главичката наляво или го правеше трудно, но откакто спи на мекичко и се оправи. Ако искаш ще изнамеря поста си, където обяснявха на Иринка за начина на спане с кърпата? Знам, че с физиотерапия проблемът бързо се оправя  Hug
Ланвинка, при мен за жалост лактацията веднга намаля щом спрях да се цедя  Sad
Асенце, честит рожден ден! Бъди все така смела, умна и красива млада жена и нека любимите ти хора винаги да те глезят и да изпълват живота ти с безкрайно много обич!!!

# 261
Флу, не са ми казвали точното наименование на диагнозата. Сега като минат празниците се разбрахме да се чуем с педиатърката и ще ми обясни за физиотерапията какво и как. Каза ми само, че ще се маже с един мехлем с Арника в него... билков бил. Иначе аз си спомням поста ти за спането на Ели, но това не го практикувам. Не смея да я сложа на меко, тя спи без възглавница. Правим масажчета, да ти кажа, май се пооправи работата, ето сега спи с главичка, обърната на другата страна. Като си играя с нея примерно, гледам да съм й от тази страна, играчките й ги поставям от нея страна също и така... Май има подобрение.

# 262
Здравейте!
Честита Баба Марта!
Честити месечинки!
Честити именни дни!
Асенце честито и на теб!

Гледам някакъв ревлив период при вас - къде мами, къде бебета!Аз нещо нямах време  да се сещам или гледам нещо ревливо!Изчистих си навсякъде, но имам да подреждам още няколко кашона, които мога да запътя към боклука накрая!
Стеле пак гушки от мен!  Hug
Бубе дано не е нещо серизно!
Мариам дано повече няма блести при вас!
Ирини добре че е паднала на мекичко!
Не ми се сърдете ако пиша гр за грам-така съм свикнала, но ще се постарая да отвикна!
Нени някъде бях срещала подобен въпрос за ориза и неговите производни в пюренцата и се коментираше, че количеството било много малко, за да се прояви алергия или непоносимост!Като давам нов продукт винаги първите 2 дена давам помалко, а следващите обичайното количество!И ние заместихме следобедното хранене с кашичка с АМ, на обяд хапва 60гр пюре - пита и за още, но другият месец ще увелича, че млякото много ще и намалее!
Иринка как са твоите мъже?
И още имаше, ама като не помня...

# 263
  • Бургас
Мацки, друго си е на софийска земя..героите са уморени, утре продължаваме..чбм и простено-прости..беше супер якооооо, чакаме снимки, обичам виии ...ша зема да ни са връщам у враца..Laughing Laughing
честита месечинка за вчера на бианка на уандата и другото бебонче и днес честитка за Ася

# 264
Честита баба Марта!

Асе, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много обичана, щастлива, разбирана и уважавана от всички около теб!

Пожеалвам и на болничките да оздравяват бързо и да се радват на топлото време.

# 265

Честит Рожден Ден Асе!

# 266
Здравейте и Честита Баба Марта и от нас:
http://www.magratt.snimka.bg/album.php?album_id=297486&pid=10826811
Асенце, Честит рожден ден, мила, пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти (само мечтай умно Wink и ти благодаря за всичката помощ, която ни оказваш!!!!!
Елена, радвам се, че се запознахме днес Grinning Grinning Grinning

# 267
Честита Баба Марта!!!Весели и засмени!!!
Асе Честит Рожден ден!!!Все така позитивна,красива и обичана жена бъди!!!
Честито на имениците и месечинковците!!!
Аз не съм ви чела,че сега се прибираме от сутринта!!!
 Hug Hug Hug

# 268
Честита Баба Марта и от мен.  bouquet
Асе хепи бърдей слънце. Желая ти цялото щастие на Земята. Hug
Честити месечинки на всички бебки и бебчовци!  bouquet
Честит Имен ден на именниците   bouquet

Сложих малко снимки от днес, като предварително се извинявам за лошото качество  Embarassed При Шмат са професионалните. Аз съм лаик в тази област  Embarassed
http://september2008.multiply.com/photos/album/86/86

Момичета, беше ми приятно днес. Разтоварих се малко. Hug

# 269

Честита Баба Марта!

Честити месечинки!

Честити именни дни!

АСЕ, ЧРД! Бъди такава, каквато си! Продължавай в същия дух, отгледай децата си - да бъдат като теб, и нека си обичана по-силно, отколкото можеш да си представиш дори в мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт