Бели и червени, тук са януарчета засмени

• 16 687
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Билянче ,настръхах и немога да спра да плача за БГ.Гледам  СДЕЛКА ИЛИ НЕ  и Румен Луканов  започна да рецитира 'Опълченцте на Шипка" и заплаках и после прочетох и твоето стихотворени е и  се довърших.

# 166
Момичета, честит празник и от мен! Вярно е това, че по нищо не се усеща, а не бива да е така.
 За приспиването , аз не правя нищо особено- слагам я в леглото и тя си заспива, а понякога още докато суче ( и с баткото беше така). Аз мисля, че няма да имам проблем с отучването от биберона, но засега ще си го ползвам. Обича да си дърпа, а не може все да ми виси на гърдите, а и така преяжда (поне при нас е така).
И преди писах, че не чакам винаги да се оригне, но известно време я държа след хранене, не слагам веднага в леглото, защото иначе повръща, макар че има дни изобщо не повръща, а други след всяко ядене  newsm78
Доника, блузките са страхотни!!!

# 167
Е ,не мога да не кажа и аз-честит празник,българи малки и големи bgТая сутрин разправям на Васи,че има празник и той ми се усмихва до уши Heart EyesВъобще отдавна ме разтапя със щедра  усмивка и дори се смее HugМоже да сме болни,но сме си на кеф Mr. GreenИ вече дълго стои буден-инспектира ме как готвя hahahaНяма забележки-мда,засега

# 168
Здравейте, мами и бебчовци!! (те нали четат докато ги кърмите  hahaha)

Честит празник и от нас! (макар че и ние се присъединяваме към отбора на нищо неусещащите..)

Ние се разходихме до Бургас, за съжаление времето хич не беше за разходки  #Cussing out и прекарах голяма част от почивката между други 4 стени  #Cussing out Е, то все пак си е разнообразие де  Rolling Eyes Чакам с нетърпение да се затопли и да мааме гащи из Люлинските поляни  Grinning

Ей, само на моя човек явно са му скъпи усмивките.. Брей на ква маймуна трябва да се правя, за да заслужа.. И пак рядко става.  Crossing Arms Ще предприема драстични мерки аз, няма да я бъде тая работа..  Naughty

За приспиването - само на цица или на рамо (ама след ядене  Rolling Eyes) - отсега разбирам, че на моя малък мъж щастието ще минава през стомаха му (за любовта не знам, ама щастието определено).

Айде, отиваме да се къпем, че сега ще отвори една уста да яде, пък трябва да се чипка преди това. Утре повече от мен!  Peace  Mr. Green

# 169
Честита Баба Марта!  newsm51 Честит 3 март!  bg

Малката Яна е порастнала. Бяхме на ДК: мерене, теглене. Сега Янито е: 5,450 кг. и 59 см.

# 170
Честит ви празник момичета и честита ви баба Марта !
Искам да ви почерпя за здравето на моята принцеса, днес правим 2 месеца  Grinning.

Днес мини рожденичката беше малко крива та затова чак сега можах да седна пред компа и да ви почерпя.
Момичета искам да ви питам знам , че някои от вас водиха мъниците на църква да им пеят за здраве, искам да заведа утре Маги ,че мъжът ми сънува много гаден сън и цял ден се тормозя. Sad, знам, че е глупаво но сънят наистина е гаден и на мен ми е едно подтиснато.
Какво да кажа като отида в църквата , носи ли се нещо в църквата,колко пари струва и т.н, я ме светнете да не се изложа.

# 171
Ние нямахме нет... Crossing Arms
Количката пристигна, но не я използвахме защото няма чувалче, та живот и здраве утре ще пристигне и то и няма кой да ни хване по улиците... Joy
През почивните дни имахме бая гости да видят малката кика, получихме много сладки подаръци.. Flutter
Поздрави на всички. Heart Eyes

# 172
Сиси, блазе ти че поне сте се разходили до Бургас и до другите 4 стени. Ние никъде не мръднахме тия дни. Само на гости и по магазините. Много ми се пътува, ама...

Мюрвет, снимай госпожицата в количката като тръгнете по разходки, че да се изфукаш.

Момичета искам да ви питам знам , че някои от вас водиха мъниците на църква да им пеят за здраве, искам да заведа утре Маги ,че мъжът ми сънува много гаден сън и цял ден се тормозя. Sad, знам, че е глупаво но сънят наистина е гаден и на мен ми е едно подтиснато.
Какво да кажа като отида в църквата , носи ли се нещо в църквата,колко пари струва и т.н, я ме светнете да не се изложа.
vanilla80, честита ви месечинка!
По принцип можеш да занесеш вино или нещо такова за църквата, но ако искаш. Иначе търсиш попа да ти прочете молитва и накрая му даваш парички, колкото искаш. За да не се изложиш, можеш да погледнеш ценоразписа за разните там чествания и молебени в съответната църква и да си направиш извод колко да оставиш. Аз поне така действам, тъй като навсякъде са им различни критериите.

Ние досега бяхме на гости с малкия и той ни побърка. Цяла вечер не спря да мрънка  #Cussing out Добре, че имаше кой да го разнася  hahaha та поне аз си починах.

# 173
  • Варна
Добро утро, първо да си напиша поста и се връщам да ви чета!

Аз да се оплача, в тон с гадния линк, който се "разхождаше" из форума - имам херпес на устата Cry. Нося маска и се мажа.....жалко, че няма как да я изолирам малката - няма на кого да я оставя. Да се надяваме, че няма да има проблем....

Хубав ден, момичета!

Щом съм първа ви черпя с чай и кроасани:)

# 174
  • Пловдив
Добро утроооо!

Ние през почивните дни имахме гости,та не можах да стигна до компа.На 02 направихме 40 дни,бяхме на църква и после пита.Малката събра много емоции и цяла нощ не спа след това.Вчера пък таткото ни имаше рожден ден.......гости,подаръци........много хубаво беше.И сега отново сме си двете самички.......Гери заспа,а аз веднага в Нета  Grinning
Сега ще се върна на зад да чета и после пак ще пиша........
Приятен ден!

# 175
Честити месечинки на Преслав,  Кристиан, Пламен, Йордан и Калоян /все мъже днес  Laughing при нас/.

Добро утро. Мим, добър избор - чай, благодаря.

Да ти минава тоя херпес, че само като се сетя  Sad. Пази бебка и всичко ще е наред.

Сиси, браво за разходката. Все пак дори и между 4 стени пак си е нещо различно. Аз лично Бургас го харесвам много. И всички, които познавам от там са страшно готини и много ми пасват като хора и манталитет.

Мюрвет, тая количка дългочакана още малко ще почака. Пък и то виж времето хич не предразполага. Нашата количка само се мандахерца да ни пречи, а така ми се иска и аз да я изкарам.

А аз си мислех, че мрънкането е запазена марка за нас. Все някога ще свърши, това е моето мото. И тогава всички ще сме радостни и щастливи  Wink

Стига за сега от мен.

# 176
Честити месечинки на Преслав,  Кристиан, Пламен, Йордан и КалоянМамчета да ви попитам има ли вече някои от вас които сте слагали Пентаксима?Ако има кажете как го понесоха бебчовците?Защото на нас ни престои тази седмица да слагаме.
Да се оплача и аз количката ни е толкова тежка и голяма а живеем на 7мия етаж и  като съм сама не можем да излизаме #Cussing out
Айде кафенцето е от мен тази сутрин

# 177
Честити месечинки на всички мъже!  Crazy

немога да спра да плача за БГ.
Не мога да ви разбера, в името на страната има 8 букви, а сума народ жали само за 2 - Б и Г. Недейте така бе хора, другите букви ще вземат да обидят и после какво ще правим?

По случай националния празник накичихме количката с българско и европейско знаменце. В началото падаше европейското знаменце, когато то се закрепи падаше българското, след като и двете разбраха, че искат не искат ще са заедно се кротнаха. Преборихме знаменцата!

Вие за снимките си знаете и сами, няма да ви обяснявам много. Този път се явяват поздрав за 3-ти март.

Какви патриотични татко и бебе!  Sunglasses

# 178
Добро утро и от мен!
МиМ, по- бързо да се оправиш! С какво мажеш херпеса? На мен също често ми излизат, даже няколко дни преди да родя имах.Аз мажа с ацикловир, но май все тая, нужно си е време, за да мине.

# 179
  • София
Момичета, имам нужда спешно от отговор на следния въпрос- след като кърмя бебчо, мога ли да стана кръводарител - имате ли представа?

Общи условия

Активация на акаунт