За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 580
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ира78, благодаря ти!  Hug
Никита8006, добре дошла отново!  Hug Grinning
Елена, много са ти сладки гъбките  Heart Eyes , пу-пу!

# 136
Елфче, нега заяква бебока, да надвива на баткото!

Блан, много неясни въпроси има в тази анкета, отдолу написах ферман коментар.
А мечо го сложих, защото съм станала като мече. Доктора не можа да повярва, че с този корем съм в четвъртия месец Joy

Добре дошла Никита и именяк Дани!

Елен, много са сладки гъбки са синчетата!

Ирра, пиши ни по-честичко. Прекрасно е, когато се сещаш за нас Hug

Отиваме след малко да купим подарък на едно детенце, че довеера сме на РД! Дано Даниел поиздържи повече. Сутринта се събуди в 6 и нещо, по тъмно. Ще иска да спинка рано и дано поспи, че РД е от 7.30 вечерта.

Слънчев ден ви пожелавам

# 137
  • София
Честит празник на всички, които имат именици вкъщи!

Моята кума има имен ден, затова да сложа масата

разбира се и задължителното кафе

# 138
  • гр.София
 Какъв ден е днес,Нана?!
 Да ти е жива и здрава кумата.

Ира,драго ми е да те видя Hug

Блях какво гадно време, а ние трябва да излизаме...

# 139
  • София
Какъв ден е днес,Нана?!
 Да ти е жива и здрава кумата.

Тодоровден е, Блан  Wink Кумата е Теодора  Mr. Green

# 140
  • гр.София
 ooooh! Лелей,че съм блейка.Голям празник си е Peace А бг-мама за първи път не е в час с календара.

# 141
  • варненка от София
И аз да почерпя, че днес моят Тошко е именник. Днес бяхме на поредната ФМ и се нарадвахме на бебка, която е щура за трима, нищо общо с кака й.

Сега отивам да готвя, че доста народ ще имаме на гости довечера, ето за сега почерпка:

# 142
Марулка, жив и здрав да ти е именника  bouquet Ти ли направи тази салата, как изглежда само Crazy
Нана, и твоята кума също  bouquet
И Деница си промени режима. Сутринта стана в 7.30. Тя сега спи, а на мен ми е едно уморено Tired, само че не мога да спя Confused

# 143
  • София
Честита Баба МАрта! Желая на децата ви много здраве и само да ви радват!
Не съм ви чела от много отдавна, ако кажа години, сигурно ще е вярно.  Mr. Green Чакам Лъчко да се събуди, че нещо се разболя, и реших да ви потърся! Да си призная, без бой, повечето ви помня и разпознах, но има и хора, които съм забравила, за което моля за извинение.
Дали ще се случи това събитие, да ни приемат в детска градина се чудя сега, иска ми се, след 6 годишно стоене в къщи да си потърся сериозна работа и да се откъсна от стоенето в къщи, че вече ще подлудея!
Искам да честитя на всички родили се бебочета и да пожеля сили на майките им в отглеждането на две толкова малки деца. Целувам ги!
Ани за Алекс ти желая най-скоро да си го гушкаш,в 1 градска да отгледат бързо момчето, не съм допускала, че ще изпиташ мъка подобна на моята, дано е било само това, и за цял живот да няма друго. Прегръщам те!
Не искам да обещавам, че ще пиша, не успявам напоследък да си разпределя времето, но ще се постаравам да влизам, ако има срещи, нека някой, който се сети да ми пише понякога, ще се радвам най-после да се запозная с повечето от вас, че вие си станахте и добри другарчета, а аз повечето още не съм ви виждала.  Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 17:24 от Mama Igi

# 144
  • София
Еййй Мамо Иги, прекрасни са станали момчетата! Да са ти живи и здрави!   bouquet

# 145
  • София
Благодаря и вашите дечица са много красиви, чудни са станали всички!

# 146
Мама Иги, чадваме се, че се сещаш за нас. Много са сладки момчетата, какви моцуни правят само.

Нана, да ти е жива и здрава кумата!

Марулка, да ти е жив и здрав Тошко! Бебка да ви радва и да лудее!

# 147
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  Hug  bouquet Да са живи и здрави!  Grinning
Мама ИгиHug благодаря много! Мишо и Лъчко са страхотни наистина, пу-пу! За среща - само да се организираме - ще те известим.

# 148
Нанче, да ти е жива и здрава кумата!   bouquet

Леле Марулче, да ти е жив и здрав Тошко!   bouquet А каква е тая вкусотия....потекоха ми лигите.... съжали ни нас постещите и повече не показвай до Великден подобни неща  Mr. Green Heart Eyes

Мама Иги,
ако кажа, че се радвам да те видя, няма да е вярно, по скоро, много, ама много се радвам, че те виждам, а мъниците са супер пораснали и чаровни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

Аз утре съм пак на работа и там нета ми е супер бавен и затова може и да не успея да ви пожелая хубав празник в самия ден, но затова пък ви го желая от сега Simple Smile
Да сте много, ама много обичани и обичащи - жени и майки! Да сте най-желани, най-прекрасни, най-чоровни, най-най-най!!!
Много подаръци и хубаво да си изкарате! 
bouquet Hug

# 149
  • София
И аз се радвам, че ви намирам тук, да ви кажа спомних си в началото, като бяхме с коремчетата, колко щастливи и оперени бяхме, помните ли, тогава още мечтаехме как ще зърнем муцунките на сега ядосващите ни палавници. Колко бързо върви времето...
Вале, ти работиш, браво, че си почнала, да нацункаш Али от нас!
Не сме идвали в Русе от много време за повече, иначе искам да ви видя и там всички! Прегръщам ви.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт