За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 583
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 И аз поразгледах доста снимки назад на Калоян-страшни портрети прави този мъж.
 Косата на Ния е Crazy
 На С. й влиза в устата като яде и все се гоним с ластика.

Анди,кажи и на мен номера на тази градина,мислех,че само в Зап.парк и в Младост има седмични.
 Вчера си говорехме с родата,че като нищо ще завардим пред три градини да спим,щом връщат висенето пред тях.

# 106
Страхотни снимки! Heart Eyes
А тортата на Блу е върха,много хубава идея и много оригинално изпълнение!

Елфче много прегръдки на Алекс и от нас!Милото ми геройче! Hug

Валка,не се тревожи временни са тези емоции,ще отмине  Hug

Ванче,много страшно ми изглежда това задавяне наистина,то и аз съм с криво гърло,давя се от всичко,но Слава Богу Еличка не ме е наследила...Много  Hug и дано ви се случва все по рядко  Praynig

# 107
Добро утро, момичета! Hug

Днес изглежда, че ще има слънчице цял ден... Simple Smile

blanc, vst_80, това е ДГ и е единствената седмична в С-я...естествено почти няма деца, които да ги оставят да преспиват: http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=5&k=62 и е абсолютно безумие - сградата е като на прогимназия с огромен двор, но седи празна, заради странни за мен предразсъдъци...както лошо има детето да говори и цигански, и турски... Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 08:53 от AndyB

# 108
  • София
страхотни снимки - колко са пораснали само дечицата, просто не е истина как лети времето..........Вече не са бебоци, ами са си малки оформени човечета......
Нана - недей така с пушка пък ти  Joy......по-добре си вземи бележник да записваш и избираш, селектираш и така..... Joy
Пък на Ния косата - е то си е до ген, а вижте Блу  Laughing, ама и очите не са за изпускане  Laughing

Валка представям си какво ти е , и аз на твое място щях да се чувствам така...но със сигурност е само период  Hug и ще отмине.

Елфче, днес точно като идвах на работа си мислех дали няма да има новина, че изписват Алекс, все пак сте доста близко и до нея, така че  Hug

Пепеджинс - супер, ( аз да си кажа честно не знам какво точно е това, което е имало опасност да ти правят... Blush, имам някаква бледа далечна идея) но щом се е разминало - супер

Блан - четох, четох, нещо не доразбрах ( хем съм свикнала да чета такива неща, уж  Wink ) , обаче не ми е ясно останалите 70% ( сиреч освен с предимствата) как точно ще се разпределят  Thinking .........Това педагогическият съвет ли ще го решава за всяка отделна градина, не се споменава за времето - т.е. няма значение кога ще се редиш на опашка ( независимо физическа или пред нета...)...Темата за детските градини е толкова раздута с всякакви дразги между участниците в нея, че нямам нерви да чета .....и да задам въпрос, съответно....

айде че пак стана дълго....

....аз пък имам идея каква е тортата на Блу ( втората)  Laughing...Марулка записах си за твоята и сега и нея ще дебна.....Как ги творите тези красоти, аз досега съм успяла само чийзкейк да направя ...дотам се простират възможностите ми..........

# 109
  • София

и е абсолютно безумие - сградата е като на прогимназия с огромен двор, но седи празна, заради странни за мен предрасъдъци...както лошо има детето да говори и цигански, и турски... Mr. Green

Анди писала си докато и аз съм писала....

Според мен няма проблем детето ти да говори тези езици ( всеки език е богатство, защото носи със себе си не само думи, а бит и култура)...проблемът поне за мен е хигиената и възпитанието ( което всъщност е задължение на лелките, ама все пак децата са много ....).....Един пример - кумът ми ми разказваше преди време как до тях в Младост има детска градина срещу блока, била седмична, обаче веднъж видял как циганката, която водела детето на детска градина, преди да го остави, попретърсила и кофите наоколо...после влезнали в детската .....та в резултат голямото им дете е в съседната детска градина ....Средата има значение поне във времето, в което живеем....

Леле звучи малко расистки ( пък аз не съм....идвам от град с доста цигани и имах такива приятели в началното училище и квартала) и нямам нищо против тях........

# 110
Pouh, поправях си правописните грешки... Wink

Абсолютно съм съгласна за средата и хигиената! Peace

Не знам, просто се чудя дали сега чак такива цигани пускат децата си на ДГ, защото все пак там таксата е 50-60 лв..т.е трябва да са уседнали и поне малко интегрирани...но както каза една туркиня с/у нас: Много съм доволна, на такива сложни думички я учат там, които аз никога не бих използвала вкъщи. Wink

# 111
  • София
Анди мисля, че голяма част от циганските семейства се водят социално слаби и като такива са освободени от плащане на такса.....но пък с новите условия - повечето не са работещи, така че ....може да не се класират и така.....
Иначе за турците - лично аз не правя разлика между българи, турци, арменци и тн....Притеснението ми е само за циганите...и то за част от тях...

видях е да не е 31 ДГ Зора ( само тя излиза като седмична), ама там е от набор 2005 засега, не знам дали ще можеш като Гого е 2006.

# 112
Добро утро и от мен Hug Аз пия кафе Лучано и ям банички с топено сирене пред компютъра, докато шефката не ни е подхванала Crazy
Гледам сладурите на снимки и си мисля, че само моята девойка не обича да я снимат. Само леля й успява да й направи някоя хубава снимка, но ако трябва да чакам снимки от сестра ми, никога няма да мога да ви покажа Rolling Eyes
Нещо съм изпуснала с висенето пред ДГ newsm78

# 113
Pouh, още се шегувам за този вариант...все пак остава мнооооого, много краен...

Аз пък правя разлика м/у интелигентни хора и с извинение...измет, с която за съжаление се е напълнил квартала и за още по-голямо съжаление е съставена от много изпаднали българи, цигани, турци и турски цигани...а между тях разлика няма...

# 114
  • София
[Аз пък правя разлика м/у интелигентни хора и с извинение...измет, с която за съжаление се е напълнил квартала и за още по-голямо съжаление е съставена от много изпаднали българи, цигани, турци и турски цигани...а между тях разлика няма...

[/quote]

затова и аз писах по-горе за средата в днешно време ( преди като, че ли не беше така, или поне така ми се е струвало).

# 115
  • София
И аз поразгледах доста снимки назад на Калоян-страшни портрети прави този мъж.

Има талант мунуната, обаче пусто мноооооого е скъпо това хоби  Wink

И да се отчета - отглеждам си качествен бронхит. На слушалки не се чу находка за пневмония, но може и да е там. Нямах време за снимка. И без това пия вече Клацид. Дано измори гадовете. Бе както обикновено - нищо необичайно за мен  Mr. Green
Получих си и разплащателните планове от банката. Дупе ми яко. 2013 година ми се струва много далеч. Дано оцелеем.

# 116
Добро утро, милички!

albena_vlady, доядоха ми се банички с топено сирене, като написа.

За расовото разделение, какво да кажа, ако циганите са чисти и не миришат, и не са крадливи и ... станаха много "и"-та.
Анди, добре, че има свободни места, все пак децата са си деца и е важното да се отнасят добре с тях там.

Снощи ви четох до късно,  food002 wash hang  bath smile3524

Снимките са много сладурски, е хубави дечица имаме и т'ва си е.

Нана в 1 часа ли го будиш Кало? От тогава ти е поста. Кога ще се засечем в градината най- после, врата, до врата са, срамота да не се познаваме.

vst_80 , Лора е опасна!

# 117
  • варненка от София
Добър ден и от нас милички.

Не мога да не ви се оплача от последните перипетии, които имахме снощи с Шушето Whistling. След вечерната баня, която при нас е около 12 вечерта, започнах да й оправям тоалета и както всяка вечер пръскам в нослето морска вода и после попивам с клечка, така и снощи. В едната ноздричка нещо не пръснах като хората и като тръгнах да чистя, видях нещо червено в нослето. Шушата успешно беше набутала нещо там с неизвестен произход и размер. Взехме с баща й едни зъболекарски пинсети, опита той да го вади, но не става и хайде дружно в спешния кабинет Tired. Там ни посрещна един черен, та чак син негър, аз се стъписах в първия момент, а детенце онемя. Като я взе да я прегледа, тя седеше като препарирана, ни дума, ни вопъл, ни стон  Laughing Съответно бяхме препратени в Окръжна болниця в спешния център. В спешното ни изпратиха в педиатричния кабинет, от там любезно ни препратиха в УНГ отделението ooooh! Tired, което е в отдалечена забутана сграда, естествено на 6-тия етаж и естествено асансьорът не работеше  Close

Прие ни бившата ни сестра от джипито, обади се на лекар и зачакахме, а междувременно беше станало 1 часа. Дойде лекарят, попита кога е бутнато чуждото тяло, аз преположих, че е станало следобяд и тогава "любезният" чичо доктор ни запита, че защо в това време отиваме, а аз му отговорих, че търсим драматизъм в случката и за това Twisted Evil. Самата процедуря трая не повече от секунди. Оказа се едно не малко топче пластмасово от мартеница. Преди да си тръгне доктора каза да платим на касата 20 лв и си тръгна. Сестрата тогава мило ни предложи, ако искаме да платим на доктора и аз побеснях. Казах, че плащам срещу касов бон или фактура и си тръгнахме. На касата, жената се учуди, че ни пращат за такова нещо, попита ни дали ни чакат пак в отделението и като казахме, че не, тя заяви, че не сме я открили. Чиста проба изнудване си е било това от страна на доктора и сестрата, бях бясна, но поне детенце е добре. Обяснявахме се, че не се слага нищо в нослето и ушичките, да видим дали е взела поука.

Оплаках ви се, та внимавайте и си преглеждайте щателно дечицата, че изобщо не се забелязваше това чудо преди това. ooooh!

# 118
  • София
Нана в 1 часа ли го будиш Кало? От тогава ти е поста. Кога ще се засечем в градината най- после, врата, до врата са, срамота да не се познаваме.

Мне, моят пост е от 7.16 ч., а цитатът на Елфчето от 1 часа  Mr. Green
За запознаването - в понеделник ще съм в яслата за среща с Цачева. Можем да се видим. От вторник мисля да го пускам Кало на ясла. Водя го различно, но най-често между 7.30 и 8.

# 119
  • София
Леле, Марулка - какво сте преживели....
 #Crazy
като прочетох се сетих за една от сериите на д-р Хаус, там едно детенце си беше набутало нещо по-голямо....тогава не му обърнах много внимание, обаче сега ми стана ясно, че си е напълно възможно......и като се замисля, че аз такива процедури направя, само ако има хрема.....Добре, че Шушето не си е наранила нослето....

Общи условия

Активация на акаунт