АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 845
  • 401
  •   1
Отговори
# 225
Честито, Кати!  Simple Smile Лека бременност! Simple Smile Heart Eyes

# 226
Честито, Кати  bouquet Много се радвам за теб Hug Praynig

moni-agi, добре сте ни дошли  bouquet, разкажи повече за наборчето.

# 227
наистина чудесна новина   newsm81 , стискам палци всичко да премине бързо и леко и да подарите на Кари другарче за цял живот !!!

# 228
Здравейте от мен.Какво да ви разкажа за него той е второто ми дете след около три месеца чакаме новото попълнение на семейството.Изключително спокойно и кротко дете за разлика от кака си-тя направо е фурия и голям инат.Каквото ви интересува питайте.

# 229
мдаааа, и на мен това ми е познато Славяна е нервачка и капризна, а малкия е кротушко, но да не прозвучи така, че той е идеален , не е . Grinning

# 230
Ами Кате, хайде и тук честито. Безпроблемнна бременост и леко раждане. После едно кротко и сладко момченце
... и да спрат досадниците да притесняват мъжът ти докато си пие кафето с теб Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз ще се погрижа лично, но нищо не обещавам

# 231
Здравейте и от мен!

Честито на порасналото момиче!   bouquet

Добре дошли и на новите ни приятели!   bouquet

Кати, на теб специални поздрави за хубавата новина! Надявам се лошото скоро да премине и да дойдат хубавите дни. Ще стискам палци всичко да е наред!

Относно кърменето и имунитета - аз така и не мога да взема страна в този вечен спор. Не знам дали и каква връзка има, но Боян колкото антибиотик изпи само първата година като тръгна на ясла - не ми се мисли. Добре, че съм го подсилвала с витамини и какво ли не. А и това, че всяко лято е на село с майка ми, яде всички продукти чисти, без консерванти и изкуствени торове, пие мляко от кравата и е на чиста вода и чист въздух не е без значение.
Този уикенд бяхме пак там, защото баща ми имаше рожден ден в събота. Няма да ви казвам, че не спря  да се тъпче. Изяде си яденето, освен това 2 ябълки, 3 праскови, 4-5 чаши сок и какво ли още не. А към 21.00 часа вече ме караше да ходим да спим. Дали има нужда да ви казвам, че  в София не мога да го накарам да яде изобщо, освен бисквити... И си ляга към 11 ч. вечерта...

Мацки, имам идея, която ме тормози от доста време, но искам да поговоря сериозно с майка ми и ще ви я споделя....
Може и да си спретнем срещичка скоро и да ви разкажа какво ме мъчи.... Ако стане, ще е супер, но финансирането ми е проблем...

# 232
Честит имен ден на Пепчовците  bigdance2

Сарсарилчице, много си загадъчна Sick, а ако срещата е около 10.07. има минимален шанс и аз да се присъединя към вас, но сама (очертава ми се поредната командировка в София).

# 233

Почерпката е от инженер-мениджър Дилян Бонев (бащата на Дария bowuu)
Днес мина успешно дипломната му защита.

# 234
честито дипломиране !!! Hands Clap

# 235
Честит имен ден на Пепчовците и от мен, с малко закъснение!
Да са здрави като името си!

Честито дипломиране на г-н инженер-мениджъра! Дано да оправдае почерпката! И много успехи!

За идеята - мечта ми е от години, но сега вече съм решила да я осъществя.

# 236
Здравейте! Много отдавна не съм писала тук, сигурно никой не ме помни.  Sad Моята щерка Марина е родена на 2.04.2004.
Сега сме на тема варицела. В градината от много време имаше каратнтина, почти всички деца я минаха, нашата - не. И тъкмо решихме да я изведем във "ваканция" и да я пратим на бабите, спря да ходи на градина и след 4 дена - хоп, цялата в пъпки. Сега горката постоянно се чеше и разправя, че сърби, а от време на време вдига температура до 39 градуса.  Sad Но от друга страна се радвам, че стана така - нека мине и замине, че да не го мисля вече. Защото сега минава лесно, отколкото ако се разболее като голяма. Не съм запозната обаче какви други заразни болести има сега по градините.

# 237
Скарлатина.
Миналото лто имахме в групата 1 случай на вирусен хептит, но това за щастие е рядкост и никой друг не се разболя.

# 238
Кати, честито, много се радвам за вас, леко бременеене!

Сарсалике, недей така - загатваш нещо, после си траеш. Кажи тайната бързо, току-виж си намерила инвеститори тук Simple Smile

# 239
  • Sofia
Кати, прегръдки от мен и леко бременеене  Hug

Сарсарилке, изплюй камъчето, не ни мъчи  Wink

Ние сме прясно завърнали се от почивка, кратка, но много приятна. Осъзнавам вече, че децата растат, тази година ни беше доста по- приятна и с повече положителни емоции почивката. Нямаше постоянното тичане и притеснение, децата са вече са по- самостоятелни и даже успях да си поспя и прочетох цели 2 книги.  Да не говорим че лежах и се пеках, което миналата година беше невъзможно  Mr. Green Бяхме на Албена за 1ва година и сме особено доволни. Ще повторим. Сега чак есента ще видим за една седмица и една Гърция да направим, но живот и здраве ще му мислим септември.

И да ви се оплача, докато бяхме на морето ми звъннаха да ми кажат, че от декември съм безработна. Съкращават 10 % от персонала и естествено започват от библиотеката и инфо центъра. Та съм аут и си търся вече работа от другия месец. Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт