Майчинството - счетоводно - 17

• 60 896
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 405
о, я да видим тогава  Wink
имаш ли писмо № 33/97 от 06.04.2007 г.; от МТСП до НОИ
Laughing мислиш ли че ги помня по номера посред нощ хахахах кажи за какво става дума и утре го имаш

оп поправка ако имаш предвид до кой ден изплащаме обезщетението по чл.53 - датата на ражда не се включва

# 406
Защо като влизам в сайта на НОИ за справка за социално осигуряване като въведа ЕГН и ПИК ми изписва  "вътрешна грешка "?

# 407
виж си пощата

# 408
Кога трябва да се върна на работа като навърши детето ми 2 г-на рождения му ден или на  следващия?

# 409
на следващия
ама не е зле тогава да почерпиш  Wink

# 410
Защо като влизам в сайта на НОИ за справка за социално осигуряване като въведа ЕГН и ПИК ми изписва  "вътрешна грешка "?
никога не съм го ползвала и не знам  newsm78 виж дали не бъркаш някъде

# 411
  • У дома !
Момичета,кога ви преведоха майчинството от 240лв. за януари? Знам,че с един месец назад ги превеждат......а на мен чак вчера са ми ги превели за това питам Crossing Arms
Да не говорим,че за декември 2008г. 220лв.ги получих през февруари,така ли е и при вас?
Само на мен ли ги превеждат с два месеца назад?

# 412
Добро утро, момичета! Дали е възможно да пиша на някоя от вас на ЛС, от тези, които са на ТИ с счетоводството?

# 413
Здравейте, искам  да попитам следното- щата ми е 600лв, колко лв майчинство ще получавам през първата година? 90% от щата или от чистата ми заплата -468.лв...ст?

# 414
Момичета,кога ви преведоха майчинството от 240лв. за януари? Знам,че с един месец назад ги превеждат......а на мен чак вчера са ми ги превели за това питам Crossing Arms
Да не говорим,че за декември 2008г. 220лв.ги получих през февруари,така ли е и при вас?
Пак добре, защото на мен нищо не са ми дали все още, само като паяк вися и си проверявам сметката... Sad

# 415
  • София-Младост
Здравейте, искам  да попитам следното- щата ми е 600лв, колко лв майчинство ще получавам през първата година? 90% от щата или от чистата ми заплата -468.лв...ст?
90% от среднодневно брутно възнаграждение, но не повече от следно дневно нетно ...или с думи прости обезщетението ще е около чистата ти заплата. Ще варира, тъй като се изчислява дневно обезщетение и вече в зависимост от работните дни ще е различно през месеците.

# 416
  • София-Младост
Пак добре, защото на мен нищо не са ми дали все още, само като паяк вися и си проверявам сметката... Sad
Ох отдавна забравих за тези т м.01, възможно е работодателя да е подал по-късно декларациите в персоналния регистър и от там да идва забавянето.

# 417
  • София-Младост
Добро утро, момичета! Дали е възможно да пиша на някоя от вас на ЛС, от тези, които са на ТИ с счетоводството?
А защо не питаш тук? Simple Smile

# 418
Имам въпросче!
От къде трябва да взема последния болничен за раждане.
Първият е от женска консултация, вторият от родилното и третият до 135 дни от къде да го взема?

# 419
 Zdraveite na vsi4ki . Dogovora mi   e sus srok za izpitvane 6 m. i izti4a mai mesec. Kakvo 6te me posuvetvate, za da ne me uvolnqt ili neto drugo...Ako si wzema bolni4ni predi da mi izte4e dog. mogat li da me precakat i da ne mi go podnovqt,, ili e po dobre da sum na rabota.... Ne znam.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт