ДЕКЕМВРИйчетата песни пеят и все повече се смеят!

• 9 934
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от нас
днес да ви се похваля какво направи моята кукла-ям си аз бомбомки ХАРИБО гумените мечета,а тя милата стои до мен и с ей такива очи  Shockedгледа ,торбичката сбонбонит -устата ми ,торбичката,устата ми и така много продължително като същевременно премлясква.На мен ми стана страшно смшно и странно разбира се и реших да я пробвам ,подадох и едно мече към устата а тя веднага си я отвори и с нетърпение лапна мечето Shocked аз разбира се веднага го изкарах а тя така слакдко се облизваше милата ми  Joy
Обясних и че още е малка но когато порасне мама ще и купиува мечета да папка ,ДАЛИ ТОВА Е ПРИЗНАК ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОЧВАМ ДА Я ЗАХРАНВАМ??? но съм решила като ни мине ПЕНТАКСИМА на 16.03 тогава да почваме пюретата ,ще сме на 4 месеца и малко ,а сокове не давам много от време на време
Сега съм ги спряла защото бебка ака само зелено от известно време насам ,няма признци на болна а и както изглежда не е от соковете ,другата сряда ще и правим изследване на акото  Praynigдано да не е нещо лошо Praynig

# 76
ама не мога да смогна да ви изчета бе мамчета!!

Ние днес заминаваме на гости на свекървата на прочка Laughing  Заръчала съм баница в една фурна, да мине за моя Laughing Laughing

Бамби и моята кукла така гледа, гледа и завъртяхме лъжицата... Не искам ни най-малко да натрапвам мнението си, но аз много и се радвам като папка пюренце, вчера се папнахме 10 лъжички бананово пюренце.  Щом си иска детенцето и няма дискомфорти след това, значи всичко е наред. Освен това си мисля, че тя расте и има вече много повече нужди, аз и като крава да стане не мога да й ги удовлетворя. Вече не е онова пашкулче дето знае само да суче и спи, ритаме, кикотим се, изразходваме много енергия по време на бодърстване, което става все повече и повече.... Кърма имам толкова колкото и до сега, но ..... нейните нужди са повече, е що да не дам пюренце вместо АМ..... Това си е само мое мнение и не искам никому да досаждам с това.

Еми, беше питала дали няма да откаже след плодовите - зеленчуковите. Предупредиха ме че ще има протести, но се надявам да ги преодолеем някак си. Днес ще взема ябълка с морковче, да правим плавен преход Laughing

Чао и спокоен ден на всички!! Hug Hug

# 77
добро утро мами
кафето днес е от мен Wink

незнам дали е правилно от моя страна,но от 3-4 дни вместо АМ в 10.30 давам плодово пюре,педката ни каза 4е може,разреши и сокчета но аз за тях съм си против.зеленчуково пюре не ни разрешава,но аз от време на време давам по 1 лъжичка да го вкусва бебо,за да не ми го отхвърли после,ама той така си харесва и него..... Joyхили се и яде пюрета
Стейл,аз давам Хип от много време на Марти обаче при нас няма никакви такива схеми на приготвяне,приготвям гокакто останалите АМ си се приготвят
Ради,тези контейнери са много хубави и полезни,но стават ли за АМ,тъй като на вси4ки кутии(мисля) пише 4е трябва да се консумира до 1 4ас след като се направи newsm78

и още нещо да ви питам,значи в четвъртък ни биха инфанрикс в ръчичката и снощи видях 4е се е понадуло и беше малко твърдо но тази сутрин бе спаднало на половина,според вас това нормално ли е или да звънкам на педката ни newsm78

мами,аз качих 2 снимки в саита ни,обаче ми се губи кирилицата,извинявам се за латиницата....

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:30 от miIV-Milena Ivanova

# 78
Добро утро и от мен!
Видях че пишете за косичките и аз да се включа. При нас косичката на пада изобщо, но ние се родихме с черна коса, а сега на същия корен расте русолява косичка. Представете си че сте си боядисвали косата и когато спрет краищата Ви са с един цват а корените с друг.  newsm78 Има ли и други като нас.
Момичета мен ме притеснява следното. Гледам че пишете че бебковците Ви изяждат средно 120-150 мл. мляко (било то кърма или АМ), а Галина яде не повече от 80-90 а е на три месеца и половина. Да кажа и друго ние не удържаме 3 пълни часа до следващо хранене.Ядем и нощем,но как да я спра като тя не наддава много. Всеки месец качва по 600-700 гр, което на мен ми се вижда малко, но на лекарката не. Та въпроса ми е следния дали да започвам да й давам пюре?

# 79
Камелия и при нас с косичката е същата работа  Peace
А за пюрето ти сама си преценяваш,но да не издържате по 3 часа ми се струва.....Ние караме на по 4,5 ядения м/у 3,3,5 и 4 часа на ден

# 80
  • София
Стейл,аз давам Хип от много време на Марти обаче при нас няма никакви такива схеми на приготвяне,приготвям гокакто останалите АМ си се приготвят

Това приготвяне, за което писах, го прочетох на указанията на кутията АМ Хип. но вие ме успокоихте Simple Smile Откакто вчера купихме АМ явно се успокоих, защото имам повече кърма и засега го прибрах в шкафа. да видим докога. поне вече сме подготвени Simple Smile

Снощи бебка за 4ти път се събуди не на 6тия, а на 4тия час. Явно е решила да си промени режима. Като се има предвид, че вече два месеца си прави тази 6 часова пауза... Но пък после спа още 4 часа и то точно от 12 до 4, така че се възползвах от случая. Simple Smile
Днес цял ден сме сами...Sad Нашият тати е пак зает цял ден. Обеща да се реваншира утре. Тъкмо и утре по обяд ще ходим на някакво тържество и ще се разнообразя.
Днес смятам да излезем  с количката в парка, че ми се вижда слънчево Simple Smile

# 81
Стеил в кой парк ще се разхожадте ?

# 82
  • Пловдив
Добро утро   bouquet  bouquet

Видях че пишете за косичките и аз да се включа. При нас косичката на пада изобщо, но ние се родихме с черна коса, а сега на същия корен расте русолява косичка. Представете си че сте си боядисвали косата и когато спрет краищата Ви са с един цват а корените с друг.  newsm78 Има ли и други като нас.
Момичета мен ме притеснява следното. Гледам че пишете че бебковците Ви изяждат средно 120-150 мл. мляко (било то кърма или АМ), а Галина яде не повече от 80-90 а е на три месеца и половина. Да кажа и друго ние не удържаме 3 пълни часа до следващо хранене.Ядем и нощем,но как да я спра като тя не наддава много. Всеки месец качва по 600-700 гр, което на мен ми се вижда малко, но на лекарката не. Та въпроса ми е следния дали да започвам да й давам пюре?

Ками , и ние сме така с косичката Heart Eyes Heart EyesИ за яденето-моята дребка  изяжда 80-90 грама , рядко стига до 120-150.Миналия месец е качила 900 грама и на мен това ми се вижда добре.ВАжното е да са здравички, а не колко са качили Grinning

# 83
Ками, не се притеснявай, ние също сме така, в смисъл, не съм мерила точно, но мисля че не изяжда повече от 100 грама на хранене, но пък си папкаме и нощно време. Всяко детенце си е индивидуално и нямаш никакви притеснения.... 600-700 грама на месец е в норма, ам хич да нямаш притеснения Wink Wink

Просто мацките са грацилни Laughing Laughing

# 84
  • Пловдив

Просто мацките са грацилни Laughing Laughing

да са ни живи и здрави  Grinning Grinning Heart Eyes

# 85
  • София
Ками, и ние сме качили 750 грама. Според педиатърката това било монго добре и да не се тревожим Simple Smile

Кажете ми, моля, как да кача снимки в http://dekemvriiki2008.multiply.com/ ? Някой друг беше попитал, ама явно на личния са получени отговорите Simple Smile

# 86
на мен педката ми каза че е нормално бебковците да качват на месец между 700гр и 1кг Peace

# 87
Моята педи пък твърди м/у 300 и 600гр  newsm78 #Crazy

# 88
  • София
А моята между 600 и 800 Simple Smile колкото педиатъра, толкова мнения Simple Smile Според мен всичко си зависи от детето, всичко си е индивидуално. Ние да не би всички да тежим еднакво, или да сме наддали еднакво по време пна бременността. то се вижда когато детенцето е здравичко, това е важното Simple Smile

# 89
Привет

и Крис ми направи впечатление, че докато ядем ни гледа и мляска ама няма да го захранвам още. Принципно е признак да  Peace

моята педи казва 200-250 грама на седмица че е нормално, ходи разбери истината е колкото детето си поиска  Wink

неговата косичка още не е почнала да пада обаче моята  Cry Cry направо ми се реве Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт