Баба МАРТа тук е гост специален - две годинки - туй е празник официален

• 23 757
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет на всички!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на многобройните днешни мартенчета и специални поздрави на МАРТИНА на мама Вава и Наско на мама Вили! Да са здрави, весели, засмени! Весел празник на всички! За мамите   bouquet

Десем, бързо да оздравява малката принцеса, че да е във форма за РД.
Ива и Мони, дано бъде по-леко оттук нататък с отказването от бибата.
Пухчо, страхотни снимки. Цялото семейство сте много готини, а ти си невероятно финна мадама.   bouquet

# 31
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден на
Лукас Джонатан,
Джъстин,
Елена,
Наско,
Емма,
Виктория,
Теодора,
Мартина.
Детството им да е изпълнено
с весели игри, безгрижни дни и приятели добри.

# 32
 Честита Баба Марта!
Честит рожден ден на всички рожденници!!! Hug Hug Hug

# 33
  • София
Я да питам нещо клю-клю  Embarassed
Вчера гледах (частично) "Такъв е живота" и ми направи впечатление една от двойките. булката беше руса (кичури май), сватбената и рокля беше до под гърдите и нагоре тръгваха едни ленти които скривах гърбите после се прищипваха с нещо(ама и аз как го обясних), взеха я с едначерна лимузина, която не запали и я бутаха .....
Та всъщност исках да питам та тази сватба май съм я виждала в нечии албум  newsm78

# 34
И мен ме заинтригува на кого ли ще е сватбата GrinningИ аз го гледах,този епизод не бях го гледала

# 35
  • София
Не, мисля   беше ходила наша мама  на сватба

# 36
Честита баба МАРТА  !!!

Да сте бели и червени, румени, засмени!
Да сте здрави, като скалите и волни, като орлите!
Радост в сърцето ви да блика, да сте свежи кат' иглика!
Много здраве, щастие, късмет да ни водят за носа напред  !

# 37
Честит рожден ден на многобройните днешни рожденици – нашите мартенички, а именно: Мартина, Наско, Елена, Виктория, Теодора, Лукас Джонатан и Джъстин!

# 38
  • Пловдив

Да са ни живи и здрави първомартенските рожденници Лукас Джонатан на NRG;  Джъстин на rosito_m_m, Елена на marissha, Емма на arabela82;  Виктория на cher, Теодора на desi6ava, да са здрави, усмихнати и умерено палави.

Специални поздрави за зетчето Наско и неговата прекрасна майка, с пожелание за едно прекрасно и усмихнато детство и нека родителите му се радват на поне още едно малко съкровище вкъщи.

Честито първомаренска рожденничка на Галя, нека Мартина расте здраво и будно /като кака си/ дете, весели игри и прекрасно детство й желаем.

Букетче за майките на тези щастливи рожденници:

Присъединявам се към изчерпателния поздрав на Мини  Hug
Вчерашният рожденик започна днешния ден с повръщане и леко разстройство. Крив е, не иска много да се храни. Хапна малко попара одеве  Sad На всичкото отгоре и на мен ми е едно отнесено - вие ми се свят, отмаляло ми е.
Благодаря за милите думи по повод снимките ни  Hug
Мая, рд беше във "Верди" в Кичука. На долния етаж има детски център, не се пуши, храната е вкусна. Доволна съм от избора ни  Peace Тортата беше страхотна, не само визия, но и вкус. Кремът беше карамелен, без ядки. Малко притеснено ми беше за поръчка по този начин, но не съжалявам  Peace
Иглика, сигурна съм, че ще се справиш с влака и изобщо тортата Hug

# 39
  • Пловдив

Бъдете живи и здрави, вие и цялото ви семейство!

# 40
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честита Баба Марта! Нека да сме здрави и щастливи! Hug
Честит рожден ден на всички рожденници днес!

# 41
Благодаря за страхотните пожелания!
Една малка виртуална почепка:

Нашето парти беше от 10:30 сутринта у мама. Според мен мина чудесно. Получихме най-страхотните подаръци. Рожденичката и родителите й заспаха в 16 часа и спаха до 19. Така, че тази нощ купонът продължава. Joy
Честит рожден ден на днешните и вчерашните рожденици и специални целувки за Наско!
После ще разглеждам снимките и ще кача в албума!
Честита Баба Марта на всички! Пожелавам ви да сте здрави, бели и червени като мартеннички!
Една малка мартеничка от моята Мартеничка

И накрая, тъй като днес е Сирни Заговезни и Прошка пожелавам силата на огъня да изгони злото около нас!

И тъй като сме почти роднини, а аз май съм най-голяма Embarassedот вас: "Господ да прощава, простени да сте!" и хапнете халва:

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 20:51 от VAVA

# 42
Тъкмо малко по-рано си мислех, че все още не съм ви поискала прошка Blush
Та, мили ми приятелки и посестрими, ако някога с нещо неволно съм ви засегнала или обидила, простете ми Praynig
Галя, благодаря ти за прошката в аванс Hug

# 43
  • Лондон/Пловдив
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !
Честити РД на всички дечица ,да са живи и здрави.

# 44
И от мен: Прощавайте !

Общи условия

Активация на акаунт