За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 566
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
 Албена,много те бива в описанието-доядоха ми се банички Simple Smile

Марулка много се смях с негъра. Съжалявам за среднощните ви неволи.

Пух, 70-те % деца ще кандидатстват според регламент,който ще измислят педагогическите съвети на градините-т.е всяка градина ще си има различни изисквания. Ако ще важи и времето на подаване на молбата-като нищо ще висим пред градините.
Като се изяснят нещата ще ви кажа пак да четете.

# 121
Ох, Ма,улче, много гушки за Шушенцето. Големи са диваненца  Laughing Какви само им ги ,аждат главичките  ooooh! Очите вече т,ябва не на десет, ами незнам на колко да са ни. От опита ми в ,аботата знам, че са доста изоб,етател.ни  Laughing Дано не се случват такива инциденти на мишлетата ни  Praynig А за докто,ите не ми се коменти,а  ooooh!
Нана, бъ,зо да п,ебо,иш гадинките  Hug
Анди, аз п,одължавам да не се сещам къде е тази г,адина  Laughing ама то п,облема си е в мен, че съм ска,ана с всякаква о,иентация и ако ме пуснете из София като нищо ще се изгубя  Embarassed
А за кашата с г,адините вече не ми се чете  Laughing Май почвам да се ,адвам, че гово,их в ,аботата да имат в п,едвид и Ло,и, колкото и да не ми се искаше да е там  Rolling Eyes

# 122
Хич даже не ме бива в описанието, ама ми беше вкусно Grinning Не исках да подействам на бременните момичета, само че май така стана Rolling Eyes
Марулка и вашите преживявания си ги бива ooooh!, дано не ви се случва повече Praynig
Анди, вас преместиха ли ви в нов офис? Щях да ти се обаждам като тръгна на работа newsm78
Днес май ще се включвам отвреме-навреме, дотук е пълно спокойствие Laughing

# 123
albena_vlady , и аз си помислих същото като написа за кафето от Лучано. Не, до  края на март ще сме тук, така че може да излезем поне на един обяд... Wink

Марулка, наистина си е страшничко преживяването...добре, че си обърнала внимание... Peace

vst_80 , ДГ е точно преди църквата в Малашевци...със сигурност татито ви я знае. Hug

# 124
Вст, забелязвам че в по-предния си пост не си само запетайкова, ами и точкова си станала  Laughing

Като заговорихте за пътуване с влакове да ви похваля и аз моето дете. Септември месец реших да я заведа на гости при прабаба й и прадядо й, а те живеят доста далече оттук - в Каспичан (не се смейте), на триста си и нещо километра оттук. И тъй като татко й точно тогава беше на Пловдивския панаир и нямаше кой да ни закара, пътувахме с влак. Малката беше толкова очарована, че цели 7 часа седя на седалката и се възхищава на гледката през прозореца. Втори път не ми се експериментира, защото едва ли ще имам този късмет.

Ох, като гледам какви дълги коси имат девойките ви... Нашата расте доста бавно, но напоследък започна поне да се сгъстява и вече стигнахме дори до правенето на някои прически  newsm44

Елвинг, много се радвам за вас.
Пепеджийнс, това е добра новина. Не знам какво точно представлява въпросния серклаж, но съм чувала, че е неприятно.
Аз сега съм се притеснила, че бебо още си седи на дупето, но все се успокоявам, че има още време и ще се обърне както трябва.

Леле, Марулче, добре че си го видяла. И добре че всичко се е разминало леко. А колкото до скъпите ни доктори  #2gunfire

Марго, дано нещата при вас се наредят по възможно най-добрия и бърз начин. Човек сигурно трябва да е много смел, за да се реши на такава крачка. Разказвай по-често за живота там. Винаги е интересно човек да разбере нещо повече за живота на българите в чужбина, а и за самата култура на не българите.

# 125
Каква съм бременелка, забравих да напиша честито на блу за градината, найй-- нааакраяяяя! Бравооооо!

Марулка, добре,че на Шушето не й е влязло навътре в нослето. Как са ви препращали само, при условие, че това е спешен случай, не ги е срам, ама изобщо, а за таксата и сестрата нямам думи, добре, че тази на регистратурата е била благоразположена Hug

Полито, не се притеснявай за това, при мен Даниел се обърна точно в седмия месец, но имаш време, сега нали си в 27 седмица?Може би до 30 седмица
Малката наистина е била очарована от пътуването с влака. Когато майка ми за първи път се вози на влака с голямата ми племенничка Ивайла и на нея й е било интересно.

# 126
  • гр.София
 Пепеджинс,какъв е този полярен мечок?! Много е готин Peace

Момичета, пуснали са анкета за попълване на градинския сайт
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=127

# 127
  • София
Пепеджинс,какъв е този полярен мечок?! Много е готин Peace

Мда, благодаря. Попълних я.

# 128
  • София
Привет!
Блан, благодаря че ни информираш редовно за положението около ДГтата  Hug След малко ще погледна анкетата. Peace
Марулка, добре че сте забелязали наистина топчето. А относно изобретателността - едно съседско детенце преди години беше напълнило ухото на спящия си дядо с костилки от череши  ooooh!, което той беше усетил след време  Crazy
Анди, опитах се да си представя русичкия Гого говорещ цигански  Mr. Green Laughing
А да кажа, че май пак ще отглеждам прасенце - Алекс от вчера е качил пак 50гр  Simple Smile Да ми и жив и здрав само  Praynig  Praynig Praynig Днес пак не ни го показаха, в понеделник евентуално. Събота и неделя не дават инфо, но след като ревнах там, се смилиха утре да ми дадат такова по тел.  Tired

# 129
  • у дома

мдаааа то си пращат съобщение по мейла на регистрираните   Flutter само дето ОТНОВО имаме ПРЕТОВАРЕНА СИСТЕМА!!!! Twisted Evil та ще видим, въобще не е ясно дали ще получат попълнената анкета от мен и ако не я получат, дали все пак системата ще ми разреши отново да попълня анкетата, абе ... ядосах се  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 130
Блан   bouquet за анкетата. Попълних я и я изпратих, но не разбрах дали е получена newsm78
Полито, и ти си напреднала доста с бременността Grinning

# 131
Анди  Hug татитот се сети  Laughing аз съм си безнадежден случай  Embarassed
Поли  Laughing съвсем няма да мога да се включвам като гледам как ми изчезват буквите  Crazy А за бебчо не се притеснявай, при мен Лори се обърна последните дни преди секциото  Peace Лекарката тогава ми обясняваше, че може да стане и в последния момент като е почнало раждането.
Блан   bouquet после ще седна да я попълня, че сега дебна едни чаши в печката  Crazy

Анди, опитах се да си представя русичкия Гого говорещ цигански  Mr. Green Laughing
Joy Joy Joy страшна картинка ще е  Heart Eyes
Елфче  Hug трупа килца мишлето, нали трябва да има сили  Peace Много е гадно това, че не ви дават да го виждате  Sad

# 132
  • София
blanc , благодаря ти и аз  Hug
Марулка, ужас, а аз си мисля, че вече са големи за такива неща  ooooh!
Elwing , още малко остана и ще се гушкате вкъщи  Hug

Да ви покажа моите гъбки :

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 23:43 от elen@

# 133
Здравейте!
Приемате ли още едно августинче06 при Вас?
Аз съм Ники,а малкия е Дани!
На патерици да Ви 4еститя Баба  Марта!
Да сте румени засмени здрави и щастливи!

# 134
  • Бургас
Привет от нас с Ирен!
Отдавна не съм влизала във форума.През деня съм на работа.В момента правим годишното приключване и е пълна лудница,а вечер не мога по никакъв начин да се добера до компютъра(но да не се оправдавам).Случайно,като влязох на последната страница и видях линийката на Елфчето и  #Crazy.Честито ти юнак Елфче,да ти е жив и здрав Hug  bouquet
Ако съм изтървала и друго -честито на всички имащи весели поводи Hug
Добре дошла на nikita8006 и малкия Дани! welcome
Пиши нещо повече за вас. Simple Smile
Ние сме добре.Ирен ходи на ясли,ние на работа.
Ще гледам да влизам по-често и да се записвам.Много  Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт