Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 871
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна, морето и сините вълни!
А запушените(напълно или частично) слъзни каналипри малките деца и бебета на какъв конфликт се дължи?
Дъщеря ми имше този проблем - появи се към третия месец и изчезна след годинката.
Ще ми се да знам какво е предизвикало това, защото наскоро пак се появи това сълзене в едното оченце.

# 121
Аz не мога да ти дам отговор.
Сльzни канали...мека тькан...оранжев лист...реШен конфликт е."Конфликт на атака"

# 122
Аz не мога да ти дам отговор.
Сльzни канали...мека тькан...оранжев лист...реШен конфликт е."Конфликт на атака"

Kакво означава конфликт на атака?

# 123
Директна и съвсем конретна заплаха, когато се чувстваш атакуван отвън.

# 124
Тогава раждането - секцио бебето може да приеме като атака отвън  newsm78 Извинете за малоумията ми  bouquet

# 125
Директна и съвсем конретна заплаха, когато се чувстваш атакуван отвън.

А защо не и вземането на кръв за традиционните изследвания...
Колко плачат децата тогава и нали ги бодат и в родилното; не се знае кое как е възприело бебчето. Това си е точно атака срещу мен отвън.

# 126
Тогава раждането - секцио бебето може да приеме като атака отвън  newsm78 Извинете за малоумията ми  bouquet
Зависи..., ако е било планирано секцио - вероятно може, ако секциото е спасило живота на бебето - вероятно ще се приеме като очаквано спасение, макар и не по очаквания начин...

# 127
За вредата от ултраzвука

http://www.midwiferytoday.com/articles/ultrasoundrodgers.asp?q=ultrasound

http://www.birth.com.au/class.asp?class=6610&page=5

http://www.fda.gov/fdac/features/2004/104_images.html

http://www.midwiferytoday.com/articles/default.asp?q=ultrasound

Доколкото можах да про4ета в една тема zа бьдеЩите майки,жените ходят всеки месец да се наслаждават на тупкането на сьрцето на бебето.
Лекарите им каzвали,4е не било нужно,но те настоявали.

Ultrasonic fetal scanning, from a medical standpoint, generally is considered safe if properly used when information is needed about a pregnancy. Still, ultrasound is a form of energy, and even at low levels, laboratory studies have shown it can produce physical effects in tissue, such as jarring vibrations and a rise in temperature. Although there is no evidence that these physical effects can harm a fetus, the FDA says the fact that these effects exist means that prenatal ultrasounds can't be considered completely innocuous.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:24 от Christian

# 128
Доколкото можах да про4ета в една тема zа бьдеЩите майки,жените ходят всеки месец да се наслаждават на тупкането на сьрцето на бебето.
Лекарите им каzвали,4е не било нужно,но те настоявали.

Като четях в отчетните теми (неотдавна) попаднах на такива мнения, че косата ми настръхна. По ЗК има 3 ултразвука, а майките решават, че е защото струва пари им спестяват удоволствието. За това някои ходят през две седмици и "не пестят пари за здравето на децата" си от сега...  Shocked

# 129
# 130
И при мен не се...може би не сьм го копирал правилно...
Не става ли оригиналната страница и после тьрсачка?

# 131
И при мен не се...може би не сьм го копирал правилно...
Не става ли оригиналната страница и после тьрсачка?

Заглавната страница се отваря и като написах Ultrasound излязоха 13 статии - има ли значение коя???

# 132
# 133
# 134
Аз като майка на малко бебе, имам пресни спомени от какво се поема по ЗК и какво масово правят майките. По ЗК са 2 ултразвука, 1 микробиология, 1 цитонамазка, 4 изследвания на кръв; мерене на обиколки, кг и кръвно - всеки месец след 12-та седмица.
Всички, майки, които бяха бременни с мен, ходиха поне 1 път в месеца на УЗ, отделно на фетална морфология, 3Д, 4Д и пр. Аз отказах с подпис всички тестове и изследвания, освен кръвните и мерките  Mr. Green (ама си се бях информирала много сериозни години наред...)
Все пак допуснах 1 УЗ в 8-ми месец, понеже татакото много държеше да види пола. Съжалих още в момента на прегледа - ясно се усещаше и нагряването, и дискомфорта на бебето. Говорихме после много с таткото и при следващото бебе няма да правим такива експерименти.

Общи условия

Активация на акаунт