® E-bay - тема 23

• 43 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Доскуча ми ....
бахти нахалния немец, не стига че му изкупих стоката ми взе че отряза БГ заради мен

Ами ти нали си му изкупил нещата. Няма какво да прати вече насам  Joy

# 346
МерСедес,не че и ние нямаме,просто май само сини и жълти липсват м/у поне 7те чифта Laughing

[22:59:38] empresa.dir каза: v petuk sa v sofia samo che neznam po koe vreme
Виолета не е разбрала явно,това е от преди минути от чата ми с Мариелка Peace

# 347
  • София-Лагера
http://cgi.ebay.co.uk/adidas-boys-blue-white-sandals-size-9-youn … %3A1%7C240%3A1318

Ето ви Адидас.На мен лично по ми харесват,защото са с лепки и стават за всяко краче Peace

# 348
http://cgi.ebay.co.uk/adidas-boys-blue-white-sandals-size-9-youn … %3A1%7C240%3A1318

Ето ви Адидас.На мен лично по ми харесват,защото са с лепки и стават за всяко краче Peace

Хубави са, ама моя по принцип много не търпи обувки и тези с лепките направо ги събува Tired. Това лято изкарахме с два чифта като тези по-горните Найкове, трудно се нахлузват, но са плътно по крачето и не се криви стъпалото.

# 349
Мацки,коя от вас си беше поръчала легло за масажи ?

Грозното Пате, ако не се лъжа  Flutter
Тъкмо аз.Chocha,сега ще се разтърся и ще ти пратя.

Какъв е курса на  австралийският долар? newsm78

# 350
  • София
[Какъв е курса на  австралийският долар? newsm78

Горе долу едно към едно с лева е - за вчера AUD 10 = 9.994020 лв.  Peace

# 351
МерСедес ,ето подобни,пак при момичешките - какво момичешко видяха,не знам,другите поне жълтото ги правеше по-подходящи...... http://cgi.ebay.co.uk/FANTASTIC-GIRLS-NIKE-BEACH-SANDLES-SIZE-8- … ;_trkparms=66%3A4|65%3A1|39%3A1|240%3A1318

# 352
[Какъв е курса на  австралийският долар? newsm78

Горе долу едно към едно с лева е - за вчера AUD 10 = 9.994020 лв.  Peace
Благодаря ти! Hug

# 353
Доскуча ми ....
бахти нахалния немец, не стига че му изкупих стоката ми взе че отряза БГ заради мен

Ами ти нали си му изкупил нещата. Няма какво да прати вече насам  Joy

бях кат мутра, докато пичелим ша играем
ама с колко дивотии се сдобих, мога да изкарам 2 коледи в като дядо мраз срещу детската градина и пак ще ми останат пъзели барби, легота, дървени играчки хоба и не помня какво още беше ама нещата от колите ми се вързаха супер изгодно

# 354
Да попитам само 1 инч на колко сантиметра се равняваше?

# 355
# 356
  • софия
ДУбрЮтрЮ Hug
От Емпреса може ли да си взимаме нещата в събота?
Не съм много добра в търговете, но това само ме амбицира. Снощи ми отмъкнаха под носа един плажен сет. Не разбрах как стана работата. Започнах да наддавам в последната минута, бях заредила снайпера (който въобще не стреля), но ще се боря до победа.
Хубав ден и успешни покупки!

# 357
  • София
Мен вече ме е страх да ползвам снайпери и си играйкам с ибейския биддер. Зареждам в послдната минутка някаква сумичка да видя имало ли е желаещи за такава сума и, ако има, променям за по-голяма в последен момент. Но това е , разбира се, ако съм вкъщи. Пък и зареждам само такава макс. сума, която мога да дам, а ако ме надцакат - здраве да е. Макар че много се ядосвах на два пъти за едни прекрасни ботушки, новинки, за мен. Ох... вече ги бях обула и комплектовала с разни парцалки... в мечтите ми  Laughing

И като гледам прекрасните сандалки, се сещам, че няма нищо за моя синковечц, пък аз и не мога да преценя кой номер ще е лятото. Сега му купих маратонки 5 номер, като те би трябвало една идея да са му свободни, ще видя дали съм уцелила номера, пък после ще гадая за през лятото. дали така и ще си остане 5 номер и тогава?  newsm78

# 358
Момичета да ви се похваля,получих си първата покупка от този сайт и съм много доволна,ето какво красота взех за принцесата ни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347414&pid=10889037
И сега имам нужда от помощ-искам пда постава положителна оценка на продавача и незная как,ако може и готов текст че не съм нмого добре с английския ще съм много благодарна.Може и на лични.Благодаря!  bouquet

# 359
  • Бургас
Здравейте момичета и момченце!
Дайте някъв  продавач на бутуши или ако някой е вземал от тези:
да има някъкви отзиви.....
А с удоволствия приемам и помощ за продавач на ботушки.....

Хич не им се чуди на тези ботушки! Супер са!  Wink Обувките на Schuh са хубави и качествени.
Я дай продавача да поразгледам...

Общи условия

Активация на акаунт