Добре, че малката спинка и ми оставя време да ви се нарадвам и да ви нагушкам!
ами напомня ми на един спор, който възникна в Дюканската тема - та там една тема от 37 страници беше посветена на това защо бг производителите пишат "ролца" от раци, а не "рулца" от раци! Имаше цитати от всякакви речници и спор за произхода на думата - от фр. или от немски... И така до безкрай...
, ами Вечи, мисля, че Пиаф е права, защото г. (с точка) е съкращението за година, но г (без точка
) е съкращението за грам, тъй като всички мерни единици се съкращават без точка, т. е г, см, кг, мм, м и прочие....
Дано следващия път да мине бързо и безпроблемно тази манипулация и резултатите да са добри! Прегръщам те силно! 

Кураж на всички. Ирина, Инка, Мариам, Дианченце.
Ще пропусна някой 

шемет, в скута ми седи много стабилно.
, просто май, освен да бъдем мами, имаме нужда да се обърнем към другите си знания и умения - кой твори торти, кой снимки, мартеници и др. 

сега обаче ме карате да се замисля дали трябва да го правя това упражнение
и пак нищо не запомних
.
Та тя ни я обеща за снаха. Уредихме го и наш'то да не е самотно
.
. После ми разправя да му намаля калориите и по-малко захар да му давам, че е дебел. Викам ще цедя и ще обезмаслявам значи
.
. Да се оправя бързо Йосиф и вече само да се смее с хубавите бадемови очи. 
. И твоите мъже да оздравяват бързо.
Да не се обидиш само :hug:
. Просто предписанието на педи беше малко странно. 
. Но пък аз освен, че ги пея фалшиво, ги играя, танцувам и т.н., та по-скоро се кефи на муцуните ми. 

къде се консултирахте с ендокринолог?
)
), ама точно в такива уж елементарни неща се дънят.
, преди се успокояваше като се движехме напред-назад,( а как ни гледат отстрани) но сега и това не помага

Знаех какво значи на английски, но във фотографията - не

Още като я видя бенката за първи път и не искаше да повярва, че е бенка, а твърдеше до последно, че е нещо нацапано
След като и доказах, че не се маха мина на варианта, че е родилно петно
Нали знаеш поверието, че ако откраднеш нещо докато си бременна и където се пипнеш и излиза петънце (да кажа само, че хич не вярвам на такива бабини девитини
) и сега поддържа тая версия
Та как да не се ядосвам?!?!?!
много е нелепо и гадно даже. разбирам защо се ядосваш, ама казвай си, че си й "краднала" акъла и затова говори такива глупости - без лоши чувства, ама понеже съм набрала на моето Свеки и като чуя нещо 

да ви питам, вашите свекита какви дрехи купуват ако купуват за бебенцата? моята купува за 18 месеца, ами аз дотогава ще забравя че ги имаме. една дрешка няма от нея купувана, която Лина да е обличала
А твоята свеки що не сееееее
пууу как мразя такива коментари.Какво се вторачва в детето.Да е живо и здраво пък и да е петънце-ми чара му е това.

Ако не ме беше толкова страх да съм ги махнала до една гадините.Нещо страшно е.За сега тя няма нищо,но като гледам свои снимки аз до 3 годинки не съм имала и след това яката.....
Опищя блока.По едно време започна да се дави и да кашля.Викам край ще си замине за едното нищо.Много се ядосвам като не мога да я успокоя,а после пък ми е мъчно.Съдетите ми пак се разтропаха
Тея па кретени кога ли ще се кача и ще ги направя луди.Не съм такъв човек ама всичко си има граници.
И сега са се разремонтирали нещо,а тамън се успокои малката.Ако я стреснат ще ги.........ооохх
Едно нежно,пролетно,зелено......размечтах се.....

Демек вечер и събота и неделя. Скоро ше се вдигат скандали, щото ми писна единствения ден, когато сме си тримата у дома, да ми дънят бормашини отгоре