Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
В някои страни (Дания мисля и др) няма в програмата иzобЩо УЗ поради теzи причини.
Жалкото е,че проф.Кременски смята честият УЗ като превенция и профилактика на генетичните zаболявания.Статията му е дори тук в бг мамма (не форума).
Какво Ще се превентира и профилактира,ако се установи ,че детето има малформации?Аборт?Друг иzход дава ли като реШение?
И най жалкото е,4е в статията си каzва колко малко са специалистите в таzи област и колко греШни иzследвания стават,на баzата на които се вzимат и греШни реШения от родителите (а може би са били zдрави децата,но са абортирани).
Дали не трябва Проф.Кременски да се zапоzнае и с теzи неЩа?

http://www.bnr.bg/save.htm?id=%7B2AA65A58-C517-49C0-BDCC-D855696 … 74F%7D&lng=en
ВсьЩност...няма снисьл да го zапоzнаваме...Ще си zнае "неговата"

# 136
Темата е изключително интересна. Поздравления на всички, които я превеждат. На тъй като е доста обемна, а аз съм доста болна нямам физическата възможност да я прочета цялата. За това ми моля за помощ. В момента съм с гнойна ангина. Според вас на какъв конфликт се дължи това? Другият ми проблем е киста на влагалището. Ще се радвам на всякакви съвети. Ако е възможно може да ми дадете и линкове за съответните проблемите, от където да се информирам по-подробно. За съжаление не съм на ти с немския.

# 137
Крис, направо безсилен яд ме хваща на този Кременски. Виж я и Масларовата:

"Авангарден и доста спорен от етична гледна точка метод за намаляване на децата с увреждания лансира социалният министър Емилия Масларова. От следващата година бременните жени вероятно задължително ще минават генетични и гинекологични прегледи, за да се разбере дали плодът няма някакви заболявания, заяви вчера тя в Русе. Държавата ще ги финансира, като ще поеме разходите дори на здравно неосигурените майки, което ще става от резервен фонд. Целта е да не се стига до раждане на деца с увреждания.
"За жени, които не се явят на подобни прегледи до определения срок от 3-4 месеца, вероятно ще има санкции и те после няма да могат да претендират за помощи", предупреди Масларова. Това се прави във връзка с разгорялата се напоследък тема за децата с увреждания в България. Парите за тези прегледи вероятно ще залегнат още в бюджета за 2009 г., обеща министърът."

Това са брутализми. Аз просто не мога да приема, че е възможна такава изродщина.

# 138
Баба Масларова си е изрод...няма ли кой да я убие най-накрая.

# 139
   Това е старо и мисля, че не се прие, спокойно! Wink

# 140
Има нова теми4ка,колко хубаво...

6те си поzволя да отговоря на вьпроса zа ангината Embarassed
И ангината и кистата са ре6ени конфликти.

# 141
  • в моя свят

Искам да добавя една информация zа аутиzма
Аутистичната констелация е 2 конфликта в релето на гьрлото,ларинкса И релето на стомаха (не на червата).

Може ли малко обеснение по това.Как да търся конфликти на гърлото и на стомаха?

# 142
понеже стана дума за прегледите по време на бременност, и вредата от ултразвука за бебето, какво ще кажете за това: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1281044

# 143
ще кажа, че татковците е редно да наблюдават раждането на бебето си до майката, а не по интернет...ако имат желание разбира, се.

# 144
да, и аз мисля 4е е нормално таткото да присъства на раждането,ако желае, но това непрекъснато наблюдение и чувството 4е си наблюдаван, един вид следен, могат ли да предизвикат конфликти при новороденото бебе и майката? и доколко такова раждане няма да е по-често проблемно?
една моя приятелка по време на раждането са я следили непрекъснато и както вси4ко е било наред, изведнъж нещата са се влошили и се е стигнало до секцио

ина4е питам, понеже една бременна позната направо е във възторг от тази "екстра"

# 145
Да Винчи робота е с беzброй проблеми по време на операция.Да не говорим,че в цялата ни болница (10 000 легла,най голямата в ЕС) имаме 2 специалиста на Да Винчи,които сами каzват,че не са достатьчно компетентни и срьчни.
Колко ли човека в Шейново са специалисти?

Някои жени не обичат мьжете им да са на раждането.Мисля,че е вьпрос на иzбор.А и не всички татковци са очаровани от такава идея да присьстват.

Мечта 22
Конфликт на гьрлото може да е било силна фронтална уплаха.
На стомаха е несдьвкан яд.

# 146
  • Варна
Понеже съм нова, още не съм много наясно. Но много се нуждая от помощ.
Първият проблем касае родителите ми. И двамата имат проблем с алкохола. Баща ми явен, майка ми се крие. Дълги години си тровеха живота един на друг, както и нашия с брат ми. След 30г мъчения решиха да се разведат официално, въпреки че отношенията им отдавна бяха чисто съквартирантски. Разумът ми смяташе, че така е правилно, но вътре в себе си, както всяко едно дете, не желаех да правят последната крачка - от 1г живееха разделени и мислех, че официално разтрогване не се налага. Понеже съм юрист, лично им изготвих документите и с това се приключи.
Миналата година ми откриха фиброаденом в дясната гърда. От четеното досега разбирам, че е породено от развода им. Алопатите настояват за хир.отстраняване, а аз се страхувам. Подсъзнателно не искам да се нарушава съвършената форма на гърдата ми /суета, ама наистина си ги харесвам/ Как да се излекувам?

Сега за втория проблем. Майка ми. Как да й помогна? Иска ми се отново да стане позитивния, напредничав човек, който помня като дете, а не озлобената и вечно нихилистично настроена жена, която сякаш черпи енергията ми. Хем искам да й помогна, хем не искам да общувам с нея - постоянно ме залива с негативитизъм. И алкохолът...

# 147
Christian какво е фронтална уплаха? Blush

# 148
Спешно моля за помощ.
Къде да открия всичко за рак на гърдата от ГНМ?

# 149
Богиня, ето какво намерих/не е от ГНМ/:
"В епидемиологичен аспект фиброаденомът е най-честият доброкачествен тумор на млечната жлеза преди менопаузата и маред с фибрознокистозната мастопатия и карцинома е третото по честота заболяване на този орган."
На майка ми и откриха такъв преди няколко години и я побъркаха от разкарване напред-назад и спорове да го махат или не. Ходи във Варна и в Русе на прегледи. Е, оперираха я. Дойде на преглед в София след време и тук и казаха:"Че защо са ви оперирали?! Това отдавна не е практика! Такива неща само се наблюдават и се оперират в краен случай."
Аз не бих се оперирала.

Някои жени не обичат мьжете им да са на раждането.Мисля,че е вьпрос на иzбор.А и не всички татковци са очаровани от такава идея да присьстват.
Съгласна! затова писах "ако има желание"Simple Smile
Колкото до чувството, че си наблюдаван...според мен е индивидуално. На някой не им пречи. На мен не ми е приятно и би могло да се превърне в пречка и усложнение при едно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт