LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 230
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 1 155
барборана,може ли линк към този суи4ър на Пума  bouquet 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308108&pid=10915238

# 1 156
Искам и аз да попитам за каталозите. Когато поръчаш от новата колекция ти изпращат и каталози ли  или правиш нещо специално за да ти изпратят и каталозите?

# 1 157
Някой вчера беше казал че е получил пумите от 17 евро може ли снимка защото виждах на снимка само черните,а пък си поръчах бежавите и нямам търпение да ги видя.
И другото ми питане е следното с едната ми карта както от вас знам съм си пазарувала от 2 акоунта,сега обаче и изтича срока и ще я подменям,та... мисълта ми е може ли с нея да пазарувам от други нови два акоунта,или има някакви показатели по който се познава че това е старата ми сметка и трябва да си пазарувам с нея от старите си 2 акоунта. newsm78
ще ти кача реални снимки след малко на пумите,като качество са страхооотни
мерси предварително чакам с нетърпение  smile3525

# 1 158
  • Бургас
Здравеите!
До сега не ми се е налагало да пиша, но искам да ви питам нещо, което съм сигурна че е обсъждано.
Имам отказан артикул, и имам следните редове:

Date de remboursement   Type de remboursement                     Montant du remboursement    Mode de remboursement   Commande
le 03/03/2009                        Remboursement somme due                    26,17 ?                       Bon d'achat �������   N° 20090360625176 du 05/02/2009
le 25/02/2009                     ARTICLE MANQUANT                                    24,92 ?                REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE   N° 20090360625176 du 05/02/2009   

Въпросът ми е: Един отказан артикул ли имам и втория ред е с начислените 5% или втория ред е за друг отказан артикул?
А в тази поръчка имам артикул на стойност 24.50 и 24.75 - според вас кой артикул са ми отказали и има ли как да разбера кой липсва?

Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете.
Ех, че е трудна тази математика  ooooh! 24,92Е е сумата на артикулите (може и един да е, може и повече-това тук е сумата на отказаните продукти, колкото и да са те) и като прибавиш 5% към това колко ставаааааа-точно 26,17Е!

И наистина си права за подчертаното-много пъти е обсъждано  Peace

# 1 159
това писмо...означава,че колета ми е загубен и трябва да им изпратя тази бланка (намерих пост в които е описано как да се попълни) ... ? Нали правилно съм разбрала?  ...няакак си тая надежда,че някой ще ми отговори "Неее не си!!! Колетът ти ще дойде!"

Sad

Bonjour Mme Desislava NEDKOVA,

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Un envoi a йtй fait le 26 janvier, vous auriez dы recevoir le colis 026 6307136.

Pour me permettre d'intervenir auprиs des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signйe а

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.

# 1 160
Само да се похваля, че най-накрая си получих 1-та поръчка от намалението от 11.01.09, с форумските чаешафи и куфарите с кода Simple Smile уф.... релакс!

# 1 161
  • Балчи-Варна
Някой вчера беше казал че е получил пумите от 17 евро може ли снимка защото виждах на снимка само черните,а пък си поръчах бежавите и нямам търпение да ги видя.
И другото ми питане е следното с едната ми карта както от вас знам съм си пазарувала от 2 акоунта,сега обаче и изтича срока и ще я подменям,та... мисълта ми е може ли с нея да пазарувам от други нови два акоунта,или има някакви показатели по който се познава че това е старата ми сметка и трябва да си пазарувам с нея от старите си 2 акоунта. newsm78

ето ги       http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343145&pid=10916169

# 1 162
  • Балчи-Варна
Само да се похваля, че най-накрая си получих 1-та поръчка от намалението от 11.01.09, с форумските чаешафи и куфарите с кода Simple Smile уф.... релакс!

как са чаршафите???като качество...че и аз чакаммммммм

# 1 163
 Ех, че е трудна тази математика  ooooh! 24,92Е е сумата на артикулите (може и един да е, може и повече-това тук е сумата на отказаните продукти, колкото и да са те) и като прибавиш 5% към това колко ставаааааа-точно 26,17Е!

И наистина си права за подчертаното-много пъти е обсъждано  Peace
[/quote]

Благодаря за отговора.
аз видях че като прибавиш 5% и става 26.17.
Значи сумата за отказани артикули ми е само 26.17 и първият ред е без 5-те % и ще ми ги върнат с ваучер.

Надявам се че съм разбрала правилно. Извинявам се че повтарям казвани вече неща - аз четох, четох и това успях да разбера.

Извинявам се отново.

# 1 164
Мами да ви се похваля ...че като новак днес си получих поръчката от 23.01 ....10,200 кг ...сега ще тичам да я взема и после ще ахкам Simple Smile))))
пристигнала в поща Монтана в 10 ч.
казаха, че има още една .....така че някой  с адрес Стамболийски да тича или да звънне на 096/300217 - колетни пратки
 Hug

# 1 165

пумите са супер, да те помоля да кажеш кой номер са и колко см е стелката ?

# 1 166
  • Балчи-Варна

пумите са супер, да те помоля да кажеш кой номер са и колко см е стелката ?

на снимката отдолу съм писала-40 номер-25,5 стелка и за широк крак стават-за майка съм ги взела за майка ми .тя е с широк крак и й паснаха идеално

# 1 167
Po3u,стелката на №39 от кадифените балеринки е 25.5см Peace

Наоми
,нищо специално не правиш за каталозите-изпращат ги самостоятелно по някое време,но не на всички,нямам идея на какъв принцип...

# 1 168
Аз да попитам тези които са взели поръчки с неща от новата колекция- взехте ли вече каталози?
Аз получих вече поръчка от новата колекция с един панталон на мъжа, който в предната тема се обсъжда. Пуснах я с подарък одеялце, което го нямаше в пратката, писах и обещаха да ми го пратят (доколкото успях да си преведа писмото). Но каталог така и не съм получила, до сега не съм получавала и не знам трябва ли да си го искам или те ще ми го пратят (чела съм че го пращат отделно), а към кода пишеше и каталог. Ако го получа ще пиша.

# 1 169
Влизам отново с добри новини, днес си взех първата поръчка от 25.01, чакам още 3, за снимки незнам дали има смисъл тъй като всичко е обсъждано, но добрите ножини са че след пристигналите 3 тира миналия петък които още се обработват на софииска митница днес сутринта са пристигнали цели 4 тира, жената каза че имало поръчки от 6 януари.

Общи условия

Активация на акаунт