LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 191
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 480
момичета,на вас като ви разделят пратката на 2 части,след колко време най-много идва втората??аз получих една олекотена завивка на поща преди 20 дена,а останалата част още я чакам...поръчката ми е от 27.01  (парите са ми дръпнати на 3 части???)

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 10:17 от hisa75

# 481
Варненки от коя дата получавате поръчки? Аз имам две от 23.01 но още ги няма и се чудя дали да им пиша.

# 482
Момичета помагайте  Hug, пуснах запитване за поръчката и получих това, като го преведа с речника нещо не ми излизат някои думи. Разбрах е че е пуснат на адреса ми но по надолу че е на разположение да поднови пратката  newsm78 и опаковката е ....  newsm78. Какво ще значи това да не е върнато обратно само  Tired

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard.

Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:

Je me tiens а votre disposition pour renouveler l'envoi.

En effet, le colis a certainement йtй йgarй.

Merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte.

Je vous remercie de votre confiance.

Bonne journйe.

# 483
Аз пуснах 2 олекотени завивки и една калъфка.Онзи ден ми дръпнаха парите само за едната-9Е и нещо! Laughing Сега се чудя едно по едно ли ще ми ги пратят тия три неща? Laughing

# 484
Всяко поръчка е независима една от друга, няма как да ти приспаднат сума от стара поръчка, освен ако нямаш ваучер.
 А какво става с парите от отказаната поръчка?

# 485
Аз пуснах 2 олекотени завивки и една калъфка.Онзи ден ми дръпнаха парите само за едната-9Е и нещо! Laughing Сега се чудя едно по едно ли ще ми ги пратят тия три неща? Laughing

дай линк на тези който си поръчала  Praynig

# 486
Ааама те бяха ненамалени,ама аз с кода -20 от 33 ги направих едната 5,80Е,а другата 9! Rolling Eyes Сега ще ги потърся!
Нещо не ги откривам! Rolling Eyes Едната беше 12,90е ,а другата 19,90!

Елси,не знам защо на мен така го направиха!За сега не се притеснявам! Peace

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 10:30 от pebs

# 487
Петето , за съжаление имаше такова писмо преди време и момичетата замениха й с е и означава, че поръчката е загубена със сигурност, да потвърдиш адреса си и да я възобновиш.

# 488

Аз имам две поръчки с по две завивки - и за двете си ми дърпаха парите за цялата поръчка!

# 489
Всяко поръчка е независима една от друга, няма как да ти приспаднат сума от стара поръчка, освен ако нямаш ваучер.
 А какво става с парите от отказаната поръчка?

Нали имаше избрана опция "Плащане при доставка" и за това са ти отказалаи поръчката? Не са ти теглили никакви пари, така че няма какво да ти връщат.

# 490
Петето , за съжаление имаше такова писмо преди време и момичетата замениха й с е и означава, че поръчката е загубена със сигурност, да потвърдиш адреса си и да я възобновиш.
мерси   bouquet
оф егати ужаса това ми се случва за първи път.
Ако някой е имал същия проблем нека ми пише на лични да каже сега как да потвърдя, като неразбирам френския  Tired

# 491
 За отчета днес получих пратка от 21.01, но ми липсва фактурата, до сега не ми се е случвало. Личи си че някой е скъсал пликчето и я е извадил, не мога да си обясня само защо. Иначе чакам и други колети от 12.01 и още 2 февруарски. За съжаление нещата вътре не са за мен и не мога да дам снимки. Късмет на всички чакащи.

# 492
  • Пловдив
момичета,на вас като ви разделят пратката на 2 части,след колко време най-много идва втората??аз получих една олекотена завивка на поща преди 20 дена,а останалата част още я чакам...поръчката ми е от 27.01  (парите са ми дръпнати на 3 части???)

Ами преди ми е идвала с около 10 дни разлика. Сега обаче, частта която беше за митница пристигна отдавна..... а тази, която е само с една олекотена завивка още я няма.  newsm78

# 493
Варненки от коя дата получавате поръчки? Аз имам две от 23.01 но още ги няма и се чудя дали да им пиша.

и аз имам една от тогава, следобяда имам ходене до митницата и ще питам. ще пиша после какво е положението!  Peace

# 494
Здравейте момичета,
Някой може ли да ми премери 22 или 25 номер от тези маратонки, че много ми харесват а точно този номер които ни трбва го няма и да се ориентирам дали някой от наличните ще ни свърши работа

Благодаря Ви предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт