АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 851
  • 401
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Като чух Формула, веднага дойдоф да видя кой тука си хортува... Жалко, че не съм получил космичен сигнал, ние не отидохме на състезанието в Станбул, понеже си нямахме компания. Тъй то. Индонезия ни зове!

# 211
  • Добрич
Привет, банда.  bouquet
Моята дъщеричка вчера навърши 11 години, та по този повод си позволявам да
ви почерпя скромно от нейно име:

Едно питане към момчешките мами:
Как стои въпроса с забелването на мъжката им гордост?
Аз действах според препоръките на Проф. Бранков, не сме пипали там изобщо. Но се притеснявам, че има все още около може би 30 % слепнал участък. Иначе съм го научила сам да си придърпва кожичката и да се мие всяка вечер. Все се надявам сам да се справи, да не се налага хир. интервенция.
Но започнах да се притеснявам, че времето май напредва...

# 212
Честито пораснало момиченце, Анушка!
За мъжката гордост не мога да помогна, ние навремето действахме по старите препоръки и го оправихме хирургически на 13 месеца.

Небесна, вземете ни в Индонезия  Mr. Green

# 213
  • Sofia
Здрава и щастлива да расте дъщеричката ти Анушка  bouquet

За мъжката гордост - ние също по съвет на педиатърката водихме и двамата при хирург. На 1 година и 6 месеца Виктор, на 2 години Мартин.

# 214
  • София
Анушка, да ти е жива и здарва и мнооого щастлива малката принцеса.
Относно забелването- и ние сме по препоръките на проф.Бранков, бих казала повече от 30% има неотлепено, но доколкото и скоро говорих с професора- не е проблем.
Иначе на две години бяхме "насилствено" отлепени, но после въпреки систематичните ни грижи пак залепна.
Надявам се наистина да не е проблем...

# 215
Честита рожденичка, тортата е страхотна  newsm22, анушка ти ли я прави?

# 216
  • Добрич
Благодаря за споделеното, момчешки мами. Wink
тортата е страхотна  newsm22, анушка ти ли я прави?
Не, я правих аз, намерих я някъде в нета.  Embarassed

# 217
Здравейте мами.Аз съм нова в този форум и не се бях ровила твърде,но сега попаднах на тази темичка.Имам момченце родено на 10 май 2004 година.Надявам се да ме приемете при вас.

# 218
здравей Мoni-agi , добре дошъл на Мони, завърших средното си образование във В.Т. , прекрасен град  Hug

# 219
moni-agi добре дошла при нас.
Детството ми мина във Велико Търново. Баба ми и дядо ми живееха под стария затвор. От терасата на къщата им се виждаше цяло Търново. Гледката беше страхотна. Цяло лято търчах по Царевец. Прибирах се в 12 часа. Луда игра падаше. Обожавам го този град. И толкова често ми става мъчно за него.

# 220
Мерси за посрещането мами.Аз в момента съм си вкъщи и си гледам малчуганите,но пак нямам много свободно време.Да ви питам на море ще ходите ли,че аз вече нямам търпение да дойде другият месец и да се разходим до там.

# 221
  • София
Искам да ви споделя новината  Wink . Тя е долу в подписа.
Сега не се чуствам добре, ама ще ми мине след има няма 7 месеца.
moni-agi, добре дошла!

# 222
Честитооооооооооооооо!

# 223
Честито  baloniи на финала сладко и пухкаво бебоче.

# 224
  • Добрич
Честито, Кати!!! Heart Eyes
Лека и безпроблемна!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт