Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
 Grace' ,да оставяла съм я за малко при майка ми ,но последно беше за два дни при свекърва ми ,а тя остава за пръв път при нея ,и когато се върна петънцата бяха страшно зачервени ,но аз си помислих ,че сигурно е от сапуна с който са я миели .Добре, сега ще идва майка ми на гости за два дни у дома  и сигурно не би трябвало да има проблем ,след като и ние ще сме си в къщи.Но как ще я оставям за напред ?Ако й говоря,че ще се върнем за нея ,че я обичаме и няма да я оставим за дълго-това ли е един вид решение на конфликта ?Не зная,все още не разбирам почти нищо от ГНМ.
В първият си пост забравих да напиша,че преди 6-7 г.,след като започна да ме боли под мишниците ,ми отккриха кисти на двете гърди.Това конфликт с детето ми и мъжа ми ли е едновременно?Не мога да си припомня нищо обаче,за никакъв конфликт ,това значи ли ,че няма да се излекувам ,защото от две години също чувствам ,че пак имам ,но не съм ходила на лекар .

Christian ,не мисля че миризливата пот може да е от храната,защото на съпруга ми не е никак дори миризлива.Както и при децата.

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:36 от juliet

# 181
  • София
Айла,
Цитат
а сега Ваня няма Т и проблема се проточи и не виждам да се подобрява...
Ако сме иzбили с АБ преди време бактериите,които са нужни zа раzграждане на теzи "сливици" и налепи,тогава може да няма Температура и ле4ебната фаzа е по дьлга и по неестествена.
При всички положения органиzма Ще се вьzвьрне в нормотония,трябва му време.

Цитат
че тя е по-свитата и Николета го раздава леко като тартор вкъщи, опитваме се да ограничаваме нещата, но са различни характери и мисля че е неминуемо едната от тях да доминира...
Конфликта може да е точно тук. Peace
  Кристиян благодаря ти за отговара  Simple Smile
  Значи АБ са пили два пъти в живота си когато не зависеше от мен. В началото е било в родилното, на петия ден някъде само ми съобщиха че им го спират. После на годинка и месец бяха с много тежко повръщане и разстройство и обезводняване. Влязохме в болница, според мен се нуждаеха само евентуално от системи за обезводняването, но ги наблъскаха и с АБ. По друг повод никога не са пили АБ или всъщност каквито и да било други лекарства. В момента са вече на 2,7 годинки. Последния път когато Ники караше уж гнойна ангина, която не може да мине без АБ, определено си мина без АБ, но тогава тя имаше Т, сега Ваня е с подобен проблем, но няма Т и изглежда здрава. Странното е че това повече ме притесни отколкото предишния случай.
  Надявам се да си прав и наистина скоро да започне да се нормализират нещата. А ако проблема е в сестра и не виждам какво мога да променя, освен тя да го израсте. Нито мога да им променя харектерите, още повече да ги разделя  Simple Smile

# 182
juliet
Вьzможно е да е от храната,но не е zадьлжително,раzбира се.
Може и някои материали на дрехите да играят роля..найлони например.

Цитат
че преди 6-7 г.,след като започна да ме боли под мишниците ,ми отккриха кисти на двете гърди.Това конфликт с детето ми и мъжа ми ли е едновременно?Не мога да си припомня нищо обаче,за никакъв конфликт ,това значи ли ,че няма да се излекувам ,защото от две години също чувствам ,че пак имам ,но не съм ходила на лекар

И на двете гьрди са конфликти и с децата и с партньора.И са били реШени конфликти.
Про4ети малко пове4е и си синтеzирай неЩата,може би се обьркваШ от много неясноти. Peace

Айла,
Кое то4но те притеснява?Че виждаШ голями сливици ли?
На децата трябва дас е говори много,zа да го "иzрастат" бьрzо...

# 183
  • в сбъднатите мечти
Цитат
Трябва да кажеШ кьде точно е яzвата.
Утре влиза в болница за изследвания и ще знам повече.

# 184
С малкия ще ходим на гости на дядо и баба в България.Те обаче живеят на село ,а там има и кончета.Синът ми го обожава ,както и много обича да си играе в пръста.Малко се притеснявам за тетануса.Единственото обяснение ,което успях да намеря  в темата е на Кристиян-"всеки човек има бактериите на тетануса.
Как да си го обясня,че тетануса е лечебна фаза ,и бактериите помагат на организама,или ?Какъв конфликт имаме?

# 185
Тетануса е моторен конфликт."Не мога да иzбягам".
Дядо и Баба слагат ли си редовно ваксини? Wink

# 186
Тетануса е моторен конфликт."Не мога да иzбягам".
Дядо и Баба слагат ли си редовно ваксини? Wink

Благодаря ти Кристиян   bouquet
Бабата и дядото сигурно и те непомнят кога са им слагани последно ваксини.Ама пуст страх ,него какво да го правим  Embarassed

# 187
Prodaljavam da sledia temata s goliam interes i blagodaria otnovo na vsichki za polojenia ogromen trud.
Dokolkoto razbrah ot prochetenoto pri lechebnata faza nervnata sistema raboti po drug nachin ,t.e. pri studenata faza ima studeni krainizi i raze , a pri toplata obratno krainizite se zatopliat ... dokolkoto zabeliazvam v moia sluchai (s raka na gardata) iavno sam v momenta v lechebna faza zashtoto simptomite savpadat - predi imah studeni krainizi  a sega topli , predi vse mi beshe studeno dori kogato navan vremeto e toplo, a sega postoianno mi e toplo ... imam obache edin vapros na koito ne moga da si otgovoria i shte bada mnogo blagodarna ako niakoi me nasochi kade da procheta ili v kakva posoka da potarsia reshenie na vaprosa - noshtno vreme zapochnah da se izpotiavam ,neshto kato goreshti valni ednokratno ili dvukratno se sluchva za edna i sashta vecher , i tova prodalji okolo mesez ili malko poveche ...sega tozi problem ot niakolko dni izchezana ,ta vaprosa mi e na kakvo bi mogal da se dalji ???

# 188
Цитат
noshtno vreme zapochnah da se izpotiavam ,neshto kato goreshti valni ednokratno ili dvukratno se sluchva za edna i sashta vecher , i tova prodalji okolo mesez ili malko poveche ...sega tozi problem ot niakolko dni izchezana ,ta vaprosa mi e na kakvo bi mogal da se dalji ???
Това потене е описано в ГНМ като крайна фаzа на реШеният конфликт.
Очаквай да напьлнееШ малко.. Grinning

# 189
Спомням си,че по време и на двете ми бременности и няколко месеца след това ,имаше нощи в които съм се събуждала цялата мокра ,пижама,чаршафите около мен ,но беше топла пот ,а не студена,просто цялата горях ,но не от температура.Много се чудих какво ми има ,но така и не отидох на лекар.Чудя се защо беше все около бременноста ми.Винаги съм го свързвала с  това ,но и при втората да се повтори?Все още нещата не са ми ясни както писа Christian ,но нека не ми се сърди ,ако попитам пак във връзка с кистите на гърдите ми.Добре казваш,че конфликта е решен и от тук какво?Не би ли трябвало вече да се оправям ,а аз съм така от години? EmbarassedА конфликт по принцип с мъжа и децата почти нямам.Губят ми се някои работи.Странно ми е ,нали при активната фаза ръцете са студени и после се стоплят във втората фаза .Да ,ама моите ръце постоянно са студени още от дете и се стоплят само ,ако е многооооо топло.При мен това явно е ,че съм си такава физиологически,а не че протича активна фаза.Може тъпо да прозвуча. Cry
Четох и за този запушен нос на голямата ми дъщеряи от там ,където идва това носово говорене ,че е алергия.Значи това са "следи",говарех с нея тези дни ,но с нищо не можем да ги свържем.Говорехме много за худ.гимнастика и тя сподели ,че има там едно дете ,с което отдавна се познават ,но в момента не са в добри отношения ,не че преди бяха ,защото тя все я е подтискала .Мисля си ,че както не се разбират добре и застоялия въздух в залата ,може да са свързани.Мислите ли,че ако това се окаже проблема и я спра от гимнастика и повече не ходи в нея зала ,ще се реши проблема с носа й.Е ,може и да бъркам.Сигурно моите проблеми ви се струват малки на фона на които имат другите хора ,но с тези малки неща искам да си изясня какво е ГНМ.

# 190
И хормоните играят роля в бременността.
Аз не разбрах друго за тези кисти...Пре4ат ли ти,болят ли те....

Всеки човек има много активни конфликти.Не означава,4е от тези конфликти са ти студени рьцете,може от сьвсем други...
Извинявай,4е те питам тук,ако искаш на лс...кога е пьрвият период при теб...на колко години...

Цитат
защото тя все я е подтискала

Цитат
Мисля си ,че както не се разбират добре и застоялия въздух в залата ,може да са свързани.
Това е дарба и всеки я има,стига да се заслуша в себе си... Hug
Аз мога само да гадая от няколко постинга...едва ли бих могьл да помогна при толкова малко подробности...
Ако я спреш от гимнастика по нейно желание може да видиш какво ще стане.
Но ако тя не иска и насила я спреш,ще се появи друг конфликт.

# 191
Blagodaria ti mnogo Christian za barzia otgovor... mnogo me uspokoi ... znachi pravilno rabotia v takav sluchai varhu sebe si Simple Smile

# 192
Привет. Успях най- накрая да изчета поредната тема, защото с човече с температура в ръцете и без това друго не мога да правя. За последните 24 часа няколко пъти видях как се изпотява, пишка обилно 2-3 пъти и се освества. И после всичко се повтаря- става много гореща, отпаднала е и диша тежко, само се гушка и пъшка. Опитах още в началото да и предложа вода, но отказа (потвърди нещо прочетено тук), но пък постоянно ми виси на гърдите. След като в този период не е добре да се приемат течности, това не затруднява ли излекуването? Тя всъщност има нужда от успокояване чрез сукането, но пък няма как да спра кранчето. Тази сутрин се закашля и повърна и беше прилично количество.
И още нещо- не точно да не ми дава мира, но доста съм мислила по въпроса и сега като четох за ултразвука няколко страници по- назад, отново се сетих. Още преди да забременея с второто ми дете бях чела, че не е толкова безвреден, колкото твърдят, че бебетата го чуват като самолетен двигател. Бях решила да огранича колкото мога ехографските прегледи, но не всеки път ми се отдаваше- докторката беше много мила и в комбинация с разтревожения ми от неуспешна предишна бременност бременен мозък, повечето пъти се съгласявах. Много тъпо, осъзнавам, но така съм ги чувствала нещата тогава. Звучи все едно че са ме карали насила, ама а де... По една или друга причина не можах да родя по естествен начин и по време на секциото видяха, че бебето има истински възел на пъпната връв. Заобясняваха ми какъв късмет сме имали, че така е станало, но това е друга тема. Имам чувството, че с тези ехографии го вързахме този възел. Възможно е, нали?
Отново искам да благодаря за труда, който полагате   bouquet. Бих се включила в събирането на пари за сайт.

# 193
Бихте ли ли дали линк за множествената склероза от гл. точка на ГНМ. Рових се тук http://www.pilhar.com/ , но нещо не успях да открия информацията. Може преведена, може и на немски или английски.
Когато болен от мн. склероза получава все нови и нови пристъпи, означава ли това, че конфликтът се повтаря постоянно?

Конкретно към Кристиян, можеш ли да ми посочиш човек , който би могъл да лекува ( да му помогне да реши конфликта) болен от мн. склероза по ГНМ. Става въпрос за мой много близък роднина, когото много обичам, а болестта при него протича много агресивно. Човекът не говори чужди езици.

# 194
Моля някой да ми каже сърцебиенето на какъв конфликт се дължи.

Общи условия

Активация на акаунт