За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 571
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • варненка от София
Не сте хора вие. Нямате милост Laughing newsm22
 Марулка,за колко време правиш една торта?

Ами тази специално я правих 2 дена, а днешната, която правя я правя близо седмица  Blush

# 181
Marulka, много интересна торта.Браво на теб!
MamaIgi, радвам се, че пишеш и че сте добре.Колко са пораснали момчетата... Peace
Ето малко снимки от нас:
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=348054&pid=10968605

И последно на патерица: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

# 182
  • варненка от София
Много пораснали децата и големи сладури са станали. Аз също качих малки снимки на Шушето. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348054&pid=10970181

# 183
  • София
Добро утро, макар че като погледнах през прозореца ми идва да крещя. Егати ненормалното време. Може ли вчера да е 20 градуса, а днес да вали сняг.  Twisted Evil
Кало ще го оставя вкъщи и без това татко му е нощна, ще го гледа.

# 184
  • гр.София
 Трябваше да изляза. И сега съм като мокра кокошка.

Вики и Шушелия са готови манекени.

# 185
  • Бургас
Добро утро!
Слагам кафето,за тези ,които още не са пили.

Нана,не се ядосвай. Simple SmileВсе пак е женския месец.

Марулка,Ембер,страхотни са малките принцеси.

# 186
Здравейте Laughing
 IrrA_78 изпревари ме с кафенцето Mr. Green ще пийна,че имам нужда
  При нас още е спокойно времето,а как страшно го дават по прогнозата Close дано да не познаят Mr. Green
Мамо Иги и аз много се радвам да ви видя отново при нас Hug Надявам се и да си дойдете насам и да си спретнем срещичка Wink И колко са пораснали мъниците
  Елфче,Наско спи на обяд когато той си реши.Поне аз трудно го приспивам,но при бабите сам си лягал Crossing Arms
 Браво на Алекс,че си папка, Heart Eyes ще се оправи мъника и ще се бори с бати Laughing
  Отивам да разглеждам снимки,че зярнах много сладки физиономийки Laughing

# 187
  • у дома
дубруутро  Hug

вие оставете, че вали, нормално е, баба Марта е все пак... ама да вали сняг и в същото време да има светкавица и гръмотевица, ей на такова нещо за първи път ставам свидетел през съзнателния си живот  #Crazy Shocked Rolling Eyes

# 188
  • София
Ей, много са хубави Вики и Шушелия   Hug

Блу и аз се опулих сутринта, но реших, че ми се е сторило Laughing

# 189
ние сме с температура.Обадиха ми се от яслата да го взема.обаче е много жизнен, не е спрял да говори.
Ходихме при докторката, изписа ни Умкалор капки, Нурофен сироп за Т, и свещички Ефералган, в краен случай Хексалгин. Аз го наблъсках и с Калциев глюконат, дадох в сок 19капки клеева и дано тази вечер му държи и да се оправим.
На работа сме с одит, ДДС, но детето е по-важно.

Гледахме снимките и много са мадамски.

Хубава вечер Hug

# 190
Здравейте от нас!
Не съм чела назад, но смятам тези дни да се поправя.  Embarassed Нещо се оказа, че свободното време ми е кът. А и от вчера Боби е с варицела. Д-ра каза, че ми гарантира, че до 2 седмици максимум и Сашко ще се разболее.  Rolling Eyes Та, ще настане веселба. За сега Боби има около 20 пъпки, но явно много я сърбят и е много смешна, като се крие и си ги чеша.  hahaha Но, аз я дебна.
Айде, като прочета около 10 страници назад, ще се включа по-подробно.                                                                                                                       

# 191
  • Бургас
Добро утро!За всички спрятам едно кафе.Заповядайте!

Ади, и в нашата групичка има едно дете с Варицела от преди 10 -ина дни,така че и ние сме в очакване.
Но пък за Нова година,на 31 декември сутринта племенника ми му избиха пъпките(Варицела),а Ирен имаше контакт с него,предната вечер.След това на кръстниците детето му избиха на 01.01 сутринта,а ние вечерта празнувахме заедно.Бях убедена,че ако не от единия,то от другия ще прихване .Ама нъц.А заразата уж действа 2 дни преди да избият пъпките.А има случаи даже,деца с  директен допир до болно дете ,пак може да не се заразят.

# 192
Елфче какви са новините за Алекс. Все надничам с надежда да прочета че вече е при вас. Hug

Днес съм тъжна. Sad Обадих се на дядо да му честитя рождения ден и ми стана тежко че няма как да честитя и на баба. Трябваше да навърши 84 г. днес. Трудно е. Cry

# 193
  • София
Кайли, да е жив и здрав дядо ти!   bouquet За баба ти  Cry  Flowers Rose Flowers Rose
При нас нищо ново - трябва да свърши клиничната пътека, за да го изпишат  Close Tired , правих сметка, че това ще стане в петък, но дали ще ни го дадат тогава, или ще го оставят за понеделник, не знам...
За капак пък Иво се разболява и ще е просто супер  ooooh! , все ми прави такива номера - зимата устисква без да се разболее и напролет сдава багажа Tired , та взимам мерки сега. Да питам по този повод, въпреки че не знам дали ще я купим сега, но - от къде сте купували машинката за инхалации? И колко пари е? Май ВСт имаше такава.
Адрианска, дано бързо мине шарката при вас!  Peace Аз не съм я карала също  ooooh!
Пепеджинс, и вие да оздравявате бързо!  Peace
Марулка, страхотна торта   chef Heart Eyes

# 194
  • София
Да питам по този повод, въпреки че не знам дали ще я купим сега, но - от къде сте купували машинката за инхалации? И колко пари е? Май ВСт имаше такава.

Елфче, ние ползвахме на кумовете. Струва 60 лева. Купиха я от аптека в Дружба 2. Има формата на пингвинче и е с две маски - по-малка и по-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт