За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 581
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Задължително се обади ако си дойдете, ще се радвам!  Heart Eyes
Иначе работя да, от скоро започнах тъкмо наптравих месец и няколко дни на новата ми месторабота, тъй като преди три месеца ме бяха съкратили от бившата... Blush

# 151
  • София
, мили мои! Бъдете обичани и щастливи!   Hug Heart Eyes

# 152
Добро утро и Честит празник, мили момичета  bouquet Бъдете най-щастливите и обичани майки и съпруги  bouquet

# 153
Честит празник мили мамчета!

Да сте мнго здравички, желани и обичани жени! Да ви радват децата и мъжете да слушат!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 17:07 от pepejeans

# 154
Честит празник момичета!

# 155
  • у дома
Честит празник  newsm51

почерпете се с една тортичка  Laughing

val, постна е Wink  Hug  Mr. Green по тази рецепта, ако на някой му е интересно Wink

# 156
Честит празник и от мен, момичета!   bouquet

# 157
  • София
Честит празник! Да сте усмихнати, обичани и здрави всеки ден, както днес!

# 158
Блу, каки красоти с коронки си сътворила, мммммм! Поздравления!

Да ви похваля моето дете снощи на РД! Държа се прекрасно, пу-пу.Играха, дивяха,свириха със свирки, тичаха, похапваха мезенца и тортичка. Имаше един батко на 6г,държа се като бебе, вместо да научат нещо от него.Голяма лига. дЕЦАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КАКВО ТРЯБВА И КАКВО МОЖЕ. Майките им са по цял ден с тях и те ги правят на маймуни, бият ги, отговарят им. Направо съм възмутена.Легнахме в 11часа, което за него си е късно, но това, разбира се не му попречи сутринта пред 7 ч. да се събуди. Полежахме и станахме да игаем. Идваха племенничките и дивяха заедно, да ви кажа честно, по добре е когато са повече, занимават се и е много различно държанието им.

Весел празник!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 17:57 от pepejeans

# 159

Честит празник мили момичета !!!

# 160

Честит празник мили момичета !!!

хахахаааааааа,този е за мен Simple Smile))

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!Да сме много обичани,уважавани  и обграждани от мъжко внимание!!!

# 161
Някой знае ли как мога да проверя кога ще ми преведат болничните от миналия месец?

# 162
Честит празник, милички  Hug

# 163
  • София
Някой знае ли как мога да проверя кога ще ми преведат болничните от миналия месец?

Отиваш в НОИ, вадиш си ПИК-код и в страницата на НОИ следиш кога ще ти излезе и кога ще ти бъде изплатен болничния.

Иначе - ако заплатата за февруари я взимаш в края на март, това значи, че ще вземеш болничните си в края на април.
Ако заплатата за февруари я взимаш в началото на март, болничните ще ги вземеш в края на март или началото на април.

# 164
  • гр.Добрич
Честит празник мили момичета!!!

Рepejeans, преди време си казвах, че моето дете няма да прави "така" и "така". Сега виждам, че някои неща са неконтролируеми, така че вече не критикувам никого. Wink

Общи условия

Активация на акаунт