® E-bay - тема 23

• 43 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
може ли линк към друг снайпер - и аз ползвах гуфи

# 211
може ли линк към друг снайпер - и аз ползвах гуфи
Виж в първия пост - има няколко  Peace

# 212
Здравейте, мога ли попитам някой дали е поръчвал столче за кола. Всичко наред ли е било при доставката, цена....

Конкретно от този търговец съм решила да е:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GRACO-CHILD-BOOSTER-CAR-SEAT-LOGICO-L- … %3A1%7C240%3A1308

# 213
Много опасно ми се струва да се ползва снайпер. Тъкмо се бях навила да ползвам!!!
имам въпрос. Как да поискам да ми дадат положителен feedback от продавачите?

# 214
  • Пловдив
Много опасно ми се струва да се ползва снайпер. Тъкмо се бях навила да ползвам!!!
имам въпрос. Как да поискам да ми дадат положителен feedback от продавачите?
Можеш да му пишеш да ти остави фиидбак, а той сам ще прецени, че  ще бъде положителен. Примерно: Please, leave  feedback. Thank you.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 22:08 от marzeliva

# 215
Впишете ме и мен при хакнатите акаунти. Peace До преди малко се мъчих да си го оправя...и с помощта на чата им и някаква си Хелън...успях. ooooh! Party Аз също получих сутринта мейл от ибей и не можех да вляза в акаунта си,защото ми даваше,че паролата ми е грешна. Crossing Arms И освен това и аз ползвах снайпер онзиден-Гуфито. Peace
Важното е,че успях да си сменя паролата и засега уж всичко е наред.

И аз имах уведомително писмо днес - какви данни могат да ми ползват точно и каквобимогло да стане ако стане изобщо се замислих днес - нали нямат достъп до картата ми?

# 216
И аз успях най-сетне да си сменя паролата. Явно сега са го отблокирали. Е, какво с други снайпери няма ли проблем?

# 217
  • Пловдив
Похвалете се с нещо спечелено. Simple Smile

# 218
  • Варна
Похвалете се с нещо спечелено. Simple Smile

Преди малко спечелих това (в пристъп на отчаяние, че поръчаните дрешки за РД на Симона от Ларедут няма да пристигнат изобщо Mr. Green).

# 219
Чоколина, много е сладко. Дано да дойдат и редутските дрешки и да може да си избереш най-хубавото.
При мен беше подобно положението преди раждането - нещата от Англия се забавиха и поръчах един комплект за изписването на бебето от САЩ. Накрая дойде всичко и си избрах най-хубавото Simple Smile

Според мен проблема с блокираните акаунта е заради снайперите. Дори и да бях използвала друг снайпер, пак щяха да видят, че наддавам в последните 2 секунди.

Засега ще пробвам без снайпер, а после ще направя акаунт на името на мъжа ми.

Ако някой хакне акаунта ми в ибей може единствено да наддаде за неща от мое име. Една позната каза, че някой е бил наддал за камион от нейния акаунт. И докато се освободи от задължението да го плати е било шоу. След това си е затворила акаунта в ибей и повече не иска да чуе за там.

# 220
# 221
  • София
Хайде и аз да се похваля, някои ги чакам с този курс на Емпреса Simple Smile

Това е за малкия

за каката

за таткото

и за мен

Kookai

# 222
Поздравления за покупките на Chockolina, Vikuna и sVeshti4ka. Страхотни нещица

# 223
  • на пистата
за мъжо
за  мен

за детето
и много други глупости за мотора

# 224
Има ли още блокирани в ибей  Rolling Eyes аз все още немога да си влизам в акаунта #2gunfire
къде точно е този онлайн 4ат с оператор в ибей newsm78

Общи условия

Активация на акаунт