За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 530
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Присъединявам се с удоволствие към кафенцето, защото моят мъж тръгна рано сутринта към Бургас по работа и аз съм будна от 5.00 Crazy

Велмар, на майка ти желая дълги години здраве и щастие.

Янаст, а твоето бебче как е? Отдавна не си се разписвала, но сигурна сега си доста заета покрай бебчето. Да го нацелуваш.

Моето детенце от 2 дена е болно. Нослето й тече постоянно. И все едни такива прозрачни сополки. Иначе няма нито Т, нито кашля. Чудя се какво ли й е. Засега караме само на капки и витамини, но сополките изобщо не намаляват.

# 256
  • София
добрютро и от мен  Laughing

Велмар - честита ти рожденичка - да е жива и здрава   bouquet

Времето действително е гадно. Дано да няма много болни.

# 257
  • у дома
Elwing чакам да пишеш  Hug  bouquet

ЧъРъДъ на който съм изпуснала тези дни  Hug  bouquet

Ние сме болни  Tired - аз на антибиотик, но ходя на работа, таткото ни е болничен и ходи по доктори, снимки, изследвания, Ния с шепа лекарства командирована при баба си да се лекува (дори ни направи онази вечер пак ларингитов пристъп  ooooh! )

та такива работи  Confused

нищо не съм чела, за което се извинявам, лек ден  Hug  bouquet

# 258
Велмар, да е жива и здрава майка ти  bouquet Още дълги години да се обичате и уважавате взаимно Hug Много красива торта Peace
Аз, нали съм у дома, и се чудя какво да правя  Crazy Не че нямам спешна работа. Хванала съм се да мия прозорци и да пера пердата. Сигурно затова времето е такова навън newsm78
Пух, това за Е-тата, го гледах тия дни по новините. Обаче мисля да пропусна списъка. Ако тръгна да проверявам всяко нещо, май ще си стоим гладни и жадни, то май няма стоки без тези Е-та Thinking
Нана, дано Калоян се оправи бързо Praynig Наистина ви дойдоха в повече болестите на вашето семейство Confused
Полито, дано и Ивка се размине само с капки и витамини Praynig
Блу, видях, че и вие сте болни Sad Бързо оздравяване на цялото ви семейство Praynig Hug
И аз ще използвам почивката и утре ще ходя на снимка и за изследвания. Нали си ми остана недоизлекувана кашлицата и се влача така повече от един месец Tired

# 259
  • София
  Здравейте,
и аз чакам с нетъпрение Елвинг да пише как са с малкия  Simple Smile
  За Янаст мога да докладвам набързо, защото често се чуваме. Те са добре, гледат се с малкия и баткото. Бебока вече е качил около 1,5 кг  Simple Smile
  Ние също сме болни. Вече и на двете сливиците са им подути, но нищо друго им няма. Ядат си, спят, нямат Т и дивеят по цял ден, добре че е майка ми да ги гледа. Аз почвам също да се разболявам и обмислям дали да не си взема болничен.
  Вчера бях на преглед, бебка е добре и расте, трябва да си пусна последните изследвания. Засега според лекарката ми няма проблем ако искам да се пробвам да раждам нормално, ще е минало достатъчно време от предишното секцио  Simple Smile

# 260
  • гр.София
 Знам само,че малкият Александър си е вкъщи и че Ивчо не може да му се нарадва и активно го "ухажва" Heart Eyes.

С. спаси настинката,хремата отмина. Аз кашлям като пушач.
 Оздравяване на болните ,а бременните- МНОГО да се пазите Hug Peace

# 261
  • София
Хайде да почерпя, че си имам нова кола  Grinning

Кало е все така. Чакам да доставят инхалатора. Слагаме 2 чешита капки в носа.

# 262
  • гр.София
 Ха Честито! Ама дай снимка на колата,де. (или цвят и марка)

Велмар, да ти е жива и здрава майка ти.

# 263
Знам само,че малкият Александър си е вкъщи и че Ивчо не може да му се нарадва и активно го "ухажва" Heart Eyes.
Hug Най-после!Много се радвам!Дано вече всичко е наред и да се гушкат с мама и Алекс и батко Ивчо. Peace
Nana77, да ти е честита!Безаварийно шофиране! Peace А каква е колата? Blush
Дано Кало по бързо се оправи и да не боледува повече. Peace
Polito_87, Albena_vlady, Aila, Blanc, Blueeye, бързо оздравяване на всички малки и големи.И повече никакви болни! Crossing Arms
Velmar, да е жива и здрава майка ти!   bouquet

# 264
  • София
Колата е Форд Фиеста 1,3 i, 2001 година. Бяла на цвят с четири врати.
Още нямам снимка.
Като си я взема от настоящата собственичка ще я снимам и ще ви я покажа.  Simple Smile

# 265
Велмар, да е жива и здрава майчето ти!

Нана, честита придобивака и лека и безаварийна!
Хубаво ли изкара татито на празненството? Има ли снимки?

На болничките, да оздравяват бързо!

Уррааа newsm68, представяте ли си ги Ивчо и Алекс какви са сладурковци!

Снощи бяхме систъра и брадчедките на Даниел-дивяха, тичаха, потни, папкаха, къпаха се тримката във ваната. Оставихме ги да се поуморят и да си поиграят хубаво.

Днес нашия тати има РД, да се почерпите за негово здраве

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 15:01 от pepejeans

# 266
  • София
Привет, дружина!  Hug Heart Eyes
Благодаря ви, че ни мислите  Hug Вчера си взехме слънчицето най-после и наистина бях се поошашкала, затова не писах и нямах време.  Blush Сега използвам докато спят да ям и да ви пиша  Crazy Ивчо много се радва на бебчо, плаче от жал, като плаче Алекс, иска да го гали и целува и и въобще - много мила картинка сме  Crazy Laughing Малкото геройче се мъчи и суче, въреки че не знам колко изяжда, защото не устисква 3ч, но му запушвам устата отново.  Simple Smile Понякога давам и изцедена кърма, за да знам че поне я ял нещо.  Rolling Eyes Аз нали нямам никакав опит с кърменето и ми е много странна ситуацията.  Rolling Eyes Embarassed Освен това го изписаха не непълно здрав (но важното е, че е свършила клиничната пътека  Tired ) и е със запушено носле, заради което похърква и диша трудно като суче или спи ooooh! Днес педито мина на обичайния преглед - чисти са му гърдичките, слава богу  Praynig , ще капем Тобрадекс в нослето. Нощта ни мина по-леко от очакваното, след няколко часовия рев от колики вечерта  ooooh!
Видях, че има и други болнички - да се оправят бързо!  Praynig Peace
Велмар, чрд на майка ти!   bouquet  bouquet  bouquet Да ви е жива и здрава! Пепеджинс, чрд на таткото! Да е здрав и да ви обича много!  Hug
Нана, честита кола!  Hug Леко и безаварийно!
Аз пък пак не хванах Анди  Rolling Eyes

# 267
  • София
Нана, честито возило!
Велмар, да ти е жива и здрава!

Elwing , най- после  Hug Heart Eyes От тук нататък само хубави мигове!

# 268
Elwing , пожелаваме ви само мили моменти и бързо да минават коликите, да папка и да наддава. Батко ИВо да слушка и сигурно и той изявява желание да дава на малкия Алекс да папка  Hug

# 269
  • София
pepejeans, да ви е жив и здрав татито!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт