® E-bay - тема 23

• 43 043
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
не няма да ти го блокират ,може да си ползваш goofbay,аз нямам проблеми Peace

# 451
  • София
Аз продължавам да ползвам снайпер. От около 2 години пазарувам в ибей и не съм забелязала блокирането да е свързано със снайперите.
Когато се логваш от различни машини и те виждат че се влиза от различно IP за това като мярка за сигурност те карат да си смениш паролата.
Блоквали са ми така акаунта още когато не ползвах снайпери.

# 452
  • софия
Току що си спечелих нЯщо с goofbay  newsm44 Заредила съм още 2 патрона за днес  Blush

# 453
  • София
Moмчешките майки, вижте какви готини гумени ботички (пък може и за момичета да стават, но се водят момчешки). Само 22 номер засега не ми пипайте, че ги искам за моя маймун Wink.......................
Veshti4ka,до Англия ли ще ги пратиш?Защото до БГ доставката е космическа.Този търговец има супер готини неща,но с тая доставка направо убива. ooooh!
Ооо, разбира се, че до Англия. Няма да плащам такива бесни пари за доставката до БГ Money

# 454
  • Sofia
Момичета-сега звъннах регулярно на жената в Сф, да попитам дали случайно не е дошъл камиона на емпресата-тя ми каза, че ще дойде утре вечер-а аз така се бях навила за днес, че ще си получа нещицата Sad Sad

# 455

eй тва чакаме на другия курс,че доста заредих снайпера и ми дойде мн скъпо  newsm78

# 456
Moмчешките майки, вижте какви готини гумени ботички (пък може и за момичета да стават, но се водят момчешки). Само 22 номер засега не ми пипайте, че ги искам за моя маймун Wink.......................
Veshti4ka,до Англия ли ще ги пратиш?Защото до БГ доставката е космическа.Този търговец има супер готини неща,но с тая доставка направо убива. ooooh!
Ооо, разбира се, че до Англия. Няма да плащам такива бесни пари за доставката до БГ Money

А казвате ли им предварително че е за UK адрес или след това   newsm78 newsm78 newsm78 ??? че и още на 1-2 места съм срещала такава "скромна" доставка и незнам как да процедирам, а има такива изкушения.....

# 457
  • София
Момичета,моля ви за съвет. Получих стока на 13 02 от която не съм доволна. Писах на продавача ,разбрахме се да им я върна и да ми въстановат парите. Казаха че ще ми ги въстановят като я получат. Феидбека им е 99.1 с 10400 продажби са. Да им пусна ли диспутче или да си чакам. Аз им изпратих пратката миналата седмица !
П П Аз бях писала за този проблем ,но взех да се шашкам все пак са 120 лв !

# 458
  • София
mmagy, няма какво да им казвам, направо съм си на английски шипинг адрес, плащам за доставката по Англия.

# 459
Как да ги търся тези килимчета с влакчето на които се рисува с вода, или нещо подобно имат ли си спец. име?

http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=aquadraw&_sacat=0&_fr … raw&_osacat=0  Peace

# 460
Момичета-сега звъннах регулярно на жената в Сф, да попитам дали случайно не е дошъл камиона на емпресата-тя ми каза, че ще дойде утре вечер-а аз така се бях навила за днес, че ще си получа нещицата Sad Sad

Сега говорих с Мариела:
1.Камиона е задържан в Румъния заради платформите с колите.Най-вероятно утре ще ги пуснат да продължат,тръгнал е бус за да качи колите,и да освободят и камиона.Прибрани са им документите.

Главата и е пламнала от ядове и проблеми и настойчиво Ви моли да не тръгнете да и пишете всички през глава-има нужда да си почине а и своевременно продължава да се мъчи да разреши проблема.Веднага щом има някаква по-различна информация ще я каже - дали чрез мен или чрез друг........

2.Има няколко пратки без име на получател.
    Още от преди да тръгне този курс не се откриха собствениците на:
             - 2 бебешки шапки:розва и бяла;
             -дънки с червена блуза
    От тези дни :
             -обувчици за момче,малък номер на Кларкс;
             -мостра на парфюм;
             -бяло яке за момиче с розова подплата - за около 2г.

# 461
Момичета,моля ви за съвет. Получих стока на 13 02 от която не съм доволна. Писах на продавача ,разбрахме се да им я върна и да ми въстановат парите. Казаха че ще ми ги въстановят като я получат. Феидбека им е 99.1 с 10400 продажби са. Да им пусна ли диспутче или да си чакам. Аз им изпратих пратката миналата седмица !
П П Аз бях писала за този проблем ,но взех да се шашкам все пак са 120 лв !
Пусни диспут и дай тракинг номера на пратката ,която си им върнала.

# 462
  • Габрово
Момичета да Ви попитам: попитах един продавач от САЩ колко ще ми струва доставката за една стока от там и той ми отговори 18,50 $. Може ли после да ми каже, че ще ми струва повече и да иска да му доплащам. Защото преценявам, че тази цена ме устройва - а то дори не мен, ами приятел. И да не вляза в кофти ситуация.

# 463
  • София

Сега говорих с Мариела:
1.Камиона е задържан в Румъния заради платформите с колите.Най-вероятно утре ще ги пуснат да продължат,тръгнал е бус за да качи колите,и да освободят и камиона.Прибрани са им документите.

Главата и е пламнала от ядове и проблеми и настойчиво Ви моли да не тръгнете да и пишете всички през глава-има нужда да си почине а и своевременно продължава да се мъчи да разреши проблема.Веднага щом има някаква по-различна информация ще я каже - дали чрез мен или чрез друг........

Всичко разбирам. Случват се проблеми на границите. Но щом си се заел с такава работа, щом си дал скайп за връзка и т.н., трябва да можеш да отговориш, макар и еднократно, на хората, които ще ти плащат за услугата, а не са като досадни мухи, седнали на главата ти. Все трябва да има откъде да се получи точна информация, а не да се моли да не пишат през глава...
Може да се напише едно изречение и копи-пейст на всички, които се притесняват. Мисля си аз.

Спечелих гумените ботушки  Grinning не че имаше други желаещи  Laughing

# 464
  • Варна
Durango, а как му плащаш на тоя немец? Не видях да има Пай-пал.
Деси намери ли раница с твърд гръб , че и аз търся  ooooh!
Не съм още. Или ми се виждат малки, или пък идват колкото от тука. За сега още търся.

Общи условия

Активация на акаунт