LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 561
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 270
Пристигна ми мейл със заглавие votre panier arrive a expiration madame M.S.  а в самия мейл пише  Madame M.S. Vous avez recemment cree votre panier sur laredoute.fr. Le delai de selui-ci arrive bientot a expiration... Peut- etere avez-vous oublie de le valider? Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre selection... Alors n'attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide! и има един розов бутон на който пише Validez votre panier! и като го натисна ми излиза точно главната страница на ларедута   newsm12 нямам идея от френски а преводача превежда несмислено... моля помощ какво да правя????

Да прочетеш внимателно 1-вия пост.
И аз си нямам идея от френски, всъщност.  Laughing

аз съм го чела още преди да си направя рег в този форум и съм прочела от до 1 пост но нямам идея какво може да е това писмо така че тези които знаят и разбират моля помогнете  Hug

# 271
  • Пловдив
Пристигна ми мейл със заглавие votre panier arrive a expiration madame M.S.  а в самия мейл пише  Madame M.S. Vous avez recemment cree votre panier sur laredoute.fr. Le delai de selui-ci arrive bientot a expiration... Peut- etere avez-vous oublie de le valider? Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre selection... Alors n'attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide! и има един розов бутон на който пише Validez votre panier! и като го натисна ми излиза точно главната страница на ларедута   newsm12 нямам идея от френски а преводача превежда несмислено... моля помощ какво да правя????

Да прочетеш внимателно 1-вия пост.
И аз си нямам идея от френски, всъщност.  Laughing

аз съм го чела още преди да си направя рег в този форум и съм прочела от до 1 пост но нямам идея какво може да е това писмо така че тези които знаят и разбират моля помогнете  Hug
Приканват те да пазаруваш   ooooh! има го на 1стр

# 272
  • София
fdeizi, приканват те да пазаруваш, нищо особено.
mama Bobo , разбра се вече, че 7% са факт от 17.02. Въпросът е, че не го бяха обявили (в момента не знам дали е коригирано) и много от нас писаха за несъответсвието с молба за компенсация. На мен ми отговориха, че ще ми възстановят с ваучер разликата от 2%, на други момичета-също.

Аз имам поръчки от 21.01, която съм пуснала на адрес в Стара Загора-не е дошла, и от 22.01. за София, която също не е дошла, но не се оплаквам. Определено не смятам, че мрънкайки едва ли не денонощно, пратките се ускоряват. Единственото, което със сигурност се случва е, че масово се изнервят четящите и следящите темата...

# 273
Еми като не знаете език ,поне следете редовно темата,защото ако четете ще знаете със сигурност за всяка една подробност свързана с някакъв проблем....а това за което питаш се пита поне 20 пъти в една тема.....
Подканят те да пазаруваш

# 274
  • Варна
Все още в сайта си седят 5 %.Седемте не са обявени

# 275
  • София
ted, nadusha,

Стр. 1, пост1

Синеоч, няма прегради вътре. Ти си прецени , за мен е трудно да реше дали става.

Редактирам, за да не пиша ново съобщение.
Някой гледа ли Канал 1?
Според Галъп само 4% от българите пазарували он-лайн.. ай, излагаме се, последни в класацията 3% по-малко от румънците ...   трябва да поръчваме още, че да отсрамим нацията

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 20:49 от Desem

# 276
Благодаря ви много   bouquet

# 277
Пристигна ми мейл със заглавие votre panier arrive a expiration madame M.S.  а в самия мейл пише  Madame M.S. Vous avez recemment cree votre panier sur laredoute.fr. Le delai de selui-ci arrive bientot a expiration... Peut- etere avez-vous oublie de le valider? Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre selection... Alors n'attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide! и има един розов бутон на който пише Validez votre panier! и като го натисна ми излиза точно главната страница на ларедута   newsm12 нямам идея от френски а преводача превежда несмислено... моля помощ какво да правя????
моите опити показаха, че преводачът се справя доста успешно с превод от френски на английски, руски и немски. все някой език говорите- нали? превеждайте и на друг език, щом на български не е ясно...

# 278
Извинявам се на всички но и вие проявете разбиране към новите НОВА СЪМ съжелявам може и без тъпи изрази към мен и към НОВИТЕ съжеляваме това е нови сме тези които сте от по рано в сайта МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ НИ И НЕ НИ РУГАЙТЕ

# 279
Помагаме, винаги сме помагали! И на никой не сме отказвали. 1-вият пост на тази тема е написан точно за да ви помага - и на нови, и на стари. И когато нещото е ясно описано в този 1-ви пост и ви препратим да го прочетете: не се сърдете! Защото с това пак ви помагаме.  Hug

# 280
За пореден път казвам - няма нови и стари, ИМА ЧЕТЯЩИ И НЕЧЕТЯЩИ
повече няма да пиша, освен да се похваля с някой закъснял колет...

Първия пост е просто толкова изчераптелен, уважавайте труда на Алекс и на Финти, ми то всичко е за наше улеснение.

# 281
  • гр.Видин
Ох, аман от драми. И аз съм нова... и какво от това.

# 282
  • София
fdeizi,кой точно и къде те наруга,не разбрах?
Ако Алекс  и момичетата,които редовно ви отговарят на тъпите въпроси не проявяват разбиране,
здраве му кажи.Всички сме били нови и във форума и в Ларедут.Това за мен не е оправдание.За форума,като начало,бих те посъветвала да прочетеш Правилата

Напълно съм съгласна с Magnetic ,не искате да четете,а като ви отговорят няколко човека,пък се сърдите.

# 283
  • Чукарландия
Няма смисъл да се караме, и аз съм нова, чета и мълча. Като си викаме една на друга, пратките няма да пристигнат по - бързо, затова, най - важното е да се молим въобще да пристигнат и да няма липсващи артикули! newsm03

# 284
аз викам тези французи да пращат по-бързо поръчките,че както сме тръгнали ще се избием всички от това напрежение  Laughing
**
аа да попитам ... http://www.laredoute.fr/vente-jupette.aspx?productid=324096476&a … &numberpage=7
тази пола най-големия размер ще ми е малка нали./гледах първи пост и според размерте там съм за 180 но просто исках да се уверя /

пп: збравих да си кажа размерите  Laughing  .. 94/77/100

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 21:57 от mEdIsSa123

Общи условия

Активация на акаунт