Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 487
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден Ники!!!
Ани, Heart Eyes Hug
За мързел град научихме от братовчедка му. Сега още със ставането го пускаме и лягаме с това сериалче. Аз също съм доволна, че търси спортните бонбони, пък и започна да скача и танцува повече.
Ванилка, Шуши, това с театрите е супер, само че пре нас няма такова нещо. Нямаме и музей, и влакчето на Люба ми направи силно впечатление.  Peace
Харесва ми новият ви дом Змейко Peace

# 256
  • Пловдив
Змейко, много хубаво се получава. А тези проекти, на програма ли си ги правиш?

Шуши, май в неделя ще го дават купона на който си била вчера! МММ, все на интересни места се озоваваш тази година, май трябва да ти лепнем една номинацийка!  Wink

Ани, да на програмки си ги правя проектите  Laughing Правя се на дизайнер , дано стане хубаво де, мисля ги от 1 година тези неща  Laughing пък и с ограничени средства задачата е 3 пъти по-сложна  Embarassed Вече от няколко места искат да им правя проекти  Joy Ама приемам на шега де - много ми е далече професията от това  Blush

Шуши, ще те видим ли и теб в предаването - аз точно това никак не го следя, ама ако знам, че наш човек ще покажат непременно ще гледам  Hug

Вели, честита нова работа  Hug Дано бързо се адаптираш

На мен честно казано никак не ми се работи вече... искам пак вкъщи и пак бебе... ама ще видим кога  Laughing Вчера Юлиан ми сподели, че измислил име за "бъдещото второ момиченце"  Heart Eyes - убеден е че ЖЗ ще е момиче пак  baby_neutral

# 257
Момиче, благодаря за хубавите пожелания. Празника мина що-годе добре. Най-хубавото нещо от деня беше обаждането от Сиси (понеже сутринта спеше като излизах) и ми каза: "Исках мамо само да ти кажа честит рожден ден". Толкова мило ми стана. Heart Eyes
Миленка, хареса ми новата ви къща. Изглежда интересно, изчистено и добре измислено. Надявам се да ни покажеш и окончателния вариант вече и с мебелите.
Шуши, страшен сняг, страшно нещо. Браво на вас, че не сте се уплашили и сте се качили на Витоша. И аз съм любопитна и ще се опитам да гледам предаването.
Вели, сигурно не ти е леко. Всяко ново нещо е притеснително и в началото не чак толкова приятно. Дано по-нататък ти хареса работа и си я вършиш с голямо удоволствие.
Лека вече и приятни сънища.  smile3524

# 258
velisa75, дано бързо да се адаптираш. На мен много ми се иска да започна работа. За да разнообразя с постоянното сменяне на памперси, лигавене и дундуркане на бебета.
Вече е 4 часа, а Ема още не е заспала. Растат й зъби и е някакъв кошмар. Само реве и иска да суче.
Дано скоро да заспиме и ние.

Лека и спокойна нощ!

# 259
леле къде сте бе хора  Naughty
Ние днес в офиса имаме супер важен гост и всички сме наконтени красиви или пък аз  Embarassed хаха колежките ме заплашваха с убийство даже  Mr. Green ама няма да им се дам и ми е едно напрегнато и вика чакай да видя кво пишат момичетата да се разведря докато обядват а то кво няма никви вести от вас...не може така....Дени я се стегни и качи снимки..кризата ще почака малко..ама ни покажи и Марто, че отдавна не съм виждала тия сини очички.
Таня как върви тази седмица занималнята?
Велиса ще видиш че бързо ще се нагодиш на новия ритъм и работа всяко начало е трудно, но после ще се чудиш как се си седяла в къщи  Heart Eyes
Ехо разпишете се.
Гери, Катя, Ира, Мимозата, Пейзи и още и още....

# 260
  • София
galche, кой е този важен гост? ако не е шеф, не се брои  Stop  Mr. Green

аз съм тук и ви чета диагонално Party, междувременно работя, обядвам набързо, карам колело във фитнеса 1 км /че скоро започнах/, после разходка на въздух и обратно. ето, дадох отчет. а ти галче, я кажи караш ли, караш ли? Simple Smile, сподели впечатенията на еидн нов шофьор за трафик, пътища, цена на поддръжка / може и на ЛС/, че и аз май ще се моторизирам. поне такъв е плана. но си събирам пари, т.е. няма да е след месец два  Blush

# 261
Здравейте, момичета!

Таня как върви тази седмица занималнята?
Никак, Галя, не върви занималнята тази седмица. Никола от петък вечерта е със силна хрема и не е ходил тези дни. Иначе ме пита няколко пъти кога ще ходи при госпожа.....
Днес го заведох на гости при баба му, че и нея не я беше виждал от миналата сряда, та добре се позабавлява там.

Това е при нас - нищо ново и интересно.
Аз смятам да се връщам на работа скоро ЖЗ (това като го прочета или напиша и се сещам винаги за Олчето - пиши два реда!), та си "подготвям почвата". Само като си помисля колко време ще губя по придлижване от точка А до точка Б и лошо ми става... Ама няма начин. Няма вече за кога да отлагам! То детето си порасна - няма вече толкова голяма нужда от майка си.
Велиске, ще ти бъда боен другар по адаптация!  Mr. Green Надявам се днешният ти ден да е минал по-добре от вчерашния и Алекс също да е по-добре!  Hug

Галя, пиши кой е този величествен гост!!!! Не ни оставяй в неведение, моля.

Явно майчиството е убило и последните ми останали живи мозъчни клетки. Само аз не разбрах на кой прием е била Шуши и кога и къде ще се излъчва... Rolling Eyes

Хубав ден!

# 262
Подуенски район сме най редовни май.
Госта е важен за нашата фирма. Тръгна си вече всичко мина много добре сега ще чакаме резултати да се види какво да се договорили...
Ех Ники болен, гадно дано се оправи скоро, а ти мислиш на старата си работа ли да се връщаш?
А Ванче за колата, какво всички казваха това и стана пристрастих се и добре че маршрута ми е много спокоен и все по спокойно си карам, лека полека сама съм си поставила цели които да постигам и съм доволна от себе си...ти до работа ти е много път и си представям от сега какъв страх ще ти...не е лесно софия е ужасно място за живеене и не на последно място и за шофиране. Виждам как шофьорите изпращат поздрави на майка ми...та съм и казала че много народ нещо я познава явно...но не ми пука вече още докато карах курса свиснах с бързаците и подсвиркванията им. Mr. Green
А Ванче твоята програма ми скри шапката ти си като шесторъкия Шива....
Хайде Олче, Даниеле пише те. Кате как само чакам новини от пола на бебето ти.... Praynig
Змейко много ми харесаха снимките и аз чакам с нетърпение още интериорни снимки....Мимозата май и тебе трябва да те подсещаме за същото.
Ох Ани страхотна програма имате просто е супер.
Чакайте да кажа нещо и за детето бе...тя гледа само и единствено Том и Джери според мен това продължава вече 6 месеца и то един и същи диск наизуст го знае и най интересно ми е че седи и не мърда....като минат поне 30-40 мин вече се заиграва с куклите но там на фона на детското опитах се да сменя с Ну погоди но беше само няколко дена интереса към него и пак старата песен....абе деца не и се бъркам в избора вече. А и от както я водих на басейна всяка вечер ми казва че утре иска да я водя пак  Laughing явно много и харесва и пак ще се спретна веднъж месечно все ще мога да си го позволя.  Wink  а и благодаря на Ваня за идеята за театъра подсети ме и ние да ходиме....  bouquet
Работния ден за мене свърши - толкова съм уморена, новите обувки ми убиха ужасно добре че си нося други...чао от мене до утре ако има нощни птици нека пишат че утре работещите имаме кафе да пиеме и ни трябва четиво...

# 263
Галя специално за теб ще си напъна полузаспалия мозък да има с какво да си пиеш кафето Wink
 При нас ежедневието е убииствено монотонно,но за моя радост тази вечер съвсем спонтанно се получи едно излизане с още две приятелски семейства и с децата им.Ходихме в един сравнително ново заведение с детски клуб(всъщност клуб е силно казано,кът ми звучи по-правилно за оскъдното място за игра)но пък все едно нямаше деца с нас голям купон си спретнаха.По този повод за сетен път ми нахлуха мисли за второ подобрено издание на Любо EmbarassedНаистина няма нищо по-хубаво от стоенето в къщи да си гледаш детето(но не прекалено дълго де,че почваш да се сдухваш в други посоки)Ама като се сетя как мрънках че ми е скучно наистина не оценях спокойствието на ситуацията тогава.Абе с две думи угодия нЕма Mr. GreenКухнята беше на ниво а баткото сервитьор малеееееее потекоха ни лигите на жените добре че все пак бяхме с мъжете си че като нищо едната мацка щеше да го задене много сериозно.Снимков материал не мога да предложа,защото както винаги забравих апарата.Но си представете нещо като на Сиска батковците дето ги показва от време на време Crazy

А сега да напиша и няколко по-смислени думи за Любо.Да не чуе  Twisted Evil ама толкова е спокоен и послушен в90% от времето,че чак се чудя от къде тая доброта и послушание в това дете предвит генетичното му наследство Mr. GreenНо сигурно ще избие на по-късен етап.Но пък за акъла хич не се и чудя то е ясно,че прилича изцяло на майка си bowuuБожеее голми глупости ми врът в главата,но пък и почти сами си се пишат Crazy
Хайде стига толкова,че току виж изпод пръстите бликне и някоя умна мисъл.Лека вечер и пивка сутрин на всички Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 264
Добро утро!

Сервирам ви кафето със закуска, че отдавна не съм се отчитала

При мен нищо ново, освен че съм толкова изморена от тези деца, че вечер си лягам с кокошките  Embarassed.

Галя, още не го знам пола на бебето, последния път не можа да се види със 100 % сигурност, докторката ми каза предположението си, но ми каза също, че не гарантира. В петък съм пак на преглед и тогава ще я питам пак какво вижда.

Килиан е в момента в една такава фаза на мрънкане ако не стане на неговото или като иска нещо вика т.е. крещи "искам еди какаво си", но аз не му го давам докато не ме попита възпитано "може ли да ми дадеш еди какво си, моля?" Малко е мъчително да остояваш, но аз съм свикнала  Mr. Green.
Хубавата страна е, че се заиграва с големите деца 7/8 годишни и си играят доста време. Скоро му купихме тротинет и сега в къщи е състезателна площадка (времето е лошо на вън и не можем да излизаме).

По-късно ще се опитам да кача снимки от миналия уикенд.

Хубав ден ви желая на всички!

# 265
  • София
Здравейте Майчета!  bouquet
От известно време следя темата преди известно време пишех  и аз ама после спрях .
Казвам са Надежда малката е Данислава и е родена на 24.05.2006г.
Ако ме приемате ще се радвам да си споделяме грижите и радостите от гледането на децата.
Ние също сме фенове на Мързел град .
Не ходим на ясла ,успях да вредя баба и да е детегледачка и засега си е вкъщи ,но  на есен ще ходи на детска градина.
Това е за сега от мен ако имам после време ще пиша още.
Кате благодаря кафенцето  bouquet
Лек и усмихнат ден от мен. Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332343&pid=11247126 това е една от последните ни снимки. Laughing
паролата е 2924

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:18 от nadezhda96

# 266
Надежда, добре дошла при нас!   bouquet Пусни малко снимки на Данислава!

# 267
  • София
Надежда, добре дошла при нас!   bouquet Пусни малко снимки на Данислава!
Благодаря ! Токущо качих снимки в албум тези са ми от компа в работата .
Тук имам повече време да пиша и следя темата в вкъщи вечно си имам работа. Simple Smile

# 268
  • София
eeeeeeee, как да не се отчете човек при вида на тази закуска?!?!?!? кате, все едно ти си я сервирала / или снимала/  Mr. Green

галка, точно така! подуенския вилает са все хубави хора / до един!/ и най-вече редовни в разписването. и талантливи в писането. и шесторъки. и смели шофьори. така, разбра се кой кой е  Mr. Green, няма да пояснявам.

танче, смело действай за работата, защото е едно хуабво разнообразие. което носи със себе си товара на притесненията около детето. така че най-дорбе е на половин ден, мен ако питаш, обаче е трудно да се намери нещо подходящо на подобно работно време и затова и аз си налягам парцалите и благославям мойта прекрасна свекърва / без ирония/ и се моля Бог да я поживи всеки ден! Без нея не бих се справила!

иначе , за шофирането галче, всеки мисля го поздравяват в началото , пък и после, но колкото хора, толкова и лудости, така че нямам време да с епритеснявам за комфорта на тези дето обичат да свиркат. важното е да не ги застрашавам. другото да му мусли общината. а наистина моят км не е малък - 16 км, но след черковна, алея яворов се излиза на цариградско и после горубляне и околовръстно и после съм близо  Mr. Green сутрин ми е лесно с таксито, но следобед е оле мале прибирането и взе да ми писва/ от младост хващам рейс до бул. мадрид и после вървя пеша 15 мин./.

добре дошла на новата мама Simple Smile Hug

и да не забравя:

ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:52 от ва ни ла

# 269
  • София
 Досега се борих да го подреждам  Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332343&pid=10113865

Общи условия

Активация на акаунт