Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-5-та тема

• 29 845
  • 433
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Със сигурност-силен,около него друг парфюм няма как да се усети,има нотка на тамян-поне според мен и малко ми напомня на Beyond Paradise
не ме бива много по описанията  Embarassed
явно всички хора имат различно усещане за аромати, но лично за мен тези двата нямат нищо общо по между си. Апартишън е сладък аромат, а парфюма на ЕЛ е цветен, воден, но същевремено плътен и траен аромат.... и тамян не откривам в тях  Rolling Eyes

# 91
Здравейте и от мен! Мога да Ви похваля два свежи и леки парфюма, но цената им в сайта е по висока с 5-6 лв. от България. Надявах се много да са на по ниска цена но уви  Sad
Bright Crystal на  Versace http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_B-am-pid_ … 0W__products.html и  I Love Love  Perfume на  Moschino http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_I-am-pid_ … 3W__products.html

Мммм, Мошиното винаги има готини аромати и ги пазарувам от раз, дори без да ги пробвам. Винаги са ми харесвали   bouquet Верзачето ми е малко скучен, един такъв, стандартен.

# 92
Пуснах една поръчка, да видим кога ще я шипнат. Поръчах тези, цената ми се стори много добра  Wink.

Ако са експедитивни ще ги зарадвам с още една  Crazy!

# 93
Пуснах една поръчка, да видим кога ще я шипнат. Поръчах тези, цената ми се стори много добра  Wink.

Ако са експедитивни ще ги зарадвам с още една  Crazy!

Другата седмица ще са при теб.  newsm10

# 94
  • Варна,морето ...
аз поръчах  булгарито много е хубав и траен

# 95
  • София
Аз си поръчах Magie Noire на Lancome.
В момента 30 мл са на много изгодна цена Simple Smile
http://www.fragrancex.com/products/_sid_MNOI30TSW__products.html

# 96
Поръчах си този. Дано не ме разочарова.

# 97
изглежда много свеж  Simple Smile

Паломата ми е дошла.  Joy
от 11.03. - една седмица

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 23:30 от Стики

# 98
Както сигурно си разбрала, прилича на Адикт на Диор. Аз го имам. За тези пари е повече от перфектен Grinning

# 99
Както сигурно си разбрала, прилича на Адикт на Диор. Аз го имам. За тези пари е повече от перфектен Grinning
Моля те, кажи ми каква трайност има приблизително. Не, че скоро няма да разбера, но все пак.

# 100
Идват много бързо,на мен последната поръчка ми дойде за 1 седмица,сега пак се оглеждам за нещо интересно,а кога ще ги изфъскам не знам,но да се чувства изобилието Mr. Green

# 101
Идват много бързо,на мен последната поръчка ми дойде за 1 седмица,сега пак се оглеждам за нещо интересно,а кога ще ги изфъскам не знам,но да се чувства изобилието Mr. Green
Да, бързи са. При мен рекордът беше за 4 дни, като само 3 от тях бяха работни.
пп. Но съм в Испания, ако въобще има значение.

# 102

Пиши като пристигне дали е хубав аз отдавна го гледам и на тази цена.Аз чакам от 10 но още нищо няма.

# 103

Пиши като пристигне дали е хубав аз отдавна го гледам и на тази цена.Аз чакам от 10 но още нищо няма.
Peace
Гледам обаче, са ми пратили писмо, че са го щипнали още вчера, но пък ми пишат да имам търпение, защото пътува по въздуха от САЩ и няма тракинг номер. Дано да е стандартен отговор и да не го чакам от САЩ.

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 18:45 от natia

# 104
Стандартен отговор е !

Общи условия

Активация на акаунт