® E-bay - тема 23

• 43 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • В сърцето на ММ
Привет.
Моля,ако някой е купувал детски сенки и червило или парфюми да ме насочи.Не мога да ги открия.
Благодаря предварително.  bouquet

# 376
Здравейте отново!
Моля ако на някой му се занимава с мен на ЛС да ми обясни за "best offer"

# 377
  • виртуално
вчера гледах детски парфюми: като отидеш на дамските пишеш в търсачката Bratz,Barbie или Disney

# 378
  • София
За Емпреса знам, че следващият им курс е на 10ти, аз за тогава се глася за нещицата си. Simple Smile
не е ли на 11-ти newsm78
Да, 11-ти, аз явно бързам. Joy

За колко дни приблизително пристигат колетчетата от Англия изпратени по пощата?
На мен първото пакетче за 2 дни, но ме хванаха почивните дни, та поседя в пощата.

# 379
  • София

За колко дни приблизително пристигат колетчетата от Англия изпратени по пощата?
На мен първото пакетче за 2 дни, но ме хванаха почивните дни, та поседя в пощата.
[/quote]

Ох дано не ги бавят много , че чакам една карнавална рокля за дъщеря ми  Praynig

# 380
Имам въпрос,ако можете да помогнете.

Онзиден платих на приятелка нещо,спечелено на моя Ибей акаунт,но от нейния Пей Пал акаунт и сметка.И от тогава името на получателя не е нейното,а вече моето.Адреса за доставка си е същия - на Емпреса.
Някой може ли да ми обясни защо така се е получило,и как да го променим - защото така от тук нататък всичките и покупки ще се изпращат на мое име и ще стане голямо объркване. Tired

п.п В момента тя плаща на трети човек покупките - от чуждия Ибейски акаунт, но със нейната си карта и пак излиза моето име на получател Rolling Eyes

# 381
  • varna

Онзиден платих на приятелка нещо,спечелено на моя Ибей акаунт,но от нейния Пей Пал акаунт и сметка.И от тогава името на получателя не е нейното,а вече моето.Адреса за доставка си е същия - на Емпреса.
Някой може ли да ми обясни защо така се е получило,и как да го променим - защото така от тук нататък всичките и покупки ще се изпращат на мое име и ще стане голямо объркване. Tired

п.п В момента тя плаща на трети човек покупките - от чуждия Ибейски акаунт, но със нейната си карта и пак излиза моето име на получател Rolling Eyes
ами нали от твоя ибей акаунт е спечелено,ако не си променила или написала нейното няма как да се е променило.нали като плащаш има опция  да смениш или да допишеш Peace

а за послеслова-как ще стане на твоето име,след като не фигурираш никъде,или те са вкарали първоначално твоето име,да си проверят данните.

# 382
Имам много спешна нужда от помощ за немски език, искам да напиша един отрицателен фийдбек  Twisted Evil #2gunfire, някой мераклия да ми пише на лични

# 383
  • varna
Имам много спешна нужда от помощ за немски език, искам да напиша един отрицателен фийдбек  Twisted Evil #2gunfire, някой мераклия да ми пише на лични
с преводача не става ли Peace
я дай на бг, да видим как ще ти го натамъня-ама нали до 88символа Peace

# 384
Абе то става, ама искам да е написано правилно, като бъкел не разбирам немски как да съм сигурна,че преводача няма да  напише някоя глупост

# 385
Може ли някой да ме просветли относно ел. уреди в UK newsm78  Заглеждам епилаторите, но в главата ми се върти, че нещо не беше точно както при нас в захранването?

# 386
  • varna
Може ли някой да ме просветли относно ел. уреди в UK newsm78  Заглеждам епилаторите, но в главата ми се върти, че нещо не беше точно както при нас в захранването?
да накрайника е с 3 чопчета,трябва да се смени-купуваш си едно шокои си го сменяш -много е лесно Peace

мерцедес напиши какво горедолу искаш да му напишеш,имам някакви понятия от немски и затова ти казвам Peace

# 387
  • на пистата

не мога да ти помогна,но...да те придупредя,че ние с моята приятелка така от два акаунта-нейния и моят плащахме с една карта и накрая ни блокираха и двата акаунта.та да знеш да не стане някоя беля и после да се чудиш защо.

# 388
# 389
Махни адреса на емпреса и го въведи наново. Може да се оправи проблема с имената. И при мен се получаваше така, но се оправи с новото въвеждане.

А за уредите - ние не сменяме накрайника, а слагаме преходник. 1 лв е и се продава в железариите.

ей го - пропуснах аукциона, за който се точех от 1 седмица Sad Без снайпер не става Sad

Общи условия

Активация на акаунт