Майки АВГУСТ 2009-Тема №20!

• 12 506
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте  Hug

Аз също качих снимка на моето коремче, доста ми е голям тумабака, такъв беше в 5-6 месец с пъравата бременност.

Аз реших да гледам колички пролетта, защото тогава ще има и нови модели, а жените на старите сигурно ще паднат. Но с интерес гледам вашия избор.

# 136
Здравейте и от мен,
по повод на легълцата ето още една фирма но няма цени в сайта , иначе изглеждат доста добре.http://mebel-gen.iservice.bg/index.php?option=com_content&ta … d=6&Itemid=22
Хубав ден на всички!!!

# 137
Здравейте момичета! Нямаше ме тези дни и не съм писала.Първо да ви поздравя с БАБА МАРТА,да сте живи и здрави smile3525 smile3525 preggo.Искам да 4еститя със закъснение Embarassed и рожденния ден на Деси,  bouquetмного,много щастие ти желая.и НА Кокона да и жив и здрав рожденника.Лек ден желая на всички. HugЦЕЛУВАМ ВИ  love001

# 138
  • София
Честити празници със закъснение.
Много слънчева година желая на всички.

Деси, честит рожден ден, също със закъснение, съжалявам за което.
Най-хубавия подарък август месец ти желая, да си здрава, а и всички покрай теб.

Диляна, дано нещата се оправят и почнеш само хубави неща да си мислиш.

Шери, да намериш сили да преодолееш това, което си преживяла. И скоро да си отново в отчетните.

Това легло Тренд 70/160 Бук - Бертони не е ли ужасно плитко? На снимката ми изглежда максимум 60-70 см.
Моята щерка на година и половина излезе от кошара висока метър, та аз на подобно нещо не бих се доверила.
Иначе съм за кошарките - от тези дето са за път и се сгъват.
Още си спи в такава, но Ивайла си е лекичка.
Да не говорим, че има супер яки - стабилни, с вградена музика, лампа и не знам си какво още.

# 139
  • На плажа
Здравейте момичета,да се оплача,въобще не се чувствам бременна Mr. Green,някой ще кажат,какво повече искаш,но аз пък се притеснявам дали всичко е наред.Две седмици станаха откакто не съм била на преглед и вече ми е неспокойно.Единствено корема ми напомня,че в мен расте човече.По цял ден стоя с ръка на корема,но все още нищо не усещам.Има ли и други като мен?

Да ви се похваля,докато седя на работа и си клатя краката,реших да направя по една картичка за осми март за госпожите на Вики в градината.Ето ги и тях http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340528&pid=10880272

Кажете ми защо не мога да вмъкна изображение,т.е.да се види направо снимката,а не адреса?Преди успявах ,а сега като опитам,се появява едно квадратче с хиксче вътре.

# 140
Спокойно Тинче, и аз съм така. Аз почувствах бебо в четвъртък и петък по един път и оттогава нищо. И корем нямам още, както си пуснах снимката преди две седмици, все така си седи. Нищо не ме боли и по нищо не мога да позная, че съм бременна. На работа даже ме базикат, че ги лъжа, че съм бременна. В пети месец влязох а нищо не ми личи. А не съм била на доктор от 6.02 и аз много се притеснявам. Утре най - накрая ще го видя бебчо и ще се успокоя. Така че спокойно Hug

# 141
  • На плажа
Чакам да ми кажеш ,резултата от прегледа.Дано всичко да си върви нормално

# 142
Тина, много са хубави картичките! За да можеш да вмъкнеш изображение в мнение, трябва да цъкаш на снимката до последно и тя да бъде с разширение .jpg

Ето:

# 143
Desi,честит рожден ден! Да се чувстваш прекрасна млада дама, да си здрава и да родиш едно прекрасно младо бебоче!
Честит ти рожденник и на теб КоконаБонбона. Да е драв,прав и корав!
На патерица:
Честит национален празник! Да се гордеем с това, че сме българи! гледахте ли Хъшове снощи по БНТ?В шоуто на Слави също говореха патриотично и повдигаха духа народен, български!

trasy t,кошарката,която е сгъваемата, за път я ползвахме до 1г3м, а леглото е на две нива на Dibo,докато беше бебе -на първото ниво,после го свалихме долу и махнахме решетката. До нашето легло е,затова не пада Даниел. Много съм доволна,чехмеджето го ползвах, докато беше бебе, сега си има място в гардероба и повече обемни дрехи.

dendy, една позната има такова и още го ползва, а детето сега ще стане на 4. Като бебе го люшкаше, може и да се застопори.

tina1801 , спокоино, като започне да се опъва като няма място - ще викаш да спре

sosmy, добре дошла при нас и честити сини гащи!

Дю, благодаря  - и аз се научих да вмъквам картички - и ето резултата

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 13:14 от pepejeans

# 144
pepejeans, незнам за легълцето, започват да ме разколебават хората  Tired
Повечето казват, 4е е много плитко и опасно за бебето  Sad ...70см, височина толкова ли е малко, не мога да преценя въпреки, че племеника ми е на 2г. и е около 90см.. незнам, но по дрешките които купувам нали е размер 86см. Т.е ако при 70см бебето ве4е ходи уверено то така или иначе ще се катери на всякъде.

# 145
Честит рожденник на Коконабонбона да ти е жив и здрав и да слушка много

# 146
 Cry Cry Cry
отново мъжкоооооооооооооо
някой да ми оправи бебето на 1стр.-чакаме момче  Peace
още съм бясна,но и това ще мине като родя и го видя
всичко е наред-152гр.10см.

# 147
Деси, не тъжи и сега. Важното е, че всичко е наред. Моя приятел преди няколко дни ми каза, да не се настройвам за момченце, защото бил сигурен, че е направил момиче. На ФМ докторът ми каза, че стърчи нещо, но е рано да се коментира.

# 148
Здравейте момичета Simple Smile

Ох страхотни колички показвате ..аз още се колебая, но мисля скоро да се разходя по магазините и да гледам Simple Smile
Аз да ви питам .. как се чувствате с големите коремчета и качените килограми ? Днес станах и се облякох .. и се почуствах ужасно депресирана от външният си вид   Shocked Качила съм около 8 кг, но коремчето ми расте с всеки ден и съм станала огромна направо .. 68 кг  #Crazy А колко още ме чакат до август месец ... Цял ден само това мисля, то сега нито е да правим диети, нито да се ограничаваме .. Успокоява ме единствено момента в който чувствам мъничето как ме подритва Grinning
tina1801 страхотно се справяш с картичките Simple Smile
`Деси`  прекрасно Simple Smile важно е бебчо да е добре
Лек ден на всички Simple Smile

# 149
  • На плажа
Деси,съжалявам мила,всеки иска да ги нашари,както се казва,но това е божа работа.И ние искаме да е момченце,но моето чувство е пак за розови гащи.Ще видим накрая,като е роди,че нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт