Толкова много има за честитене - Честита Баба Марта да са ни румени засмени малките ни съкровища!
Честит Национален Празник на всички българи!
Честити рождените дни на Даниеле и Звезволива (дано втората се разпише да каже как са) - пожелавам ви много здраве и щастие!
Ние прекарахме почивните дни в обикаляне по магазините в търсене на нов лаптоп, че нашия сдаде фронта - даже детето не спа на обяд вчера заради щурия си баща които точно в 13,30ч се сети и каза айда да идеме там и там да видиме какво има и така се прибрахме в 19 часа, но поне купихме и сега е спокоен че може да си работи беше ми дошло до гуша вече от рамове, хардове и сравнения цял тефтер изписах с модели и щуротии докато измисли какво да си купи...но пък успях да покарам доста и съм много доволна от себе си. Вече ми е по спокойно и не ми гасне колата не бъркам скорости оправих се в няколко ситуации и сер адвам много на колицата си, купих й и нови стелки да не ми се закачат токовете
Мариса сутринте нямаше търпение да отиде при децата, макар че ставането не и е силната страна сутрин установих че точно от 7,30 до 8 дават Том и Джери по Бумеранг и това ми е спасението да я дигна само като чуе музиката и се надига да не изпусне нещо и аз веднага почвам да я обличам с лице към екрана разбира се и точно в 8 свърша и почва друго детско гася и тръгваме - много добре ми идва сериалчето сутрин
Да пожелая на болничките да оздравяват вече - скарлатината да подмине Евка а батко и да я изкара лекичко, докладвайте какво е положението и при останалите с темп. мъници.
Честита половин годинка и на мъничката сладурана - времето си лети безмилостно!
Усмихнат ден на всички!

Между другото гледах още един як филм - "Ип Ман". Сега съм се наточила 

на Даниеле и Звезнолина! Много здраве и късмет! На Даниеле - лека и безпроблемна бременности и накрая една красива и здрава принцеска! 
дано Ема не прихване!
А парка ни е в ремонт, та обикаляхме пътищата и стигнахме до Арена, където обядвахме. И като се почна едно "Искам, искам, искам", то си е така по принцип напоследък с него - ако ги броя сигурно по 40 неща на една разходка иска
накрая му казах, че нямам в себе си толкова пари и като се убеди с очи, че в портмонето наистина нямам, се нави да си тръгнем, за да вземем от банката. Едва се прибрахме и цял ден за тоя мотор се жалваше 

/