LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 612
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 225
И да попитам някой има ли представа дали си отговаря номерацията на AWS, понеже си харесах една дрешка, но няма моя номер и се чудя за по-големия  Thinking
Не рискувай!Повечето неща са еластични,някои се отпускат много,някои са уголемени.

# 226
честно казано не ми го побира акъла защо е тази такса,а и за проверка ви взимат пари,при положение,че пощальоните не си вършат работата добре и с известията работата е
както с право каза служителката от местната митница- аз изпращам покана за колет със статут на препоръчано писмо. би трябвало да я получите срещу подпис. това, че не си получавате известията, е въпрос на вашите отношения със служителите в съответния пощенски клон.

# 227
Някой случайно да има актуални снимки на ботичкте на Rip curl които бяха някъд около 25е. Hug

# 228
  • София; Дружбето
Момичета, получих ей сега отговор по пощата
You should have received parcel n° 021 5978206 we shipped on January 22th. In order to give you satisfaction, thank you to fill in the questionnaire I attached by indicating the date and signing it. Indicate if you agree with a total refund by a voucher you could use online because most of items are sold out.
Има прикачен някакъв файл, като фактура или нещо подобно. Някой има ли идея какво искат от мен, че нито френски нито английски разбирам добре Embarassed

# 229
  • In The Middle Of Nowhere
dvatzova, дължината на ръкава от мишницата на 156 е 52 см.

Като стана въпрос за закъснели поръчки се сетих нещо, което ми стана интересно т.е дали и в съседните на нас държави(Сърбия, Македония, Гърция) има също такива закъснения ... няма да се учудя ако само в България е така  Grinning
Благодаря. Притеснявах се да не би да са ми къси ръкавите, защото на блузите размер 156 ми идват малко къси.

Не се притеснявай, специално на това якенце не са му къси ръкавите  Simple Smile

cvetomir@, мерси  Peace

# 230
  • Бургас
Момичета, получих ей сега отговор по пощата
You should have received parcel n° 021 5978206 we shipped on January 22th. In order to give you satisfaction, thank you to fill in the questionnaire I attached by indicating the date and signing it. Indicate if you agree with a total refund by a voucher you could use online because most of items are sold out.
Има прикачен някакъв файл, като фактура или нещо подобно. Някой има ли идея какво искат от мен, че нито френски нито английски разбирам добре Embarassed
Пише, че вече трябваше да си получила колет №...., защото са го изпратили на 22.01. Трябва да попълниш приложения въпросник, като попълниш датата и го подпишеш, както и да посочиш дали си съгласна със сумата, която ще ти възстановят с ваучер, защото повечето неща са изчерпани.

# 231
  • София; Дружбето
ясно, утече колета и сега трябва да им искам ваучер. Мерси много

# 232
Според мен тази седмица ще дойдат колетите, закъснелите. Имам такова предчувствие, че на митницата в сф ще им се работи по-бързо, иначе рискуват тотално да се задръстят.

# 233
От коя дата ти е поръчката,за която ти възстановяват парите?

# 234
  • София; Дружбето
От коя дата ти е поръчката,за която ти възстановяват парите?
11.01.2009

# 235
  • София
Persia, black_angel1 цитира моя пост, в който пиша, че има Ла Редут Гърция  Joy обърквация  Crazy

# 236
Аз чакам колет от 14.01, по-голямо закъснение до сега не съм имала  Mr. Green
Питах и преди, но никой не се отзова, затова питам пак - някоя от вас поръчвала ли си е този бански?

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-nike.aspx … &numberpage=1Колебая се между него и този...

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-nike.aspx … &numberpage=1
Ако имате наблюдения, моля ви, споделете ги!  Praynig
Този първия четох, че го е получил някой, но преди колко теми беше...  newsm78
Нещо ми се върти в главата, че долнището й ставало, но горнището било малко  Rolling Eyes Ако се сетя кой беше ще пиша

И според мен не бързайте с връщане на пари, виждате че доста хора не са си получили колетите, не е възможно всички да са загубени или върнати като непотърсени  Wink Изчакайте още малко, аз съм сигурна че всичко ще дойде  Peace

# 237
в предната тема беше отзивът за банския на Найк- долнището е по- голямо, за дами с по- едър ханш. това беше коментарът

# 238
Привет момичета,относно закъсненията не се притеснявайте,ако не сте чели една мама в петък е била на соф. митница и са и казали че са пристигнали три тира от франция и че от сряда ще пускат известия за колетите. Така че има надежда Grinning

# 239
Легендата за трите тира се носи от уста на уста, от пост на пост...И смятам, че е рано да се искат ваучери и чекове за поръчките от януари.

Общи условия

Активация на акаунт